Ah canım benimEvet metoşumun annesiyim
Benim oğlumun doğum günü de çarşambaGittim geldim kuzum. Aksef yazdı inşallah iyi gelirde toparlarım. Çarşamba kızımın doğum günü onu kaygı yapıyorum iyi olsaydım bi.
Bide kadın doğuma da soralım dedik antibiyotiği gitmişken keseyi görür müyüz dedikkeseyi de gördük 1 taşla 7 kuş
Ooo çok havalııı
Etimesgutta evet. Hissettim ya baya korktum daaBen hissetmedim canım ama baya hissedilmis sanırım etimesgutta olmus sen hissettin mi
Çok tuhaf ya dikey salladıŞimdi gördüm girdim bende baya sallanmış. Avizeler sallanmadı ama eşyalar sallandı yazmışlar
Teşekkürler canımEfsane menüafiyet olsun
Bende instagramda gördüm sen yazdıktan sonra baktım. Avizeler esyalar baya sallanmıs hatta okullarıda tahliye etmisler tedbir amaclıEtimesgutta evet. Hissettim ya baya korktum daa
Çok tuhaf ya dikey salladıalttan iki kez vurdu
Evet alttan vurdu yazmışlar tövbeeeEtimesgutta evet. Hissettim ya baya korktum daa
Çok tuhaf ya dikey salladıalttan iki kez vurdu
Kese görmüşsünüz maşallah hadi bakalım serüven başlasınGittim geldim kuzum. Aksef yazdı inşallah iyi gelirde toparlarım. Çarşamba kızımın doğum günü onu kaygı yapıyorum iyi olsaydım bi.
Bide kadın doğuma da soralım dedik antibiyotiği gitmişken keseyi görür müyüz dedikkeseyi de gördük 1 taşla 7 kuş
Ooo çok havalııı
Hissetmedim ben.Pinhan sen hissettin mi depremi ?
Sağol canım benim amin. İnşallah acılara ilaç olacak 🕊Ah canım benim
Bebeğin hayırlı olsun, Rabbimin mucizesi olsa gerek.
Rabbim gönlünü ferahlatsın.
Yaa 2021 mi oğlunda.Benim oğlumun doğum günü de çarşamba
Neler yapacaksın
Sağol hayalim Allâh razı olsunHeySero kuşum keseyi görmüşsünüz hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın
Sağol pinhoşKese görmüşsünüz maşallah hadi bakalım serüven başlasın
Geçmiş olsun canım sana da
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Bizim 5 5 bucuk bin tutuyo genelde her ay farklı bisey alıyorum mesela bi ay yag çay şeker alıyorsam diger ay tuvalet kagıdı havlu kağıt öbür ay deterjanlar. Bende gecen ay gittigimde sok olmustum bi anda o kadar zam gelmis ki
Evet annem aradı söyledi cok hissedilmis diye bende namaz kılıyodum o ara yerde otururken felanda hissetmedim. Şiddeti az ama yakın demekkiHissetmedim ben.
Ama çok fazla hissedilmiş öyle diyorlar.
Ayaktaydım ondan mı bilmem.
Çok da büyük değil şiddeti ama neden bu kadar hissettirdiyse.
Allah esirgesin diyelim.
Buralardayım canım dün akşamdan beri hayli sancım var ama gelen giden yok henüz düzenli gelen bi sancı değil Regli gibiFeraceli bugun yazmadın sanırım nerdesin
Ya hadi bakalım gelir o zaman devamıda sancının hayırlısıyla doğsunBuralardayım canım dün akşamdan beri hayli sancım var ama gelen giden yok henüz düzenli gelen bi sancı değil Regli gibi
Amin inşallah Allah razı olsun canımYa hadi bakalım gelir o zaman devamıda sancının hayırlısıyla doğsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?