• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi gönülcüm rabbim kalbine ferahlık versin inşallah. Neye sıkıldım bunaldın bilmiyorum ama bu dünya işte imtihan dünyası rabbim kaldıramayacağımız dertler vermesin, vermiyor da hamd olsun. Ağlayarak atlatacağımız, atlattığımız derde bile şükür ediyor insan.
Amin canım teşekkür ederim evet çok doğru diyorsun 🥹
İşte bende biraz biriktirip toplu ağlıyorum🤭 yoksa ağlamaya değer bi şeymi midir biraz şüpheli 🙃Rabbim dermansız dert vermesin 🤲🏻

Dün akşam iftar vaktinde ağzımızın tadı kaçtı. Çocukluk anılarıma renk olmuş bir aile dostumuz amcamı kaybettik.
Allah mekanını cennet eylesin, çok cömert bir insandı ve çok sık oruç tutardı. Ömrünün çoğunu oruçlu geçirmiştir herhalde. Oruçlu olmasıyla ünlüydü sanki. Allah da ramazan günü aldı aramızdan.
Ölümü sık hatırlamak lazım.
Ne büyük bir gerçek yanıbaşımızda duruyor.........
Sabah sabah mod düşürmek istemezdim ama.

Öyle işte.
Dün gittim geldim derken geç yattım.
Şimdi de sabah işlerimi yaptım,bulaşık makine çalıştırdım.
Durdum biraz.

Herkese hayırlı bereketli günler ❣️
Başınız sağolsun canım ne güzel günlerde gitti 🤲🏻🌹
Allah geride kalanlara sabır versin 😔

hayırlı sabahlar ,
cumartesi ben yoktum yeni ofise taşınmışlar bizimkiler , çok şükür kurtulduk küçücük yerden
burdada su yok şuan nasıl olucak bilmiyorum yerleri silmek lazım masaları temizlik havlusuyla yaptımda
Kolay gelsin abla yeni ofis hayırlı olsun 🥰
İnşallah çabucak su gelir susuz iş çok zor herşey zor 😕🤲🏻

Kızım 8 gibi uyandı dedim yat yat yat daha erken gece bunun için mi uykusuz kaldık biz 😄
Yattı çiçeğimm uyumuşşş. 😌

Midem inanılmsz bulanıyor bugün orucum gidecek gibi hissediyorum 🥺
Oğlum da gece uyandı su içmeye geri koydum hadi uyu hemen dedim geri daldı
Eskiden olsa hemen kalkıyorlardı🤭
Büyüdüler be sero 🥲

Artık zorlama kendini canım çok kötü olursan tutma 😕

Oğlum da gece uyandı su içmeye geri koydum hadi uyu hemen dedim geri daldı
Eskiden olsa hemen kalkıyorlardı🤭
Büyüdüler be sero 🥲

Artık zorlama kendini canım çok kötü olursan tutma 😕
Senin oğlunla benim kızının aynı gün doğmuş olması🥲
Evet ama kızım uyku konusunda hep uyumluydu ya çok şükür maşallah diyim 😄 metoşum fenaydıııı 😍🥲

Ya şimdi eski topikteki mesajlara baktın şu mart annelerine de galiba 7.haftalardan sonra benim bulantılar başlamış zaten. Böyle olursam tutmam mümkün değil zaten. 😵‍💫

Dün akşam iftar vaktinde ağzımızın tadı kaçtı. Çocukluk anılarıma renk olmuş bir aile dostumuz amcamı kaybettik.
Allah mekanını cennet eylesin, çok cömert bir insandı ve çok sık oruç tutardı. Ömrünün çoğunu oruçlu geçirmiştir herhalde. Oruçlu olmasıyla ünlüydü sanki. Allah da ramazan günü aldı aramızdan.
Ölümü sık hatırlamak lazım.
Ne büyük bir gerçek yanıbaşımızda duruyor.........
Sabah sabah mod düşürmek istemezdim ama.

Öyle işte.
Dün gittim geldim derken geç yattım.
Şimdi de sabah işlerimi yaptım,bulaşık makine çalıştırdım.
Durdum biraz.

Herkese hayırlı bereketli günler ❣️
Başınız sagolsun pinhan.

Back