• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah kolaylık versin abla iyileşmene sevindim 🤗
Evet dün kan verdim negatif çıktı zaten biliyordum sonucu hayırlısı olsun ☺️
2.aşilama olmayı bekliyorum hayırlısıyla
Hakkınızda güzeli afiyetlisi hayırlısı olsun canım

Valla ya. Gece de uyusam diye sayikliyodum 😄
Çok uykun olunca uyuyamıyorsun ya o daha kötü 😬
Kötü yazınca bu emoji çıkıyormuş 🦹‍♀️ 🤣🤣
sorma aşırı düştüm ekmeğe 🫠 yedikçe de sanki kan şekerim daha hızlı düşüyor
Eşim diyete girdi bende yalnız kalmasın diye ekmeği azalttım 🥹
Oyyyy maşAllah 😍🥰
Eki Görüntüle 3546244 böyle bisi olsa Bana 2. Sıra geldiğinde herkesin bi işi cikar kesin 😂
Ayyy ne güzel olur var ya 🥹
Ama işte arkadan evi de ne pismiş diyebilirler arkadaşlıklar bozulur 😅

Selam kızlar toplu bi okudum hepinizi
ilknurrr22 ilknurrr22 @Pinhan kızlar iyi tatiller dilerim size enerjinizi boşaltıp gelin çok fazla eğlenin🥰
HeySero HeySero bebeğin hayırla gelsin canım çok sevindim🥰
@Feraceli senin de bugun yarın olacak herhalde doğumun kolaylıklar dilerim 🥰
Hasta arkadaşlara da geçmiş olsun bir an önce toparlarsınız inşallah bu hafta da karlı gösteriyor her yer havalar buz dikkatli olunuz 🫠
Sagol canım insallah aklım cocuklarda hala düsünüyorum 🙈
Ben böyle bayadır bir toparlanamadım ama dün güzel bir temizlik yaptım işten sonra, ramazan geliyor buzluğa kolay yemeklikler koymam lazım (tavsiyelere açığım),işten çıkınca 1 saatim olacak yemek hazırlamak için çünkü.
Küçük kedişimin çenesinde bir yara fark ettim gece uyuyamadım. 5 gibi randevumuz var bakalım inşallah kötü bisey değildir.
Bir de 5. Dersim sanırım punch kursuna başladım oraya gidiyorum haftada 2 gün
Hem ev hem iş hem de sosyalleşmek isteyenler için günün 40 saat falan olması gerekiyor gibi. Kapı pencere silesim geldi bir havalar yağmurlu eşim mart ayında camları sildirelim sen çıkma dedi 😄 ama böyle aklıma bişeyi koyunca o batıyor bana. Bir doldum bakalım bu günlerde.
Hayırlısıyla bayrama çıkalım da bi annemi kardeşimi görürüm iyi gelir diye umuyorum😪
Ev kacıncı katta yüksekse bencede silme marta ne kaldı surda
Eki Görüntüle 3546244 böyle bisi olsa Bana 2. Sıra geldiğinde herkesin bi işi cikar kesin 😂
Ay bu kesin benimde basıma gelir. Bekarken bi arkadaşım vardı her günümüz birlikte geçerdi bi gün ben onlarda bi gün o bizde kalırdı. Ben orda kalınca beraber evlerini toplar birimiz süpürür birimiz silerdik ama o bize geldiginde hic bi is yapmazdı. Benim annem çalışıyodu bide onun annesi evdeydi bize sürekli temizlik yaptırırdı ne salakmısım
Ayyy bitti şükür yatak odası :ruh:

✅Aynalı dolabın çekmecelerini düzenledim her şey bununla başladı 😂
✅Nevresimleri alezleri çıkardım
✅Alezler yıkanıyor sercem birazdan
✅Yatağı süpürdüm, buharladım
✅Halıları süpürüp kaldırdım
✅Gardırobun içini buharladım yerleştirdim, dışını sildim
✅Bazanın altına nevresimleri koydum süpürdüm
✅Komodin ve aynayı çekip arkasını süpürdüm
✅Komodin içini süpürdüm, buharladım, düzenledim
✅Pencereyi sildim
✅Odayı dip köşe süpürdüm, buharladım
✅Peteği dıştan buharladım
✅Ebeveyn banyosunun lavabosunu ve klozetini yıkadım
✅Ebeveyn banyosunu süpürdüm buharladım
✅Banyo dolabını sildim
✅Havlupanı sildim
✅Yatak odası ve banyonun kapısı ve elektrik düğmelerini sildim
✅Perdeleri astım
✅Halıları serdim

🌸Duşakabin içi kaldı en son orayı halletcem
🌸Banyo paspasları yıkanacak
🌸Nevresim yıkanacak
🌸Uğur böceği paspasım var yatak odasında o yıkanacak
Sweet dur artık nolur hahaha😂
Eczaneye gidip geldik. Eşim işe gitti.

Bi kahve içelim mi diye girdim herkes iş yapıyor 👀😒
Ben yapmıyorum limonsuz 😂 kahvemide komsuda ictim koltuga uzandım Arda geldi açım diyo evdeki yemegi yemiyo kalkmamak icin duymamazlıktan geliyorum😂

1739884704419.jpeg

Kızlar eczacı bu ilacı önerdi bunu aldım 🤷🏼‍♀️

Ay bu kesin benimde basıma gelir. Bekarken bi arkadaşım vardı her günümüz birlikte geçerdi bi gün ben onlarda bi gün o bizde kalırdı. Ben orda kalınca beraber evlerini toplar birimiz süpürür birimiz silerdik ama o bize geldiginde hic bi is yapmazdı. Benim annem çalışıyodu bide onun annesi evdeydi bize sürekli temizlik yaptırırdı ne salakmısım
Özür dilerim güldüm buna 🤣

Özür dilerim güldüm buna 🤣
Dur gülecegin bisey daha anlatıyım😂 simdi sabah kalkıyoruz biz öglenciydik temizlik yapcaz ya onlarda bu arkadaşım tuvalete giriyo yarım saat cıkmıyo her gün aynısını yapıyo. Dur dedim kapının altından bi bakıyım suna ayakta bekliyomus telefonla oynuyomus megersem o çıkana kadar annesiyle ben evin isini yapmıs oluyoruz ona bisey kalmıyo tabi ben bunu cok geç farkettim 😂

Benim de ani gelişti
Bugün öğretmenine sordum özel bi şey yapılmıyor normalde sadece bi kelek ile kutlanıyor yinede bi sorayım dedim o da pasta yada başka bişey yaparsanız ikram ederim arkadaşlarına dedi öyle olunca bende yapayım dedim
Dönüşü marketten malzeme alıp yaparım inşallah ama süsleme olarak bilemedim üzerine yazı alır babası heralde iyi ki doğdun falan olarak
Arkadaşları ile olması onu çok mutlu edecek inşallah 🤭😍
Kelek ne kız

Back