• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kaç gündür gelmedin, iyimisin diye etiket edecektim, yoğunluktan unuttum

Doğum yaptıktan sonra pek gelemedi bende etiket ettim ama siteye girmiyor sanırım @Lidlaylim her şey yolunda mı canım
Teşekkür ederim penyezim sorduğun için🩷
Hastaydım yeni yeni toparlıyorum

Bugün daha iyiyim bonus :KK19:5. Güne ulaşmalarını bekliycez ulaşırlarsa inşallah genetiğe gidecek genetikten iyi gelen olursa transfer olur daha çok var

Sağol abla evet yumurta toplandı
Bende bu işlemlerle bebeğime kavuştum çok şükür, Rabbim çok uğraştırmadan tek seferde kucağına almayı nasip etsin☺️

Hayırlı akşamlar 🌙
Bugün yaptıklarım
✨yatakları topladım
✨evi havalandırdım
✨kahvaltı fazlı bulaşıkları elde yıkayıp kaldırdım.
✨Bulaşık makinesini boşalttım
✨kuruyan çamaşırları katlayıp yerleştirdim
✨lavaboları duşakabini cifledim
✨etrafı toplayıp toz aldım
✨süpürge açtım
✨mutfak tezgahını ve dolap kapaklarını sildim
✨eşimin doğum günüydü pasta sipariş etmiştim onu çıkıp aldım, ailelerimiz geldi kutladık
✨çıkan bulaşıkları makineye yerleştirdim
✨mutfak alışverişi yapılmıştı onları yerleştirdim
✨aralarda hep kızımla ilgilendim.
Doğum günü ikindi vakti yaltığımız içn akşam yemeği yemedik daha, çayın yanında bişeyler atıştırırız heralde artık ☺️

Selamlar bacılar. Bugün attık dışarı kendimizi. Önce bahçeye gittik bi ağaçlara bakmaya sonra köye geçtik. Kahvaltı akşam yemeği derken eve düştüm. Çamaşır attım makineye hemen baya birikmiş yahu önceden bu kadar sık çamaşır yıkadığımı hatırlamıyorum. Dikkatimi mi çekmiyordu acaba 😂😂

Back