- 11 Nisan 2007
- 85.401
- 497.837
- 1.223
Yaseminlisine bayılırım ben de top top olana hiç denedin mi AryaAaaa ben bayılırım, uzun yıllardır içiyorum. Ananaslı deneyebilirsin tadı daha güzel![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaseminlisine bayılırım ben de top top olana hiç denedin mi AryaAaaa ben bayılırım, uzun yıllardır içiyorum. Ananaslı deneyebilirsin tadı daha güzel![]()
Yaseminli denemedim hiç Bonuscum. Ama söylediğin iyi oldu, denerim mutlaka.Yaseminlisine bayılırım ben de top top olana hiç denedin mi Arya
Ben neden bu alıntıdayımBen diyetisyene gidiyorum canım.
Kalori açığı şöyle; senin günlük olarak yaşına, kilona ve boyuna göre alman gereken bir kalori miktarı var. Diyelim ki 2 bin kalori, eğer sen zayıflamak istiyorsan yaklaşık 1.500 kalorilik besin tüketeceksin ve 500 kalori açık oluşacak.
Tabi bu besinler karbonhidrat, protein ve yağ şeklinde dengeli ve sağlıklı olmalı ki metabolizma çalışsın.
Ay gülesim geldi
Onu denemedim ananaslı denemistim o güzeldi bitmis evde bulamadım. Bi deneyimYaseminli yeşil çayı denese bir de
Kolay ya denemek lazım dedimİnanamıyorum daha az önce kaydettiklerime bakarken bu videoyu izledim bazen keşfetlerimiz karışıyor gibime geliyor![]()
Diyet kafasına girince kesinlikle yapamıyorum ben. Daha cok yiyorum mesela dün cikolatads yedim pilavda yedim aksam yemekte. Yemegi erken yemekte iyi geliyoBende şuan yeşilçay içiyorum
3 bardak da çay içtim yanına bi bisküvi bi minik gofret yedim yavaş yavaş azaltacam birden olmuyor![]()
Ananaslıyı seviyorum denedim. Bitmis evde hindistan cevizli vardı onu sevemedim meselaAaaa ben bayılırım, uzun yıllardır içiyorum. Ananaslı deneyebilirsin tadı daha güzel![]()
Ya galiba iki türlü kalori acıgı var ben bunu biliyodum mesela dün bunu yazacaktım. Sonra internetten bi daha bakıyım dedim dün yazdığım cıktı her yerdeBen diyetisyene gidiyorum canım.
Kalori açığı şöyle; senin günlük olarak yaşına, kilona ve boyuna göre alman gereken bir kalori miktarı var. Diyelim ki 2 bin kalori, eğer sen zayıflamak istiyorsan yaklaşık 1.500 kalorilik besin tüketeceksin ve 500 kalori açık oluşacak.
Tabi bu besinler karbonhidrat, protein ve yağ şeklinde dengeli ve sağlıklı olmalı ki metabolizma çalışsın.
E senin dediğin de aynı şey değil miydi zaten? Benim algımda mı bi sorun varYa galiba iki türlü kalori acıgı var ben bunu biliyodum mesela dün bunu yazacaktım. Sonra internetten bi daha bakıyım dedim dün yazdığım cıktı her yerde![]()
Sana geçmişteki iş sevmeyen halini unutturmamak içinBen neden bu alıntıdayım![]()
Doğru olabilir bakSana geçmişteki iş sevmeyen halini unutturmamak için![]()
Şifa olsun bonusum iyi gelir inşAllahHacamata gidicez öyle üşeniyorum ki dün yorulmuşum bugün çıkmak istemiyorum.
Ama altın günler diyip ittiriyorum kendimi
Arya’nın dedigi de söyle normalde yediginden daha az yiyosun mesela ben dün 1500 kalori yemisim ya aksama kadar her gün böyle yiyorum. Bunu 1000 kaloriye düsürmem lazım. O zaman da kalori açığı oluşuyo.E senin dediğin de aynı şey değil miydi zaten? Benim algımda mı bi sorun var![]()
Şifa olsunHacamata gidicez öyle üşeniyorum ki dün yorulmuşum bugün çıkmak istemiyorum.
Ama altın günler diyip ittiriyorum kendimi