• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dur gülecegin bisey daha anlatıyım😂 simdi sabah kalkıyoruz biz öglenciydik temizlik yapcaz ya onlarda bu arkadaşım tuvalete giriyo yarım saat cıkmıyo her gün aynısını yapıyo. Dur dedim kapının altından bi bakıyım suna ayakta bekliyomus telefonla oynuyomus megersem o çıkana kadar annesiyle ben evin isini yapmıs oluyoruz ona bisey kalmıyo tabi ben bunu cok geç farkettim 😂
Bu kadarını yapmasına izin vermiş olamazsın ya kafayı yiycem :kızgın:

Sagol canım insallah aklım cocuklarda hala düsünüyorum 🙈

Ev kacıncı katta yüksekse bencede silme marta ne kaldı surda

Ay bu kesin benimde basıma gelir. Bekarken bi arkadaşım vardı her günümüz birlikte geçerdi bi gün ben onlarda bi gün o bizde kalırdı. Ben orda kalınca beraber evlerini toplar birimiz süpürür birimiz silerdik ama o bize geldiginde hic bi is yapmazdı. Benim annem çalışıyodu bide onun annesi evdeydi bize sürekli temizlik yaptırırdı ne salakmısım

Sweet dur artık nolur hahaha😂

Ben yapmıyorum limonsuz 😂 kahvemide komsuda ictim koltuga uzandım Arda geldi açım diyo evdeki yemegi yemiyo kalkmamak icin duymamazlıktan geliyorum😂
4. Kat canım da daha önce hiç silmedim 🫠 prensesler gibiydim ben ana evinde dermişim hahahahshs. Bayram geliyor ya evimde ilk bayramım silmem lazım 😅😅😅

Back