- 13 Ağustos 2024
- 2.162
- 5.270
- 73
Geçmiş olsun canmSabah bi öksürükle uyandım hala devam ediyor geçti diyorum geliyor bu ne yaa. Allahtan bugün oruç değilim imkanı yoktu bu şekilde tutmanın. İnşallah tutmaya başlayınca olmaz yaa öksürük sıkıntı
Biraz miden bulanıyor canım yaHeySero sen nasl oldun canm
Bi fikrim yokKadın doğum doktor muayenesi orucu bozmaz değil mi
Koca yürekli sweetimiz Allah hayrını kabul etsinSabah bi öksürükle uyandım hala devam ediyor geçti diyorum geliyor bu ne yaa. Allahtan bugün oruç değilim imkanı yoktu bu şekilde tutmanın. İnşallah tutmaya başlayınca olmaz yaa öksürük sıkıntı
Sen de bugünden sonra zorlama canım kendini hamişsinBiraz miden bulanıyor canım ya
Benim de bi fikrim yok canım hayırla gidin gelin inşallahKadın doğum doktor muayenesi orucu bozmaz değil mi
Galiba artık 1 gün tutup 1 gün tutmayacağımSen de bugünden sonra zorlama canım kendini hamişsin
Yapıyım vardı kuru dutYapsana kuzum hazır niyetli değilsin
Sağolasın canım. Gerçekten geçmiyor 4 5 gündür iyiydim arada kısa öksürük geliyordu bugün boğdu resmenGeçmiş olsun canmbu hastalık geçmiyor yaa Allah şifa versin inşallah
Sağolasın aysenimKoca yürekli sweetimiz Allah hayrını kabul etsin
Geçmiş olsun bu arada bi gitmedi senden gerçektenRabbim beterinden korusun
Bi de bana diyodunAyy tek tek yazıyom yazıyom yolluyom ayollll
Nerden bakılıyor oraya? Ben de bi bakayım ismim var mıBen dün yemek yarışmasının ödül kısmında gördüm hediye olduğunu benimkinin .
İnşallah canımÜşengeçlik değil bence, farklı hissediyorum. Hem vücudum yorgun hem de beynim.
Bebeğimin gece uykuları iyi değil ve ben sabahları bazen zombi gibi uyanıyorum. Önceliğim bebeğime yetmek onu sevgimden merhametimden mahrum etmemek ve ihtiyaçlarını gidermek, onun yemeği oyunu uykusu her şeyi bir rutinde ilerliyor ama konu ev işlerine gelince çok yorgun hissediyorum. Çünkü gece 3-4 saat uyuyorum ve onda bile kaç kez kalkıyorum.
Evim 4+1 230 metrekare, çocukla yap yap bitmiyor. Bir yeri yapıyorum hepsi bitene kadar ilk başladığım yere dönüyorum aynısı
Çamaşır hiç bitmiyor. Yıkayıp kurutana kadar sepet doluyor falansanki hiçbir şey yapmamışım gibi hissediyorum.
Canım yaDediğin gibi çocuk büyüyene kadar biraz salmak gerekiyor sanırım. Yaptıklarım ancak günlük işler ekstrasını yapamıyorum cam, kapı, elle yer silme, detay işler falan...
İnan eşimin girip çıkmadığı tek bir oda bile yok. Tamam diyor yine aynısı.
Yatak odası, oturma odası, salon, çalışma odası, çocuk odası, mutfak, 1 alaturka 2 klozet, bir ebeveyn bir normal banyo
Gücüm yetmiyor artık, yetmedikçe daha da kendime dert ediyorum.
Xoxuk yokken çok rahat yapıyordum şimdi çok zorlanıyorum.
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşAllahDün akşam iftar vaktinde ağzımızın tadı kaçtı. Çocukluk anılarıma renk olmuş bir aile dostumuz amcamı kaybettik.
Allah mekanını cennet eylesin, çok cömert bir insandı ve çok sık oruç tutardı. Ömrünün çoğunu oruçlu geçirmiştir herhalde. Oruçlu olmasıyla ünlüydü sanki. Allah da ramazan günü aldı aramızdan.
Ölümü sık hatırlamak lazım.
Ne büyük bir gerçek yanıbaşımızda duruyor.........
Sabah sabah mod düşürmek istemezdim ama.
Öyle işte.
Dün gittim geldim derken geç yattım.
Şimdi de sabah işlerimi yaptım,bulaşık makine çalıştırdım.
Durdum biraz.
Herkese hayırlı bereketli günler
Allah şifa versin canımSabah bi öksürükle uyandım hala devam ediyor geçti diyorum geliyor bu ne yaa. Allahtan bugün oruç değilim imkanı yoktu bu şekilde tutmanın. İnşallah tutmaya başlayınca olmaz yaa öksürük sıkıntı
Ay cok iyi yalnız aksanı
Bu neediir
Benim Arda da hic bi ödemim olmadı ne hamilelikte ne dogumdan sonra Mete de de hamileyken olmadı yüzüklerimi ben doguma girecegim gün cıkardım sişmedim hic. Dogumdan geldim Mete de benim ayaklar bacaklar davul gibi böyle bi şişlik yokAy evet ilk 5 gün fenaydım kalkma konusunda asla yatmadım zorda kalmadıkça ayaklarım şişmişti oturmaktan 4 tane ayak birleşmiş gibiydibide bende travma oldu hastanede ilk kalkış onu asla unutamıyorum bi daha çocuk düşünmememin nedeni de o
Kuru öksürük mü sweet balgamlı mıSabah bi öksürükle uyandım hala devam ediyor geçti diyorum geliyor bu ne yaa. Allahtan bugün oruç değilim imkanı yoktu bu şekilde tutmanın. İnşallah tutmaya başlayınca olmaz yaa öksürük sıkıntı
Aslında oda bana çok yardımcı oluyor ama çalıştığı için hem yoruluyor, hem de gece bebekle de ilgilendiği için uykusuz kalıyor.Canım yakendi üzerine ne kadar gitmişsin öyle. Olduğu kadar, başka yapacak bişey yok. Ayrıca madem eşin seni dinlemeyip bütün odaları dağıtıyor bırak kendi toplasın. Bikaç kere yapınca daha da girmez zaten.
Şifa olsunnnYapıyım vardı kuru dut
Sefam olsunBi de bana diyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?