Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende sadece göbek var canım ya. Bi de sezaryen işe yarar mı sence?

Bi de kalori açığı oluşturun diyor o ne demek
Yanında bi kac egzersiz daha yaparsan yarar canım. Kalori acıgı su demek mesela sen normalde bi günde 2000 bin kalori alıyosun diyelim yaktıgın kalori 2500 o zaman kalori açığı oluşturuyosun. Yaktıgın kalori yediginden çok olacak

Desene ben elendim kaç kalori alıyorum bilmiyorum ki

Mesela başka ne yapabilirim

Desene ben elendim kaç kalori alıyorum bilmiyorum ki
Bi uygulama var bak onu indir fatsecret diye bütün her şey var ne yiyosan bulursun kalorini hesapla mesela ordan
Mesela başka ne yapabilirim
Bu kadının egzersiz videolarıda cok güzel mesela kısa videoları var 5er dakkalık 10 dakkalık ilk baslarda kısa kısa onları yapabilirsin öldürmüyo ama süründürüyo bazıları cok kolay diyosun sabah kendini gösteriyo

Sağol canım uygulamayı indireyim hatta eşime de söyleyeyim çünkü son zamanlarda o da dikkat ediyor.

Bak işte şimdi beni kaybettim bebişim çünkü ben sürünmek istemiyorum

Bu durumda bugün 2000 kalori harcaman gerekiyor öyle mi?
Peki onu nasıl hesaplayacaksın ki
Akıllı saat var ya canım orda harcadığım kalori gösteriyo yada bazı egzersiz videolarında yazıyo mesela 300 kalorilik 500 kalorilik kardiyo diye
Sağol canım uygulamayı indireyim hatta eşime de söyleyeyim çünkü son zamanlarda o da dikkat ediyor.

Bak işte şimdi beni kaybettim bebişim çünkü ben sürünmek istemiyorum
Hahaha o instagramdaki videoyu yap ama o süründürmüyo 5 dakkanı anca alıyo
İkinci canım anahtar kilit şekli gibi olan

Ha tamam canım anladım .

Dediklerini yapayım canım . Bikaç haftaya görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…