- 9 Ocak 2015
- 19.648
- 81.463
- 798
İdare ediyorum ablacım az kaldı ara ara rahatsızlanıyorum yaklaştı diyesağol canım , sen nasılsın doğumun yaklaştı iyice
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdare ediyorum ablacım az kaldı ara ara rahatsızlanıyorum yaklaştı diyesağol canım , sen nasılsın doğumun yaklaştı iyice
Allah razı olsun abla
Allah kolaylık versin abla iyileşmene sevindimİyiyim canım yoğun bir şekilde çalışıyorum pek sık giremiyorum
Sizleri atlaya zıplaya okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum
Sen nasılsın aşılama sonucun belli oldumu
Bi gevşemişsin sankiiiiiulaaaa ne hacamattı![]()
Bende kalkıyorum hemenHadi kalk kalk yapalım bişeyler
Şifa olsunn kafalar pırıl pırıl olmuş maşallahulaaaa ne hacamattı![]()
Bi gevşemişsin sankiiiii![]()
Artık sen gitmiyor musun gönülBende kalkıyorum hemen
Bugün uyuşukluk var üzerimde aha da oğlumu alma saati geldi bile
Bu hafta izinliyim canımArtık sen gitmiyor musun gönül
Bende sabah yaptım pandispanyayı ama nyieyse olmadı. Halbuki her zaman yaptığım tarif. Bende hazır aldım kendi yaptığımdan bi kat yaptım falan. Bakalım daha süslemedim:) foto at yapıncaBu hafta izinliyim canım
Yarın için pasta yapıcamm
Nasıl süslesem bilemedim
Hazır pasta keki alıcam![]()
Benim de ani geliştiBende sabah yaptım pandispanyayı ama nyieyse olmadı. Halbuki her zaman yaptığım tarif. Bende hazır aldım kendi yaptığımdan bi kat yaptım falan. Bakalım daha süslemedim:) foto at yapınca
Sende att bitirinceeBende sabah yaptım pandispanyayı ama nyieyse olmadı. Halbuki her zaman yaptığım tarif. Bende hazır aldım kendi yaptığımdan bi kat yaptım falan. Bakalım daha süslemedim:) foto at yapınca
BilmemFeraceli sen yarın mı doğuruyosunn