• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

@A R Y A Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi yaptığınız her iş kaldırdığınız her çöp kıymetli kızlar Allah katında da böyle. Yapamadığınıza değil yaptıklarınıza odaklanın onları parlatın gözünüzde.

Tek çocukla bu kadar zorlandığınızda 3 ve 4 çocukluları düşünün.

5-6 kişinin çamaşırı bulaşığı yemeği tozu daha fenadır diye düşünüp aman aman puh puh yapın ve devam edin 🤡

Yaa şuan bu ne kadar iyi geldi Allah razı olsun bundan sonra bu amcayı hatırlıcam
Aman aman puuu eşhedü aman aman🤭🤭🤭

Yüklenme kendine ağlamak şifadır ama fazlasıda zorlamış bak üzme kendini ne için üzüyorsan her şey geçici gönül kuşum ❤️

Allah ferahlık versin 🤲🏻
Aminn ablacım çok teşekkür ederim evet herşey geçici 🤲🏻 burda öyle yazmak iyi geliyor yalnız olmadığımı hissediyorum ondan yazdım şimdi saha iyiyim 🥲
İyi ki varsınız ❤️

Şuan bu moddayım 🤭

Ama bilirim o duyguyu insan yine de yapmak istiyor🥹
Ben her lavaboya kalktığım da lavaboyu ciflerdim aynayı silerdim 🙄 annem bizdeydi ilk bi hafta yabancı değil herşeyi o yapıyordu sağolsun ama yine de ayıp olur diye düşünce geliyordu 🙃
Çamaşır sepetini de sürüyerek götürüuordım asmaya bi kaç ay sonra kurutma aldırdım🫢🤭
Ben yatağa yatıp kalkamıyordum sem nasılsın
Yaklaşık 2 ay koltukta yattım daha alçak diye 🫠
Evet yattığım yerden kalkmak çok zor koltukta bile ama zorluyorum napim mecburen

Evet yattığım yerden kalkmak çok zor koltukta bile ama zorluyorum napim mecburen
Zorlama feraceli bir şeyler eksik kalsın başkası yapsın lohusanın yatağı açık olur derler yatıcaksın sen fırsat buldukça.
Bu günler geçici kendini yoracağın çok günün olacak acele etme.

Ah ah o yatış kalkışlar🙊 10 günden sonra düzelmişti benim sağıma soluma da o zaman dönmeye başlamıştım. 10 gün boyunca resmen robot gibi sırt üstü yattım aklıma geldi şimdi

Ah ah o yatış kalkışlar🙊 10 günden sonra düzelmişti benim sağıma soluma da o zaman dönmeye başlamıştım. 10 gün boyunca resmen robot gibi sırt üstü yattım aklıma geldi şimdi
Ben 40 çıkınca bi yatağıma geçeyim dedim ama yatak yüksek geldi dizimi çöküp çıkmam eziyet gibiydi 🙄
O yüzden oturma odasına geri döndüm 🥲
Ben bildiğin yamuldum 😄
Ama maşallah hemen toparlayanlarda var zımbayla oldu bi yakınımız hemen doğruldu maşallah 😍 benimki yapıştırmaydı fazla mı yapıştırdılar acaba 🤭😒

Ben 40 çıkınca bi yatağıma geçeyim dedim ama yatak yüksek geldi dizimi çöküp çıkmam eziyet gibiydi 🙄
O yüzden oturma odasına geri döndüm 🥲
Ben bildiğin yamuldum 😄
Ama maşallah hemen toparlayanlarda var zımbayla oldu bi yakınımız hemen doğruldu maşallah 😍 benimki yapıştırmaydı fazla mı yapıştırdılar acaba 🤭😒
Ooo senin baya uzun sürmüş benimki de yapıştırmaydı. İnsanın yapısı ile alakalıdır bide doktor çok etkili bence. Benim doktorumda ablamda doğum yaptı ağrı sızı çok olmadı hemen toparladı bende öyleydim. Herkes memnun sezeryanda o doktordan 🤭😂😂 hastanede benden hemen önce doğuma giren kadın vardı maşallah at gibi dimdik bi yürüyordu bende 2 büklüm 😂😂😂😂

Ooo senin baya uzun sürmüş benimki de yapıştırmaydı. İnsanın yapısı ile alakalıdır bide doktor çok etkili bence. Benim doktorumda ablamda doğum yaptı ağrı sızı çok olmadı hemen toparladı bende öyleydim. Herkes memnun sezeryanda o doktordan 🤭😂😂 hastanede benden hemen önce doğuma giren kadın vardı maşallah at gibi dimdik bi yürüyordu bende 2 büklüm 😂😂😂😂
Evet doktorla da alakalı olabilir aslında acı eşiğimin yüksek olduğunu düşünüyorum ama bilemedim 🫠 bünyem zayıf düştü demek 🙃
İşte o yakınım da baş ağrısına dayanamaz mide yanmasına dayanamaz normalde sürekli ilaç içti gebeliğinde ama maşallah doğum sonrası çabuk toparladı
Ben diş baş ağrısından mahvoldum da doktor bişey olmaz demesine rağmen parol içmemiş insanım 😄

Back