Ay çok istemiştim bir ara çokta popüler olmuştu bizm burda herkes altın günleri takip ediyorduulaaaa ne hacamattı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok istemiştim bir ara çokta popüler olmuştu bizm burda herkes altın günleri takip ediyorduulaaaa ne hacamattı![]()
Hakkınızda güzeli afiyetlisi hayırlısı olsun canımAllah kolaylık versin abla iyileşmene sevindim
Evet dün kan verdim negatif çıktı zaten biliyordum sonucu hayırlısı olsun
2.aşilama olmayı bekliyorum hayırlısıyla
Çok uykun olunca uyuyamıyorsun ya o daha kötüValla ya. Gece de uyusam diye sayikliyodum![]()
Eşim diyete girdi bende yalnız kalmasın diye ekmeği azalttımsorma aşırı düştüm ekmeğeyedikçe de sanki kan şekerim daha hızlı düşüyor
Oyyyy maşAllahEki Görüntüle 3546229 devam edemem artıkın![]()
Ayyy ne güzel olur var yaEki Görüntüle 3546244 böyle bisi olsa Bana 2. Sıra geldiğinde herkesin bi işi cikar kesin![]()
Yok kız herkes yapmiyor.Eczaneye gidip geldik. Eşim işe gitti.
Bi kahve içelim mi diye girdim herkes iş yapıyor![]()
Burdaki kişiler olursa demez kimse be akrabaa daha fenaAyyy ne güzel olur var ya
Ama işte arkadan evi de ne pismiş diyebilirler arkadaşlıklar bozulur![]()
Buradakileri nasıl bulalım hepimiz farklı şehirdeBurdaki kişiler olursa demez kimse be akrabaa daha fena![]()
Sagol canım insallah aklım cocuklarda hala düsünüyorumSelam kızlar toplu bi okudum hepinizi
ilknurrr22 @Pinhan kızlar iyi tatiller dilerim size enerjinizi boşaltıp gelin çok fazla eğlenin
HeySero bebeğin hayırla gelsin canım çok sevindim
@Feraceli senin de bugun yarın olacak herhalde doğumun kolaylıklar dilerim
Hasta arkadaşlara da geçmiş olsun bir an önce toparlarsınız inşallah bu hafta da karlı gösteriyor her yer havalar buz dikkatli olunuz![]()
Ev kacıncı katta yüksekse bencede silme marta ne kaldı surdaBen böyle bayadır bir toparlanamadım ama dün güzel bir temizlik yaptım işten sonra, ramazan geliyor buzluğa kolay yemeklikler koymam lazım (tavsiyelere açığım),işten çıkınca 1 saatim olacak yemek hazırlamak için çünkü.
Küçük kedişimin çenesinde bir yara fark ettim gece uyuyamadım. 5 gibi randevumuz var bakalım inşallah kötü bisey değildir.
Bir de 5. Dersim sanırım punch kursuna başladım oraya gidiyorum haftada 2 gün
Hem ev hem iş hem de sosyalleşmek isteyenler için günün 40 saat falan olması gerekiyor gibi. Kapı pencere silesim geldi bir havalar yağmurlu eşim mart ayında camları sildirelim sen çıkma dediama böyle aklıma bişeyi koyunca o batıyor bana. Bir doldum bakalım bu günlerde.
Hayırlısıyla bayrama çıkalım da bi annemi kardeşimi görürüm iyi gelir diye umuyorum![]()
Ay bu kesin benimde basıma gelir. Bekarken bi arkadaşım vardı her günümüz birlikte geçerdi bi gün ben onlarda bi gün o bizde kalırdı. Ben orda kalınca beraber evlerini toplar birimiz süpürür birimiz silerdik ama o bize geldiginde hic bi is yapmazdı. Benim annem çalışıyodu bide onun annesi evdeydi bize sürekli temizlik yaptırırdı ne salakmısımEki Görüntüle 3546244 böyle bisi olsa Bana 2. Sıra geldiğinde herkesin bi işi cikar kesin![]()
Sweet dur artık nolur hahahaAyyy bitti şükür yatak odası
Aynalı dolabın çekmecelerini düzenledim her şey bununla başladı
Nevresimleri alezleri çıkardım
Alezler yıkanıyor sercem birazdan
Yatağı süpürdüm, buharladım
Halıları süpürüp kaldırdım
Gardırobun içini buharladım yerleştirdim, dışını sildim
Bazanın altına nevresimleri koydum süpürdüm
Komodin ve aynayı çekip arkasını süpürdüm
Komodin içini süpürdüm, buharladım, düzenledim
Pencereyi sildim
Odayı dip köşe süpürdüm, buharladım
Peteği dıştan buharladım
Ebeveyn banyosunun lavabosunu ve klozetini yıkadım
Ebeveyn banyosunu süpürdüm buharladım
Banyo dolabını sildim
Havlupanı sildim
Yatak odası ve banyonun kapısı ve elektrik düğmelerini sildim
Perdeleri astım
Halıları serdim
Duşakabin içi kaldı en son orayı halletcem
Banyo paspasları yıkanacak
Nevresim yıkanacak
Uğur böceği paspasım var yatak odasında o yıkanacak
Ben yapmıyorum limonsuzEczaneye gidip geldik. Eşim işe gitti.
Bi kahve içelim mi diye girdim herkes iş yapıyor![]()
İlaç dolabını indirdim abooooo ne kadar çok birikmiş. Hiç yapasım yok kahve yapmaya gidiyorum az daha oyalanıcamYok kız herkes yapmiyor.![]()
Sadece sweet yapıyo. Bizim iş hakkımızıda o yapmıs ondan kalkmıyorum benYok kız herkes yapmiyor.![]()
Özür dilerim güldüm bunaAy bu kesin benimde basıma gelir. Bekarken bi arkadaşım vardı her günümüz birlikte geçerdi bi gün ben onlarda bi gün o bizde kalırdı. Ben orda kalınca beraber evlerini toplar birimiz süpürür birimiz silerdik ama o bize geldiginde hic bi is yapmazdı. Benim annem çalışıyodu bide onun annesi evdeydi bize sürekli temizlik yaptırırdı ne salakmısım
Bosver büyük fincan yap kahveniİlaç dolabını indirdim abooooo ne kadar çok birikmiş. Hiç yapasım yok kahve yapmaya gidiyorum az daha oyalanıcam![]()
Ooo her gün birimiz yapalım bana uyarSadece sweet yapıyo. Bizim iş hakkımızıda o yapmıs ondan kalkmıyorum ben![]()
Dur gülecegin bisey daha anlatıyımÖzür dilerim güldüm buna![]()
Banada uyarOoo her gün birimiz yapalım bana uyar![]()
Kelek ne kızBenim de ani gelişti
Bugün öğretmenine sordum özel bi şey yapılmıyor normalde sadece bi kelek ile kutlanıyor yinede bi sorayım dedim o da pasta yada başka bişey yaparsanız ikram ederim arkadaşlarına dedi öyle olunca bende yapayım dedim
Dönüşü marketten malzeme alıp yaparım inşallah ama süsleme olarak bilemedim üzerine yazı alır babası heralde iyi ki doğdun falan olarak
Arkadaşları ile olması onu çok mutlu edecek inşallah![]()
TabiiisiSende att bitirincee