- 13 Mart 2019
- 13.944
- 48.419
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eyvahlar olsun ekmek bandirican şimdi banaTereyağlı bişey yapmıştı annem
Tereyağ iyice eritip içine biraz karabiber ve pekmez katıp içiyorsun baya iyi gelmişti bana
Tarifi bu şekilde miydi emin değilim bi bak istersen netten
Allahım şifa versin yutkunamamak çok zor![]()
Bir bakalım eczaneye reçetesiz ise alıyım ya.Seninki bebekte uyumuyo benim bu 4 yaşındaki koca dana niye uyumuyo ya gece 10 kere kalktı bir gram uyumadım.
Bana diş için bi gargara vermisti doktor bogaz agrısınıda inanılmaz iyi geliyo biliyo musun
Zaten prospektüste yazıyomus emzirirken kullanılabilir heralde adı kloroben anında kesiyo o rahatsız edici agrıyı
Kızın Ankara’nın neresinde Allah yaşatmasın depremi kimseye.
Kız ekmeksiz Hee vıyyEyvahlar olsun ekmek bandirican şimdi banauzun zamandır var sabah çay kahve sıcak bisi içince duzeliyordu 1 haftadır yutamiyorum Resmen. Sağol canım
![]()
Maşallahvar kuzum üni bitirmiş bir kızım var
Reçetesiz alınıyo diye biliyorum. Gönül’ün dedigide tereyag eritip içine pekmez katıp limon sıkıyorsun öksürügü kesiyo ama bogaz agrısına iyi gelir mi bilmiyorum. Bide ben Arda icin yapıyorum genel balın icine zencefil karabiber limon katıp kaşıkla veriyorum bi yakıyo bogazı iyi gelitoBir bakalım eczaneye reçetesiz ise alıyım ya.
Aramızda 18 yaş var çoğu kez annemi diye yüzüme bakan oluyorduMaşallahkaç yaşında evlenmistin bende 19da evlendim suan 29um arda 9 yasında diyorum büyüdügünde ben hala genc olcam
Reçetesiz alınıyo diye biliyorum. Gönül’ün dedigide tereyag eritip içine pekmez katıp limon sıkıyorsun öksürügü kesiyo ama bogaz agrısına iyi gelir mi bilmiyorum. Bide ben Arda icin yapıyorum genel balın icine zencefil karabiber limon katıp kaşıkla veriyorum bi yakıyo bogazı iyi gelito
sorma aşırı düştüm ekmeğeKız ekmeksiz Hee vıyy
Ekmek bandıracak yer arıyoz
Ama boğaz ağrısını bilirim çok kötüü inşallah hemen geçer![]()
4 yıl kadardır bu topikteyim hep sormusumdurHerkese merhabalar
Odayı süpürdüm, halıyı süpürdüm kaldırdım
2 peteğin içini söküp temizledim
Zemini elimle sildim
Tv ünitesi tozunu aldım, kapıyı sildim
Mutfağı süpürdüm sildim
Bir yandan öğle yemeği için yemek yaptım yedik
Koridora geçtimbi soluklanip devam
![]()
Yaa kolay aslında4 yıl kadardır bu topikteyim hep sormusumdurama hiç beceremedim şu petek sökme işini
kahramansin
![]()
Ayy sihirli annem diyince geçmiş aklıma geldiBir güzel topladım evi hızlı hızlı
2 Nevresim degistirdim
Kahvaltı yaptım topladım temizledim
Alt dolapları bi bezledim
Halıda lekeler vardı onları sildim derken baya hali sildim
Camasir astım
1sepet kadar çamaşır katladim
Su yaptım toz aldım heryeri
Supurdum.
Devam ederim belki etmem hafifledi işlerim ev toplu. Sihirli annem izleyim çayımla![]()
Bende kopamıyorum sanırım çocukluğum.icin izliyorum ![]() |
Burada öyle baya soğuk dün önceki gün çok iyiydi. Kar ve sibirya soğuğu gelecek diyolar ya bilmiyorum. Kar hiç görmedik bu sene yağsa hayırlısıylaBurda da hava kapalı ve çok soğuk kar soğuğu var
Dün günlük güneşlikti
Yaaa o elleri yesinler maşallah kuzumaEki Görüntüle 3546229 devam edemem artıkın![]()
Pes etmeden denicem yineYaa kolay aslındayaparsın yaparsın
Peteğin kenar kısmını alttan hafif yukarı kaldırınca kenarı çıkmış oluyor üst ızgarasını da çekince sökülmüş oluyo![]()
Sana şu aniden gelmeleri yok muBana bi enerji geldi pencere perde giriyorum yatak odasına yağmur da yağıyor![]()