- 10 Kasım 2024
- 1.461
- 8.377
- 73
- 30
Hele dur bi bismillahİş eyleyecek olan var mıdır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele dur bi bismillahİş eyleyecek olan var mıdır![]()
Amin canım teşekkür ederim evet çok doğru diyorsunGonulmeyvesi gönülcüm rabbim kalbine ferahlık versin inşallah. Neye sıkıldım bunaldın bilmiyorum ama bu dünya işte imtihan dünyası rabbim kaldıramayacağımız dertler vermesin, vermiyor da hamd olsun. Ağlayarak atlatacağımız, atlattığımız derde bile şükür ediyor insan.
Aminn amin canım benim ağlamak güzelAmin canım teşekkür ederim evet çok doğru diyorsun
İşte bende biraz biriktirip toplu ağlıyorumyoksa ağlamaya değer bi şeymi midir biraz şüpheli
Rabbim dermansız dert vermesin
![]()
Başınız sağolsun canım ne güzel günlerde gittiDün akşam iftar vaktinde ağzımızın tadı kaçtı. Çocukluk anılarıma renk olmuş bir aile dostumuz amcamı kaybettik.
Allah mekanını cennet eylesin, çok cömert bir insandı ve çok sık oruç tutardı. Ömrünün çoğunu oruçlu geçirmiştir herhalde. Oruçlu olmasıyla ünlüydü sanki. Allah da ramazan günü aldı aramızdan.
Ölümü sık hatırlamak lazım.
Ne büyük bir gerçek yanıbaşımızda duruyor.........
Sabah sabah mod düşürmek istemezdim ama.
Öyle işte.
Dün gittim geldim derken geç yattım.
Şimdi de sabah işlerimi yaptım,bulaşık makine çalıştırdım.
Durdum biraz.
Herkese hayırlı bereketli günler![]()
Hayırla gidip gelin inşallah canımHayırlı sabahlar
Hastaneye gitmek için yola çıktık mübarek çok fena kar yağıyor Allah kazasız belasız gidip dönmeyi nasip etsin inşallah![]()
Kolay gelsin abla yeni ofis hayırlı olsunhayırlı sabahlar ,
cumartesi ben yoktum yeni ofise taşınmışlar bizimkiler , çok şükür kurtulduk küçücük yerden
burdada su yok şuan nasıl olucak bilmiyorum yerleri silmek lazım masaları temizlik havlusuyla yaptımda
Ben varım demek isterimİş eyleyecek olan var mıdır![]()
Oğlum da gece uyandı su içmeye geri koydum hadi uyu hemen dedim geri daldıKızım 8 gibi uyandı dedim yat yat yat daha erken gece bunun için mi uykusuz kaldık biz
Yattı çiçeğimm uyumuşşş.
Midem inanılmsz bulanıyor bugün orucum gidecek gibi hissediyorum![]()
Aynen yaa süper bişeyAyy tek tek yazıyom yazıyom yolluyom ayollll
Senin oğlunla benim kızının aynı gün doğmuş olmasıOğlum da gece uyandı su içmeye geri koydum hadi uyu hemen dedim geri daldı
Eskiden olsa hemen kalkıyorlardı
Büyüdüler be sero
Artık zorlama kendini canım çok kötü olursan tutma![]()
Var ama mete bırakmıyo peşimiİş eyleyecek olan var mıdır![]()
Başınız sagolsun pinhan.Dün akşam iftar vaktinde ağzımızın tadı kaçtı. Çocukluk anılarıma renk olmuş bir aile dostumuz amcamı kaybettik.
Allah mekanını cennet eylesin, çok cömert bir insandı ve çok sık oruç tutardı. Ömrünün çoğunu oruçlu geçirmiştir herhalde. Oruçlu olmasıyla ünlüydü sanki. Allah da ramazan günü aldı aramızdan.
Ölümü sık hatırlamak lazım.
Ne büyük bir gerçek yanıbaşımızda duruyor.........
Sabah sabah mod düşürmek istemezdim ama.
Öyle işte.
Dün gittim geldim derken geç yattım.
Şimdi de sabah işlerimi yaptım,bulaşık makine çalıştırdım.
Durdum biraz.
Herkese hayırlı bereketli günler![]()