- 2 Ağustos 2013
- 36.075
- 112.731
- 798
Bende çok severim ince ince yağıyordu o kadar gezdik ıslanmadık da öyle çok fazlaNasıl severim yağmuru ya. Yağsa şöyle yürüsem şıp şıp![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok severim ince ince yağıyordu o kadar gezdik ıslanmadık da öyle çok fazlaNasıl severim yağmuru ya. Yağsa şöyle yürüsem şıp şıp![]()
Mekanı cennet olsun inşallah Allah rahmet eylesinBir arkadaşımın babası vefat etti
Peki benim bunu 2 hafta sonra görmem@Tiniminimavihanimezgiisel kandilleşemedik kızlar ne durumdasınız? Tinnoşum iyi misin? Yavrular iyi mi?
Gözün aydın canım cok sevindimKızlar o kadar mutluyum ki kardeşimin sonuçları temiz çıktı rabbime şükürler olsundua eden herkesten Allah razı olsun
Çok sevindim canım Çok şükürKızlar o kadar mutluyum ki kardeşimin sonuçları temiz çıktı rabbime şükürler olsundua eden herkesten Allah razı olsun
Çiçeğimin kardeşiPeki benim bunu 2 hafta sonra görmemablacım o kadar yoğun ve yorucu geçiyor ki günlerimiz burası aklımdan çıkmışşş resmen
kızlarımız iyi maşallah ama çok gazlılar ablam perişan halde
gündüz güzel geçiyor uyuyorlar gece tabi ki aktifler ama öyle böyle değil
ne zaman geçecek diye bana soruyor günümüz onu rahatlatmakla geçiyor tabi
![]()
Yaa birisi ramazandan önce camları vve mutfak dolaplarını silcekti dimii
Hiçbirini yapayarak ramazana giriş yapıyorum.
Hele bugün sadece evi toplamakla bitti. Kuaföre gittim öğleden sonra bi üşümüşüm eve geldim asla ısıtamadım kendimi üst ğste battaniye atıp uyudum. Yemekte yapamadım dışardan yedik, bebeğede babası baktı. İlacımı içtim bu defada ilaç terletmeye bŞladı heryerim su gibi oldu. Bi duş aldım şimdi ıhlamur içicem. Öksürük bitmedi gitti
Bende öyle planlıyordum ama yapamadım çoğu şeyi maalesef son zamanlarda yaşadıklarım üzerimde yüktü uyku düzenim bozuldu içimden yapmak gelmedi yapacak birsey yok canım yavaş yavaş yaparız artıkYaa birisi ramazandan önce camları vve mutfak dolaplarını silcekti dimii
Hele bugün sadece evi toplamakla bitti. Kuaföre gittim öğleden sonra bi üşümüşüm eve geldim asla ısıtamadım kendimi üst ğste battaniye atıp uyudum. Yemekte yapamadım dışardan yedik, bebeğede babası baktı. İlacımı içtim bu defada ilaç terletmeye bŞladı heryerim su gibi oldu. Bi duş aldım şimdi ıhlamur içicem. Öksürük bitmedi gitti
Bonus bel fıtığın vardı değil mi ? Allah şifa versin inşallahPLanladığımız gibi olmuyor bazen sıkma canını hastaymışsın zaten şu an ben de hiç planlamadığım bir durumdayım inan çok yorgunum ağlamaklı haldeydim belim ağrıyor canım yanıyor ne yapayım elimde değil.
Mübarek geceyi de böyle iş güç yetişmedi diye geçirmek istemiyorum belki bir kez daha göremem.
İlaç aldım şimdi önce bi güzel namaz kılıcam sonra mutfağı toplarım yaparım bişeyler olduğu kadar yeter ki sağlık olsun.
Ay inşallah inşallahÇiçeğimin kardeşigeçer canım büyüdüklerinde bu zorluklar da özleniyor
Geçmiş olsun ilaç iyi gelir rhaatlatırPLanladığımız gibi olmuyor bazen sıkma canını hastaymışsın zaten şu an ben de hiç planlamadığım bir durumdayım inan çok yorgunum ağlamaklı haldeydim belim ağrıyor canım yanıyor ne yapayım elimde değil.
Mübarek geceyi de böyle iş güç yetişmedi diye geçirmek istemiyorum belki bir kez daha göremem.
İlaç aldım şimdi önce bi güzel namaz kılıcam sonra mutfağı toplarım yaparım bişeyler olduğu kadar yeter ki sağlık olsun.
Evet bayrama hazırlanırız inşalalh bizde yavaş yavaşBende öyle planlıyordum ama yapamadım çoğu şeyi maalesef son zamanlarda yaşadıklarım üzerimde yüktü uyku düzenim bozuldu içimden yapmak gelmedi yapacak birsey yok canım yavaş yavaş yaparız artık
Bende öyle planlıyordum ama yapamadım çoğu şeyi maalesef son zamanlarda yaşadıklarım üzerimde yüktü uyku düzenim bozuldu içimden yapmak gelmedi yapacak birsey yok canım yavaş yavaş yaparız artık
Geçmiş olsun ilaç iyi gelir rhaatlatır
Doğru diyorsun ama işte dünya işlerine aldanıyoruz bazrn olmayavak şeylere sıkıyoruz canımızı
Bende öyle sunu yaparım bunu yaparım derken hic bisey yapamadım. Neyse ramazands yaparız vakit gecerYaa birisi ramazandan önce camları vve mutfak dolaplarını silcekti dimii
Sağolasın bonusumNOrmal kekikse demle limonsuzum geçmiş olsun.
Top kekikse bi taşın kaynatıyorum
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım![]()
Limonsuzzcay geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun limonsuz![]()
Canım benim çok sevindim gözünüz aydınKızlar o kadar mutluyum ki kardeşimin sonuçları temiz çıktı rabbime şükürler olsundua eden herkesten Allah razı olsun
Çok sağolun canlarım. Kısmet yapacak bişey yok. Gündüz zorlamaz inşAllahLimonsuzzcay geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım. Ben de yapmayı planladığım hiçbir şeyi yapamadımYaa birisi ramazandan önce camları vve mutfak dolaplarını silcekti dimii
Bonusum yaPLanladığımız gibi olmuyor bazen sıkma canını hastaymışsın zaten şu an ben de hiç planlamadığım bir durumdayım inan çok yorgunum ağlamaklı haldeydim belim ağrıyor canım yanıyor ne yapayım elimde değil.