• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkese günaydın hayırlı güzel haftalarınız olsun 🧡🌹🌺🌺🌸💝🌻

🔻Sabah erken kalktım evin her yerini sil süpür
Havalanır 👍

🔻Makineye çamaşır atmıştım onları çamaşırliga astım 👍

🔻Bulaşık makinesini boşaltım 👍

🔻Iki gündür kaç kez çalıştırdım bilmiyorum makine bize geldiğine pişman olmuştur 😅

❤❤Disarda sakin sakin yağmur var tertemiz mis gibi bir hava var

✅Mutfak toplu
✅Ev toplu
🔻Bir posta çamaşır makinesinde çamaşırlar çıkacak ve isim biticek 👍

🔻Akşama yemek ayarladım 👍

🔻Abdest alıp Kuranimi okuyacağım ❤❤

Yattım bu saate kadar 😑
İsteyerek uyumadım aslında, uyuyakalmışım.
Bulaşık mak bitmiş, kapak açtım, plastik kokuyor, yeniyken normal midir bilemedim, bi havalansın cam falan açtım, geçmezse bi daha yıkarım, kokulu olmaaaz🤢

Pasta yapıcam.
Bazı balık burçları bugun doğmuş.
Doğum günlerinden çok hoşlanmaz ama çocukları bekler 🙃 yapıcaz bir pasta.

Anladım abla 🙃 sweetgirlcandy sweetgirlcandy kaç yüz TL verdin sen hepimizeee🫢 aay çok zahmet olmuş yaa

Amin Abla inşallah 🤲🏻🌸🩷
Yok yaa ne zahmeti ben mutluyum sadaka vermem gerekiyordu bu sefer böyle olsun dedim öğrencilere burs olarak gittiği için de mutluyum

20 oturur yaslanır şekilde uyudum sırt üstü yatamadım kalkamıyodum dikişlerin ağrısından sonra yavaş yavaş yatmaya başladım.
Ay evet ilk 5 gün fenaydım kalkma konusunda asla yatmadım zorda kalmadıkça ayaklarım şişmişti oturmaktan 4 tane ayak birleşmiş gibiydi 🤭 bide bende travma oldu hastanede ilk kalkış onu asla unutamıyorum bi daha çocuk düşünmememin nedeni de o🙈

sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Yaa Sweetim canım bu ne iştir?
Kırmızılara boyamışsın ortalığı.
Nasıl oluyor bu iş parayla mı sırayla mı istekle mi hiç bilmiyor iken ben pro olmuşum.
Artık ardarda cevap yazabilecek miyim yani🥹
Çok teşekkür ediyorum, incelik etmişsin, sağolasın ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Güle güle kullan pinhoşum içimden geldi 😍

Dün akşam iftar vaktinde ağzımızın tadı kaçtı. Çocukluk anılarıma renk olmuş bir aile dostumuz amcamı kaybettik.
Allah mekanını cennet eylesin, çok cömert bir insandı ve çok sık oruç tutardı. Ömrünün çoğunu oruçlu geçirmiştir herhalde. Oruçlu olmasıyla ünlüydü sanki. Allah da ramazan günü aldı aramızdan.
Ölümü sık hatırlamak lazım.
Ne büyük bir gerçek yanıbaşımızda duruyor.........
Sabah sabah mod düşürmek istemezdim ama.

Öyle işte.
Dün gittim geldim derken geç yattım.
Şimdi de sabah işlerimi yaptım,bulaşık makine çalıştırdım.
Durdum biraz.

Herkese hayırlı bereketli günler ❣️
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Sabah bi öksürükle uyandım hala devam ediyor geçti diyorum geliyor bu ne yaa. Allahtan bugün oruç değilim imkanı yoktu bu şekilde tutmanın. İnşallah tutmaya başlayınca olmaz yaa öksürük sıkıntı 🥺
Geçmiş olsun sweet şu süte kuru dutu yapmış mıydın sen

Back