Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parayla mı satılıyor bu proluklar
Yoksa proların bi özelliği mii
Pro üyelere özel bir durum değil herkes yapabilir. 100 TL bedeli. site pro üyelik için ödenenler ile burs veriyormuş.Kız kaç para ki bu proluklar anaa
Rabbim ferahlık versin selamete çıkarsınMoralim çok bozuldu
İçime attıklarımı biraz döküldüm
Bu sefer de ense köküm ağrıdı ağlamaktan
Tam moda girdim öksürmekten ağlayamıyorum da
Beyin damarlarım kasıldı bi korktum
biraz ara vereyim sonra devam ederim
Şimdi ajandamı düzenlicem inşallah![]()
Bende seni özledim efserimÖzledim![]()
Anladım ablaPro üyelere özel bir durum değil herkes yapabilir. 100 TL bedeli. site pro üyelik için ödenenler ile burs veriyormuş.
Rabbim ferahlık versin selamete çıkarsın![]()
Sağol abla evet birazGaliba sitreste yapmışsın
varsa ilaçını al Sahurdan sonra dinlen kuzumgeçmiş olsun
Çok şükür canım rabbim bu günümüzü aratmasınAmin Allah razı olsun sen nasılsın :)
20 oturur yaslanır şekilde uyudum sırt üstü yatamadım kalkamıyodum dikişlerin ağrısından sonra yavaş yavaş yatmaya başladım.Ah ah o yatış kalkışlar10 günden sonra düzelmişti benim sağıma soluma da o zaman dönmeye başlamıştım. 10 gün boyunca resmen robot gibi sırt üstü yattım aklıma geldi şimdi
Amin hepimizin inşallah. Regl yaklaştı ayrı bi gerginim bide oruc ilk gün dahaa iyiydimAllah yardımcımız olsun İlknurbelki büyürler ve biz bu günlerini de özleriz. Kızma sende, iyi olur inşallah.
Sağlık olsun da gerisi bir şekilde hallolur. Anneyiz bunalıyoruz, yoruluyoruz, söyleniyoruz çok normal. Ben bazen o kadar gergin hissediyorum ki, evi toparlayınca ruh halim de düzeliyor sanki
Gideyim de yıkanan çamaşırları sereyim, bu saat oldu ancak fırsat buldum.
Allah ferahlık versin canım. İçinde tutma biriktirme sonrası daha kötü oluyoMoralim çok bozuldu
İçime attıklarımı biraz döküldüm
Bu sefer de ense köküm ağrıdı ağlamaktan
Tam moda girdim öksürmekten ağlayamıyorum da
Beyin damarlarım kasıldı bi korktum
biraz ara vereyim sonra devam ederim
Şimdi ajandamı düzenlicem inşallah![]()
Yanında kalan varsa zorlama feraceli yada ne kadar kalacaklar uzun bi süreyse hic zorlama. Annem bi hafta kalacak diye ben hiç oturmadım. İse baslıcaktı bi hafta kalıp simdi kızıyorum kendime zaten hep ayakta olcaktım bari o zaman yatsaydım diyeEvet yattığım yerden kalkmak çok zor koltukta bile ama zorluyorum napim mecburen