- 13 Ağustos 2020
- 15.174
- 85.632
- 548
- 32
Yeşil çayımı aldım yanına 2 kuru incir koydum. Cay demlesem bisküvi yicektimÇay demledim️
20 dk yürüyüş yaptım️
Şimdi asıl mesele çay yanı boş geçirebilmek
Yada en az hasarla geçirebilmek
AnlamalıydımSeni de engelledik
Bende sadece göbek var canım ya. Bi de sezaryenGeçmiş olsun pare
Buyrun hanımlar ben sabah aksam yapıyorum toplam 6 set oluyo
Yanında bi kac egzersiz daha yaparsan yarar canım. Kalori acıgı su demek mesela sen normalde bi günde 2000 bin kalori alıyosun diyelim yaktıgın kalori 2500 o zaman kalori açığı oluşturuyosun. Yaktıgın kalori yediginden çok olacakBende sadece göbek var canım ya. Bi de sezaryenişe yarar mı sence?
Bi de kalori açığı oluşturun diyor o ne demek
Desene ben elendimYanında bi kac egzersiz daha yaparsan yarar canım. Kalori acıgı su demek mesela sen normalde bi günde 2000 bin kalori alıyosun diyelim yaktıgın kalori 2500 o zaman kalori açığı oluşturuyosun. Yaktıgın kalori yediginden çok olacak
Mesela başka ne yapabilirimYanında bi kac egzersiz daha yaparsan yarar canım. Kalori acıgı su demek mesela sen normalde bi günde 2000 bin kalori alıyosun diyelim yaktıgın kalori 2500 o zaman kalori açığı oluşturuyosun. Yaktıgın kalori yediginden çok olacak
Bi uygulama var bak onu indir fatsecret diye bütün her şey var ne yiyosan bulursunDesene ben elendimkaç kalori alıyorum bilmiyorum ki
Mesela başka ne yapabilirim
Bu durumda bugün 2000 kalori harcaman gerekiyor öyle mi?Limonsuzzcay ben 1500 küsür kalori almışım mesela bugun
Sağol canım uygulamayı indireyim hatta eşime de söyleyeyim çünkü son zamanlarda o da dikkat ediyor.Bi uygulama var bak onu indir fatsecret diye bütün her şey var ne yiyosan bulursunkalorini hesapla mesela ordan
Bu kadının egzersiz videolarıda cok güzel mesela kısa videoları var 5er dakkalık 10 dakkalık ilk baslarda kısa kısa onları yapabilirsin öldürmüyo ama süründürüyobazıları cok kolay diyosun sabah kendini gösteriyo
Parişim inş çabuk toparlanırsın bir şey kullandın mı?Teşekkür ederim canlar❤
Akıllı saat var ya canım orda harcadığım kalori gösteriyo yada bazı egzersiz videolarında yazıyo mesela 300 kalorilik 500 kalorilik kardiyo diyeBu durumda bugün 2000 kalori harcaman gerekiyor öyle mi?
Peki onu nasıl hesaplayacaksın ki
Hahaha o instagramdaki videoyu yap ama o süründürmüyoSağol canım uygulamayı indireyim hatta eşime de söyleyeyim çünkü son zamanlarda o da dikkat ediyor.
Bak işte şimdi beni kaybettim bebişim çünkü ben sürünmek istemiyorum
İkinci canım anahtar kilit şekli gibi olan
Ha tamam canım anladım .Akıllı saat var ya canım orda harcadığım kalori gösteriyo yada bazı egzersiz videolarında yazıyo mesela 300 kalorilik 500 kalorilik kardiyo diye
Hahaha o instagramdaki videoyu yap ama o süründürmüyo5 dakkanı anca alıyo
İkinci canım anahtar kilit şekli gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?