- 24 Ekim 2019
- 7.651
- 45.464
- 548
Çocuklar olmasa yapmazdım ama yapıyorum çoğu zaman, kuru fasulyeyi çok çok sevmiyorlar.Arkadaşlar kuru fasulye yaptıgınız gün corba yapmaz mısınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuklar olmasa yapmazdım ama yapıyorum çoğu zaman, kuru fasulyeyi çok çok sevmiyorlar.Arkadaşlar kuru fasulye yaptıgınız gün corba yapmaz mısınız![]()
Tinnoş benim de dün aklımdaydı, nasıl oldu acaba diye.Tiniminimavihanim napıyosunuz tinnoş nasıl oldun bacakların iyi mi?
Bizim evde corba hep olur cünkü mete öglen yemeğinde corba iciyo genelde. O yüzden hep yapıyorum çorbayıBen genelde yapmam yanına pilav salata yada turşu koyarım
Önce ki günden varsa içilir
Bende de bogaz kurulugu var inanılmaz bi su iciyorum zaten cok icerim ama su saate kadar 6 bardak su ictim meselaBoğaz ağrım tam geçti diyorum
Gün içinde bişey yok
Gece olunca gene başlıyor
Sol taraf kitlendi yine yutkununca acıyor baya
Çok değişik bi virüse denk geldik![]()
Aynen bende bunun icin hep corba yapıyorum ama güzel arkadasım benle dalga geciyoÇocuklar olmasa yapmazdım ama yapıyorum çoğu zaman, kuru fasulyeyi çok çok sevmiyorlar.
Sıvı bişey gördün mü menüde çorbadan başkaÇorba yapma ya niye yapıyon ki![]()
O zaman tatlı yemezlerYa getirmezlerse![]()
Abdest aldım![]()
İğne oruç bozar mı hocam5 te kalktım sahur hazırladım
Sahurdan sonra bulaşıkları elde yıkadım makineyi boşaltmak zor geldi çok saçma ama
Çocuklar kalkana kadar odamı topladım
Yatağı o saatte süpüremediğim için tüy toplayıcıyla geçtim yatak battaniye yastık ne varsa
Oğlanın odasını da aynen ruloyla geçtim çarşaf kılıf değiştim etrafa saçtıklarını topladım
Topladığım odaların tozunu aldım slpyle
Çocuklar kalktı kahvaltı hazırladım beslenmeye dürüm hazırladım sofrayı topladım
Dinlenirken beyazları katladım
Bi duş alıp iğneye gidicem
Bozar da ben oruç değilimİğne oruç bozar mı hocam