- 13 Mart 2019
- 14.163
- 50.107
- 598
Yaa şuan bu ne kadar iyi geldi Allah razı olsun bundan sonra bu amcayı hatırlıcam@A R Y AGonulmeyvesi yaptığınız her iş kaldırdığınız her çöp kıymetli kızlar Allah katında da böyle. Yapamadığınıza değil yaptıklarınıza odaklanın onları parlatın gözünüzde.
Tek çocukla bu kadar zorlandığınızda 3 ve 4 çocukluları düşünün.
5-6 kişinin çamaşırı bulaşığı yemeği tozu daha fenadır diye düşünüp aman aman puh puh yapın ve devam edin
Aminn ablacım çok teşekkür ederim evet herşey geçiciYüklenme kendine ağlamak şifadır ama fazlasıda zorlamış bak üzme kendini ne için üzüyorsan her şey geçici gönül kuşum
Allah ferahlık versin
Sen de iyi ki varsın gönül iyi ki burdasınAminn ablacım çok teşekkür ederim evet herşey geçiciburda öyle yazmak iyi geliyor yalnız olmadığımı hissediyorum ondan yazdım şimdi saha iyiyim
İyi ki varsınız
Şuan bu moddayım
Evet yattığım yerden kalkmak çok zor koltukta bile ama zorluyorum napim mecburenAma bilirim o duyguyu insan yine de yapmak istiyor
Ben her lavaboya kalktığım da lavaboyu ciflerdim aynayı silerdimannem bizdeydi ilk bi hafta yabancı değil herşeyi o yapıyordu sağolsun ama yine de ayıp olur diye düşünce geliyordu
Çamaşır sepetini de sürüyerek götürüuordım asmaya bi kaç ay sonra kurutma aldırdım
Ben yatağa yatıp kalkamıyordum sem nasılsın
Yaklaşık 2 ay koltukta yattım daha alçak diye
Zorlama feraceli bir şeyler eksik kalsın başkası yapsın lohusanın yatağı açık olur derler yatıcaksın sen fırsat buldukça.Evet yattığım yerden kalkmak çok zor koltukta bile ama zorluyorum napim mecburen
Zorlama canım kendini yavaş yavaş olur herşeyEvet yattığım yerden kalkmak çok zor koltukta bile ama zorluyorum napim mecburen
Ah ah o yatış kalkışlarEvet yattığım yerden kalkmak çok zor koltukta bile ama zorluyorum napim mecburen
Ben 40 çıkınca bi yatağıma geçeyim dedim ama yatak yüksek geldi dizimi çöküp çıkmam eziyet gibiydiAh ah o yatış kalkışlar10 günden sonra düzelmişti benim sağıma soluma da o zaman dönmeye başlamıştım. 10 gün boyunca resmen robot gibi sırt üstü yattım aklıma geldi şimdi
Ooo senin baya uzun sürmüş benimki de yapıştırmaydı. İnsanın yapısı ile alakalıdır bide doktor çok etkili bence. Benim doktorumda ablamda doğum yaptı ağrı sızı çok olmadı hemen toparladı bende öyleydim. Herkes memnun sezeryanda o doktordanBen 40 çıkınca bi yatağıma geçeyim dedim ama yatak yüksek geldi dizimi çöküp çıkmam eziyet gibiydi
O yüzden oturma odasına geri döndüm
Ben bildiğin yamuldum
Ama maşallah hemen toparlayanlarda var zımbayla oldu bi yakınımız hemen doğruldu maşallahbenimki yapıştırmaydı fazla mı yapıştırdılar acaba
Evet doktorla da alakalı olabilir aslında acı eşiğimin yüksek olduğunu düşünüyorum ama bilemedimOoo senin baya uzun sürmüş benimki de yapıştırmaydı. İnsanın yapısı ile alakalıdır bide doktor çok etkili bence. Benim doktorumda ablamda doğum yaptı ağrı sızı çok olmadı hemen toparladı bende öyleydim. Herkes memnun sezeryanda o doktordanhastanede benden hemen önce doğuma giren kadın vardı maşallah at gibi dimdik bi yürüyordu bende 2 büklüm
Kuzum hastamısın ?Kabartma tozulu poğaça mı yapsam
Ama şuan bitik durumdayım
Uykusuzluk bacaklarıma vurdu
Yapsam yetişir mi sahura acaba ?
Onlarda Ramazan çoşkusuSahurda herkes bizim topikte sanırım
Sizede hayırlı söhürler
(Sayın 110 kişi)
BirazcıkKuzum hastamısın ?
Galiba sitreste yapmışsınBirazcık
Boğaz ağrısı geçmedi
Bide uyumadım bugün
Bacaklarım çok ağrıdı şuan uykusuzluktan diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?