- 2 Ağustos 2013
- 36.169
- 113.632
- 798
Ağustostan beri uyutmuyorum. Uyumak istemiyor 1 saati buluyordu gece de 2 saatte dalıyordu. Şimdi iyiyiz şükür gece hemen uyuyor yoruluyor çünkü gündüz de uyku yokGündüz uyutuyor musun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağustostan beri uyutmuyorum. Uyumak istemiyor 1 saati buluyordu gece de 2 saatte dalıyordu. Şimdi iyiyiz şükür gece hemen uyuyor yoruluyor çünkü gündüz de uyku yokGündüz uyutuyor musun
Heh iyi şükürAğustostan beri uyutmuyorum. Uyumak istemiyor 1 saati buluyordu gece de 2 saatte dalıyordu. Şimdi iyiyiz şükür gece hemen uyuyor yoruluyor çünkü gündüz de uyku yok
Kurtlu gibiValla yaa nerden geliyor bu enerji bilmiyorum![]()
Benim de esim istiyo yapmayi düşünüyorum yapsak ya bi çılgınlıkBi gün komple mantı günü yapıyormuşuz ve buraya fotoğraf atıyormuşuz![]()
Yok asla uyumaz ne kadar erken kalkarsa kalksın. Sadece arabada uyurHeh iyi şükür
Benim oğlum da kendi kendime pek uyumaz
Ama çok erken uyanırsa tehlikeli bi saatte uykuya dalabiliuor kendi kendine
Uyumasa daha iyi yanii
Valla ben diyorum hep kurtlu diyeKurtlu gibi![]()
Hee demekki uyku sevmiuorYok asla uyumaz ne kadar erken kalkarsa kalksın. Sadece arabada uyur![]()
Valla bilmiyorum ama bebekken falan aşırı uyurdu uykuları hep düzenliydi. Ama kendi kendine uyuyup kalma yokHee demekki uyku sevmiuor![]()
çok ağza gelmiyor ne bileyim hamur kesmesi gibi bir şeytadı aynıdır efser ya hamuru daha ince oluyodur bence
Yapalım bir günBi gün komple mantı günü yapıyormuşuz ve buraya fotoğraf atıyormuşuz![]()
ElendimBi gün komple mantı günü yapıyormuşuz ve buraya fotoğraf atıyormuşuz![]()
Ben de Kayseri usulu bohça şeklinde kapananı değil üçgen olanı seviyorumçok ağza gelmiyor ne bileyim hamur kesmesi gibi bir şey
Anla işte beyin inanmıyor![]()