Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa şuan bu ne kadar iyi geldi Allah razı olsun bundan sonra bu amcayı hatırlıcam
Aman aman puuu eşhedü aman aman

Yüklenme kendine ağlamak şifadır ama fazlasıda zorlamış bak üzme kendini ne için üzüyorsan her şey geçici gönül kuşum

Allah ferahlık versin
Aminn ablacım çok teşekkür ederim evet herşey geçici burda öyle yazmak iyi geliyor yalnız olmadığımı hissediyorum ondan yazdım şimdi saha iyiyim
İyi ki varsınız

Şuan bu moddayım

Evet yattığım yerden kalkmak çok zor koltukta bile ama zorluyorum napim mecburen

Evet yattığım yerden kalkmak çok zor koltukta bile ama zorluyorum napim mecburen
Zorlama feraceli bir şeyler eksik kalsın başkası yapsın lohusanın yatağı açık olur derler yatıcaksın sen fırsat buldukça.
Bu günler geçici kendini yoracağın çok günün olacak acele etme.

Ah ah o yatış kalkışlar 10 günden sonra düzelmişti benim sağıma soluma da o zaman dönmeye başlamıştım. 10 gün boyunca resmen robot gibi sırt üstü yattım aklıma geldi şimdi

Ah ah o yatış kalkışlar 10 günden sonra düzelmişti benim sağıma soluma da o zaman dönmeye başlamıştım. 10 gün boyunca resmen robot gibi sırt üstü yattım aklıma geldi şimdi
Ben 40 çıkınca bi yatağıma geçeyim dedim ama yatak yüksek geldi dizimi çöküp çıkmam eziyet gibiydi
O yüzden oturma odasına geri döndüm
Ben bildiğin yamuldum
Ama maşallah hemen toparlayanlarda var zımbayla oldu bi yakınımız hemen doğruldu maşallah benimki yapıştırmaydı fazla mı yapıştırdılar acaba

Ooo senin baya uzun sürmüş benimki de yapıştırmaydı. İnsanın yapısı ile alakalıdır bide doktor çok etkili bence. Benim doktorumda ablamda doğum yaptı ağrı sızı çok olmadı hemen toparladı bende öyleydim. Herkes memnun sezeryanda o doktordan hastanede benden hemen önce doğuma giren kadın vardı maşallah at gibi dimdik bi yürüyordu bende 2 büklüm

Evet doktorla da alakalı olabilir aslında acı eşiğimin yüksek olduğunu düşünüyorum ama bilemedim bünyem zayıf düştü demek
İşte o yakınım da baş ağrısına dayanamaz mide yanmasına dayanamaz normalde sürekli ilaç içti gebeliğinde ama maşallah doğum sonrası çabuk toparladı
Ben diş baş ağrısından mahvoldum da doktor bişey olmaz demesine rağmen parol içmemiş insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…