• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oğlumu hazırladım ✅
Kıyafetlerini ütüledim✅
Okula bıraktım dönüşü market alışverişi yaptım✅
Yeşillikleri yıkayıp kurutup kaldırmam lazım
Daha kahvaltı yapmadım 🫠
2 ye kadar işleri baya hafifletmem lazım :skandal:
Sırtım ve belim çok ağrıyor bu aralar heralde bi kilo artışı oldu🙄

Tereyağlı bişey yapmıştı annem
Tereyağ iyice eritip içine biraz karabiber ve pekmez katıp içiyorsun baya iyi gelmişti bana
Tarifi bu şekilde miydi emin değilim bi bak istersen netten
Allahım şifa versin yutkunamamak çok zor 😔
Eyvahlar olsun ekmek bandirican şimdi bana 🤣🤣 uzun zamandır var sabah çay kahve sıcak bisi içince duzeliyordu 1 haftadır yutamiyorum Resmen. Sağol canım ❤️

Seninki bebekte uyumuyo benim bu 4 yaşındaki koca dana niye uyumuyo ya gece 10 kere kalktı bir gram uyumadım.

Bana diş için bi gargara vermisti doktor bogaz agrısınıda inanılmaz iyi geliyo biliyo musun🫠
Zaten prospektüste yazıyomus emzirirken kullanılabilir heralde adı kloroben anında kesiyo o rahatsız edici agrıyı

Kızın Ankara’nın neresinde Allah yaşatmasın depremi kimseye.
Bir bakalım eczaneye reçetesiz ise alıyım ya.

Eyvahlar olsun ekmek bandirican şimdi bana 🤣🤣 uzun zamandır var sabah çay kahve sıcak bisi içince duzeliyordu 1 haftadır yutamiyorum Resmen. Sağol canım ❤️
Kız ekmeksiz Hee vıyy😆
Ekmek bandıracak yer arıyoz🤭
Ama boğaz ağrısını bilirim çok kötüü inşallah hemen geçer 🤲🏻

var kuzum üni bitirmiş bir kızım var
Maşallah 🧿 kaç yaşında evlenmistin bende 19da evlendim suan 29um arda 9 yasında diyorum büyüdügünde ben hala genc olcam🤪
Bir bakalım eczaneye reçetesiz ise alıyım ya.
Reçetesiz alınıyo diye biliyorum. Gönül’ün dedigide tereyag eritip içine pekmez katıp limon sıkıyorsun öksürügü kesiyo ama bogaz agrısına iyi gelir mi bilmiyorum. Bide ben Arda icin yapıyorum genel balın icine zencefil karabiber limon katıp kaşıkla veriyorum bi yakıyo bogazı iyi gelito

Maşallah 🧿 kaç yaşında evlenmistin bende 19da evlendim suan 29um arda 9 yasında diyorum büyüdügünde ben hala genc olcam🤪

Reçetesiz alınıyo diye biliyorum. Gönül’ün dedigide tereyag eritip içine pekmez katıp limon sıkıyorsun öksürügü kesiyo ama bogaz agrısına iyi gelir mi bilmiyorum. Bide ben Arda icin yapıyorum genel balın icine zencefil karabiber limon katıp kaşıkla veriyorum bi yakıyo bogazı iyi gelito
Aramızda 18 yaş var çoğu kez annemi diye yüzüme bakan oluyordu

Herkese merhabalar 🤗
Odayı süpürdüm, halıyı süpürdüm kaldırdım
2 peteğin içini söküp temizledim
Zemini elimle sildim
Tv ünitesi tozunu aldım, kapıyı sildim
Mutfağı süpürdüm sildim
Bir yandan öğle yemeği için yemek yaptım yedik
Koridora geçtim ☺️ bi soluklanip devam 😉👍

Bir güzel topladım evi hızlı hızlı
2 Nevresim degistirdim
Kahvaltı yaptım topladım temizledim
Alt dolapları bi bezledim
Halıda lekeler vardı onları sildim derken baya hali sildim 🫠
Camasir astım
1sepet kadar çamaşır katladim
Su yaptım toz aldım heryeri
Supurdum.
Devam ederim belki etmem hafifledi işlerim ev toplu. Sihirli annem izleyim çayımla🌚🌚

Herkese merhabalar 🤗
Odayı süpürdüm, halıyı süpürdüm kaldırdım
2 peteğin içini söküp temizledim
Zemini elimle sildim
Tv ünitesi tozunu aldım, kapıyı sildim
Mutfağı süpürdüm sildim
Bir yandan öğle yemeği için yemek yaptım yedik
Koridora geçtim ☺️ bi soluklanip devam 😉👍
4 yıl kadardır bu topikteyim hep sormusumdur😂 ama hiç beceremedim şu petek sökme işini 🥲🥲 kahramansin 😎

4 yıl kadardır bu topikteyim hep sormusumdur😂 ama hiç beceremedim şu petek sökme işini 🥲🥲 kahramansin 😎
Yaa kolay aslında ☺️ yaparsın yaparsın 😉💪
Peteğin kenar kısmını alttan hafif yukarı kaldırınca kenarı çıkmış oluyor üst ızgarasını da çekince sökülmüş oluyo 🤣

Bir güzel topladım evi hızlı hızlı
2 Nevresim degistirdim
Kahvaltı yaptım topladım temizledim
Alt dolapları bi bezledim
Halıda lekeler vardı onları sildim derken baya hali sildim 🫠
Camasir astım
1sepet kadar çamaşır katladim
Su yaptım toz aldım heryeri
Supurdum.
Devam ederim belki etmem hafifledi işlerim ev toplu. Sihirli annem izleyim çayımla🌚🌚
Ayy sihirli annem diyince geçmiş aklıma geldi ☺️

1000038602.jpg
devam edemem artıkın🤣

Selam kızlar toplu bi okudum hepinizi
ilknurrr22 ilknurrr22 Pinhan Pinhan kızlar iyi tatiller dilerim size enerjinizi boşaltıp gelin çok fazla eğlenin🥰
HeySero HeySero bebeğin hayırla gelsin canım çok sevindim🥰
Feraceli Feraceli senin de bugun yarın olacak herhalde doğumun kolaylıklar dilerim 🥰
Hasta arkadaşlara da geçmiş olsun bir an önce toparlarsınız inşallah bu hafta da karlı gösteriyor her yer havalar buz dikkatli olunuz 🫠

Son düzenleme:
Back