• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım bende öyleyim birkaç zamandır ☹️
Önce kafamızı toplamamız gerekiyor yoksa olmuyor😒
Ben beynime komut veremediğimi farkettim bugün bunun üzerine gittim🙁
Üşengeçlik mi dersin yoksa beyin uyuşması mı bilemiyorum 🙄
Kafamda çok fazla düşünce olunca kitleniyorum ama bana iyi gelmiyor🥲
Bugün yapacağım şeyleri direk yapmaya çalıştım inşallah Ramazan vesilesiyle hep aynı şekilde yapabilirim yapabiliriz 🤲🏻🌸😍🥰
İnşallah canım 🤲🏻 Üşengeçlik değil bence, farklı hissediyorum. Hem vücudum yorgun hem de beynim.
Bebeğimin gece uykuları iyi değil ve ben sabahları bazen zombi gibi uyanıyorum. Önceliğim bebeğime yetmek onu sevgimden merhametimden mahrum etmemek ve ihtiyaçlarını gidermek, onun yemeği oyunu uykusu her şeyi bir rutinde ilerliyor ama konu ev işlerine gelince çok yorgun hissediyorum. Çünkü gece 3-4 saat uyuyorum ve onda bile kaç kez kalkıyorum.
Evim 4+1 230 metrekare, çocukla yap yap bitmiyor. Bir yeri yapıyorum hepsi bitene kadar ilk başladığım yere dönüyorum aynısı 😂
Çamaşır hiç bitmiyor. Yıkayıp kurutana kadar sepet doluyor falan 🤦🏻‍♀️ sanki hiçbir şey yapmamışım gibi hissediyorum.

İnşallah canım 🤲🏻 Üşengeçlik değil bence, farklı hissediyorum. Hem vücudum yorgun hem de beynim.
Bebeğimin gece uykuları iyi değil ve ben sabahları bazen zombi gibi uyanıyorum. Önceliğim bebeğime yetmek onu sevgimden merhametimden mahrum etmemek ve ihtiyaçlarını gidermek, onun yemeği oyunu uykusu her şeyi bir rutinde ilerliyor ama konu ev işlerine gelince çok yorgun hissediyorum. Çünkü gece 3-4 saat uyuyorum ve onda bile kaç kez kalkıyorum.
Evim 4+1 230 metrekare, çocukla yap yap bitmiyor. Bir yeri yapıyorum hepsi bitene kadar ilk başladığım yere dönüyorum aynısı 😂
Çamaşır hiç bitmiyor. Yıkayıp kurutana kadar sepet doluyor falan 🤦🏻‍♀️ sanki hiçbir şey yapmamışım gibi hissediyorum.
Allah yardımcın olsun gerçekten cocuk oluncs vakit kalmıyo bende sadece büyük oglum varken daha fazla iş yapabiliyodum. Simdi sadece rutindeki seyler büyük işlere kalkışınca akşama yorgun oluyorum çocuklara sinirleniyorum tahammülüm kalmıyo. En iyisi cocuklar büyüyne kadar biraz evi salmak ama iste yapabilirsek. Evin cok büyükmüs temizle temizle bitmez kullanmadıgın odaların kapısını kapatsan sürekli yapmasan oraları

Lan kalbim heyecanlandı sweetgirlcandy sweetgirlcandy sen misinnn gııız

Allah razı olsun sweet rabbim daha çok versin inşallah
🤲🏻🫠
Bu hayır sever kimse ortaya çıksın ona göre dua edecem ssjsj yasin okuyacam adına 😄😄

sweetgirlcandy sweetgirlcandy sweet sen misin bizi pro yapan 🤩 öyleyse çok teşekkür ederim ♥️
mavibaloncuk mavibaloncuk hayırlı olsun yavru kurtlar 😍 kırmızılanmayan kalmasın 🤭

Allah yardımcın olsun gerçekten cocuk oluncs vakit kalmıyo bende sadece büyük oglum varken daha fazla iş yapabiliyodum. Simdi sadece rutindeki seyler büyük işlere kalkışınca akşama yorgun oluyorum çocuklara sinirleniyorum tahammülüm kalmıyo. En iyisi cocuklar büyüyne kadar biraz evi salmak ama iste yapabilirsek. Evin cok büyükmüs temizle temizle bitmez kullanmadıgın odaların kapısını kapatsan sürekli yapmasan oraları
Dediğin gibi çocuk büyüyene kadar biraz salmak gerekiyor sanırım. Yaptıklarım ancak günlük işler ekstrasını yapamıyorum cam, kapı, elle yer silme, detay işler falan...
İnan eşimin girip çıkmadığı tek bir oda bile yok. Tamam diyor yine aynısı.
Yatak odası, oturma odası, salon, çalışma odası, çocuk odası, mutfak, 1 alaturka 2 klozet, bir ebeveyn bir normal banyo
Gücüm yetmiyor artık, yetmedikçe daha da kendime dert ediyorum.
Xoxuk yokken çok rahat yapıyordum şimdi çok zorlanıyorum.

