• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

🌙5 te kalktım sahur hazırladım
🌙Sahurdan sonra bulaşıkları elde yıkadım makineyi boşaltmak zor geldi çok saçma ama
🌙Çocuklar kalkana kadar odamı topladım
🌙Yatağı o saatte süpüremediğim için tüy toplayıcıyla geçtim yatak battaniye yastık ne varsa
🌙Oğlanın odasını da aynen ruloyla geçtim çarşaf kılıf değiştim etrafa saçtıklarını topladım
🌙Topladığım odaların tozunu aldım slpyle
🌙Çocuklar kalktı kahvaltı hazırladım beslenmeye dürüm hazırladım sofrayı topladım
Dinlenirken beyazları katladım

Bi duş alıp iğneye gidicem

20250306_090214.webp

Ben genelde yapmam yanına pilav salata yada turşu koyarım 🤭
Önce ki günden varsa içilir
Bizim evde corba hep olur cünkü mete öglen yemeğinde corba iciyo genelde. O yüzden hep yapıyorum çorbayı
Boğaz ağrım tam geçti diyorum
Gün içinde bişey yok
Gece olunca gene başlıyor
Sol taraf kitlendi yine yutkununca acıyor baya
Çok değişik bi virüse denk geldik :olamaz:
Bende de bogaz kurulugu var inanılmaz bi su iciyorum zaten cok icerim ama su saate kadar 6 bardak su ictim mesela
Çocuklar olmasa yapmazdım ama yapıyorum çoğu zaman, kuru fasulyeyi çok çok sevmiyorlar.
Aynen bende bunun icin hep corba yapıyorum ama güzel arkadasım benle dalga geciyo HeySero HeySero 🥸
Çogunluk benden yana beybi elendin😂

🌙5 te kalktım sahur hazırladım
🌙Sahurdan sonra bulaşıkları elde yıkadım makineyi boşaltmak zor geldi çok saçma ama
🌙Çocuklar kalkana kadar odamı topladım
🌙Yatağı o saatte süpüremediğim için tüy toplayıcıyla geçtim yatak battaniye yastık ne varsa
🌙Oğlanın odasını da aynen ruloyla geçtim çarşaf kılıf değiştim etrafa saçtıklarını topladım
🌙Topladığım odaların tozunu aldım slpyle
🌙Çocuklar kalktı kahvaltı hazırladım beslenmeye dürüm hazırladım sofrayı topladım
Dinlenirken beyazları katladım

Bi duş alıp iğneye gidicem
İğne oruç bozar mı hocam

Back