Yok yaa ne zahmeti ben mutluyum sadaka vermem gerekiyordu bu sefer böyle olsun dedim öğrencilere burs olarak gittiği için de mutluyumAnladım ablasweetgirlcandy kaç yüz TL verdin sen hepimizeee aay çok zahmet olmuş yaa
Amin Abla inşallah
Güle güle kullan serom peş peşe mesajları döşe
Ahahah teşekkürlerGüle güle kullan serom peş peşe mesajları döşe
Ay evet ilk 5 gün fenaydım kalkma konusunda asla yatmadım zorda kalmadıkça ayaklarım şişmişti oturmaktan 4 tane ayak birleşmiş gibiydi20 oturur yaslanır şekilde uyudum sırt üstü yatamadım kalkamıyodum dikişlerin ağrısından sonra yavaş yavaş yatmaya başladım.
Güle güle kullan pinhoşum içimden geldisweetgirlcandy
Yaa Sweetim canım bu ne iştir?
Kırmızılara boyamışsın ortalığı.
Nasıl oluyor bu iş parayla mı sırayla mı istekle mi hiç bilmiyor iken ben pro olmuşum.
Artık ardarda cevap yazabilecek miyim yani
Çok teşekkür ediyorum, incelik etmişsin, sağolasın
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahDün akşam iftar vaktinde ağzımızın tadı kaçtı. Çocukluk anılarıma renk olmuş bir aile dostumuz amcamı kaybettik.
Allah mekanını cennet eylesin, çok cömert bir insandı ve çok sık oruç tutardı. Ömrünün çoğunu oruçlu geçirmiştir herhalde. Oruçlu olmasıyla ünlüydü sanki. Allah da ramazan günü aldı aramızdan.
Ölümü sık hatırlamak lazım.
Ne büyük bir gerçek yanıbaşımızda duruyor.........
Sabah sabah mod düşürmek istemezdim ama.
Öyle işte.
Dün gittim geldim derken geç yattım.
Şimdi de sabah işlerimi yaptım,bulaşık makine çalıştırdım.
Durdum biraz.
Herkese hayırlı bereketli günler
EvetSağol canım sen misin bu hayrsever
Ayy çok teşekkür ederimEvetiçimden geldi güle güle kullanın
Geçmiş olsun sweet şu süte kuru dutu yapmış mıydın senSabah bi öksürükle uyandım hala devam ediyor geçti diyorum geliyor bu ne yaa. Allahtan bugün oruç değilim imkanı yoktu bu şekilde tutmanın. İnşallah tutmaya başlayınca olmaz yaa öksürük sıkıntı
Yok bi onu yapmadımGeçmiş olsun sweet şu süte kuru dutu yapmış mıydın sen
Yapsana kuzum hazır niyetli değilsinYok bi onu yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?