Dediğin gibi çocuk büyüyene kadar biraz salmak gerekiyor sanırım. Yaptıklarım ancak günlük işler ekstrasını yapamıyorum cam, kapı, elle yer silme, detay işler falan...
İnan eşimin girip çıkmadığı tek bir oda bile yok. Tamam diyor yine aynısı.
Yatak odası, oturma odası, salon, çalışma odası, çocuk odası, mutfak, 1 alaturka 2 klozet, bir ebeveyn bir normal banyo
Gücüm yetmiyor artık, yetmedikçe daha da kendime dert ediyorum.
Xoxuk yokken çok rahat yapıyordum şimdi çok zorlanıyorum.
Cok zor canım akşama kadar bende bütün evi kac kere topluyorum bilmiyorum. İste bende öyle diyorum sura yapılcsk bura yapılcak kafamda büyütüyorum düsündükce stres oluyorum. Bugun kücük oglum katladıgım bi sepet dolusu çamaşırı yere döktü. Toplamaya çalışıyorum ayagıyla oraya burayw fırlatıyo inanılmaz sinirlendim ve bağırdım durmak bilmiyo devam ediyo en son alıp parka cıkardım cocukları. Evde durdukca stresi bitmiyo

Cok zor canım akşama kadar bende bütün evi kac kere topluyorum bilmiyorum. İste bende öyle diyorum sura yapılcsk bura yapılcak kafamda büyütüyorum düsündükce stres oluyorum. Bugun kücük oglum katladıgım bi sepet dolusu çamaşırı yere döktü. Toplamaya çalışıyorum ayagıyla oraya burayw fırlatıyo inanılmaz sinirlendim ve bağırdım durmak bilmiyo devam ediyo en son alıp parka cıkardım cocukları. Evde durdukca stresi bitmiyo
Allah yardımcımız olsun İlknur 🤲🏻❤️ belki büyürler ve biz bu günlerini de özleriz. Kızma sende, iyi olur inşallah.
Sağlık olsun da gerisi bir şekilde hallolur. Anneyiz bunalıyoruz, yoruluyoruz, söyleniyoruz çok normal. Ben bazen o kadar gergin hissediyorum ki, evi toparlayınca ruh halim de düzeliyor sanki😂
Gideyim de yıkanan çamaşırları sereyim, bu saat oldu ancak fırsat buldum.

Bebeğinin küçük olması büyük etken canım 🙃
Ben kendi adıma yazdım aslında üşengeçlik diye 🤭
Gerçekten uykusuzluk insanı kötü etkiliyor ama bu süreçler geçiyor❤️🌸 ne kadarlık bebeğin

Bebeğinin küçük olması büyük etken canım 🙃
Ben kendi adıma yazdım aslında üşengeçlik diye 🤭
Gerçekten uykusuzluk insanı kötü etkiliyor ama bu süreçler geçiyor❤️🌸 ne kadarlık bebeğin
Ya bazen hepimizde üşengeçlik oluyor tabi ☺️
22 aylık bebeğim ama doğduğu günden beri gece uykuları iyi değil. Çok geç uyuyor ve defalarca kalkıyor.

Moralim çok bozuldu ☹️
İçime attıklarımı biraz döküldüm 😪
Bu sefer de ense köküm ağrıdı ağlamaktan 😥
Tam moda girdim öksürmekten ağlayamıyorum da 😕
Beyin damarlarım kasıldı bi korktum 😣
biraz ara vereyim sonra devam ederim🙁
Şimdi ajandamı düzenlicem inşallah 🤲🏻
Geçmiş olsun ins biran evvel toparlarsın

A R Y A A R Y A Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi yaptığınız her iş kaldırdığınız her çöp kıymetli kızlar Allah katında da böyle. Yapamadığınıza değil yaptıklarınıza odaklanın onları parlatın gözünüzde.

Tek çocukla bu kadar zorlandığınızda 3 ve 4 çocukluları düşünün.

5-6 kişinin çamaşırı bulaşığı yemeği tozu daha fenadır diye düşünüp aman aman puh puh yapın ve devam edin 🤡

Moralim çok bozuldu ☹️
İçime attıklarımı biraz döküldüm 😪
Bu sefer de ense köküm ağrıdı ağlamaktan 😥
Tam moda girdim öksürmekten ağlayamıyorum da 😕
Beyin damarlarım kasıldı bi korktum 😣
biraz ara vereyim sonra devam ederim🙁
Şimdi ajandamı düzenlicem inşallah 🤲🏻

Yüklenme kendine ağlamak şifadır ama fazlasıda zorlamış bak üzme kendini ne için üzüyorsan her şey geçici gönül kuşum ❤️

Allah ferahlık versin 🤲🏻

Back