Düzenli Evimiz & Hayatımız

Parayla mı satılıyor bu proluklar
Yoksa proların bi özelliği mii
Kız kaç para ki bu proluklar anaa
Pro üyelere özel bir durum değil herkes yapabilir. 100 TL bedeli. site pro üyelik için ödenenler ile burs veriyormuş.

Rabbim ferahlık versin selamete çıkarsın

Pro üyelere özel bir durum değil herkes yapabilir. 100 TL bedeli. site pro üyelik için ödenenler ile burs veriyormuş.

Rabbim ferahlık versin selamete çıkarsın
Anladım abla sweetgirlcandy kaç yüz TL verdin sen hepimizeee aay çok zahmet olmuş yaa

Amin Abla inşallah

Gonulmeyvesi gönülcüm rabbim kalbine ferahlık versin inşallah. Neye sıkıldım bunaldın bilmiyorum ama bu dünya işte imtihan dünyası rabbim kaldıramayacağımız dertler vermesin, vermiyor da hamd olsun. Ağlayarak atlatacağımız, atlattığımız derde bile şükür ediyor insan.

Gece kızım uyumadı korkuyorum diye. Gündüz bi çizgifilm izlemişti ondan etkilenmiş aslında korkulacak bişey değildi ama onda ne etki bıraktı bilemiyorum.
Gece davulcuyu görmek için sahurda kalkmak istiyordu, çok az uyumuş olmasına rağmen kaldırdım davulcuyu görsün diye, bizle bişeyler yedi çok az ama kustu nedense
Sağolsun eşim temizledi, ben her şeye okeyim ama kusmaya gelemiyorum.

Benim de midem bulanıyor sahurda parol içtim ama sanki erimedi gibi hissediyorum midemde resmen. Bakalım sabah ola hayrola.
Namazı kıldık kızımşa ayak uçlu yattık o çoktaan uyudu bile

Ah ah o yatış kalkışlar 10 günden sonra düzelmişti benim sağıma soluma da o zaman dönmeye başlamıştım. 10 gün boyunca resmen robot gibi sırt üstü yattım aklıma geldi şimdi
20 oturur yaslanır şekilde uyudum sırt üstü yatamadım kalkamıyodum dikişlerin ağrısından sonra yavaş yavaş yatmaya başladım.

Amin hepimizin inşallah. Regl yaklaştı ayrı bi gerginim bide oruc ilk gün dahaa iyiydim
Allah ferahlık versin canım. İçinde tutma biriktirme sonrası daha kötü oluyo
Evet yattığım yerden kalkmak çok zor koltukta bile ama zorluyorum napim mecburen
Yanında kalan varsa zorlama feraceli yada ne kadar kalacaklar uzun bi süreyse hic zorlama. Annem bi hafta kalacak diye ben hiç oturmadım. İse baslıcaktı bi hafta kalıp simdi kızıyorum kendime zaten hep ayakta olcaktım bari o zaman yatsaydım diye

Dün akşam iftar vaktinde ağzımızın tadı kaçtı. Çocukluk anılarıma renk olmuş bir aile dostumuz amcamı kaybettik.
Allah mekanını cennet eylesin, çok cömert bir insandı ve çok sık oruç tutardı. Ömrünün çoğunu oruçlu geçirmiştir herhalde. Oruçlu olmasıyla ünlüydü sanki. Allah da ramazan günü aldı aramızdan.
Ölümü sık hatırlamak lazım.
Ne büyük bir gerçek yanıbaşımızda duruyor.........
Sabah sabah mod düşürmek istemezdim ama.

Öyle işte.
Dün gittim geldim derken geç yattım.
Şimdi de sabah işlerimi yaptım,bulaşık makine çalıştırdım.
Durdum biraz.

Herkese hayırlı bereketli günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…