• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar hatun kişiler
Sabah rutininden sonra az uzandım
Kalktım mutfak topluyorum, bulaşık elde yıkadım
Çamaşır attım

Akşama annemler gelecek ve bizde kalacaklar.
Çünküü, kocişcim 3 günlük yurtdışı tatili ayarlamış başbaşa:KK23:
Anam babam da çocukların başında durmaya gelecekler.
Kısmen sürpriz oldu böyle birşey.
2 gece bebeklerimden ayrı kalıcam bu ilk olacak biraz tuhafım ama tadını da çıkarmak lazım ne zamandır çocuksuz bir atraksiyon yapmadık.

O bakımdan evi temiz ve düzenli bırakıyım anneme kolaylık olsun.

Bugun koştumalı 🤗

Selamlar hatun kişiler
Çamaşır attım

2 gece bebeklerimden ayrı kalıcam bu ilk olacak biraz tuhafım ama tadını da çıkarmak lazım ne zamandır çocuksuz bir atraksiyon yapmadık.

Bugun koştumalı 🤗
Tadını çıkar pinhoşum iyi tatiller şimdiden 😍

Seni engelledik kanka
Hahaha 😂
1 tane bildirime girmeyince bi daha gelmiyor. Bide girip son sayfaya kadar gitmezsen yine gelmiyor
Giriyorum sürekli bakıyorım anlamadım neyse 😂
Kızlar soran sormayan herkese teşekkür ederim çok geçmişe dönemedim hakkınızı helal edin alıntılayamadım 💐💐💐💐💐
Toparlıyorum aslında ben direnip uzattım aslında ama
Bugün aile hekimime göründüm gerekli tekliklet içinde randevülerimi aldım çok şükür ayaktayım
Çok şükür canım bu hastalık ne bicim biseyse gelince gitmek bilmiyo
Selamlar hatun kişiler
Çamaşır attım

Bugun koştumalı 🤗
Pinhan bizde cuma günü azerbeycana gidiyoruz başbaşa ama o kadar içim buruk ki hep giderim nolcak diyodum ama bi haftadır içim içimi yiyo resmen🥲 bide gezmeye gittigimizi söylemedik ardaya asla müsade etmez. Benim işim var dedim. Babanında gelmesi gerekiyo dedim. Ve ben hic ucaga binmedim cok korkuyorum🙄

Pinhan bizde cuma günü azerbeycana gidiyoruz başbaşa ama o kadar içim buruk ki hep giderim nolcak diyodum ama bi haftadır içim içimi yiyo resmen🥲 bide gezmeye gittigimizi söylemedik ardaya asla müsade etmez. Benim işim var dedim. Babanında gelmesi gerekiyo dedim. Ve ben hic ucaga binmedim cok korkuyorum🙄
Aa ne güzel size de iyi tatiller İlknur💐🤗
Ben uçağa bindim birkaç defa, o korkum yok.
Kalkış ve iniş anı biraz heyecanlı gerisi güzel. Kendini şimdiden şartlama, bu korkuyu büyütme inşallah.Kalıcı fobi falan olmasın.

Benim çocuklar biliyor iş için olmadığını 🙈
Kızlar büyük, sorun etmedi sevindiler hatta. Oğluş da ona getireceğimiz hediyelerin heyecanını yaşıyor😄
Kızlara güveniyorum, anneme babama zaten.
Çocuklar anneanneye de düşkün.
O yüzden içim bir nebze rahat ama yine de bilemiyorum işte, bi tuhaf..
Baba olmak varmış. Adam rahat o normal karşılıyor.
Neyse bakalım tecrübe edicez.
Enerji depolamış, moral yüklemiş, eğlenmiş olarak dönersek herkese faydası olur☺️
Mutlu anne =mutlu çocuklar diyelim vicdan rahatlatalım

Aa ne güzel size de iyi tatiller İlknur💐🤗
Ben uçağa bindim birkaç defa, o korkum yok.
Kalkış ve iniş anı biraz heyecanlı gerisi güzel. Kendini şimdiden şartlama, bu korkuyu büyütme inşallah.Kalıcı fobi falan olmasın.

Benim çocuklar biliyor iş için olmadığını 🙈
Kızlar büyük, sorun etmedi sevindiler hatta. Oğluş da ona getireceğimiz hediyelerin heyecanını yaşıyor😄
Kızlara güveniyorum, anneme babama zaten.
Çocuklar anneanneye de düşkün.
O yüzden içim bir nebze rahat ama yine de bilemiyorum işte, bi tuhaf..
Baba olmak varmış. Adam rahat o normal karşılıyor.
Neyse bakalım tecrübe edicez.
Enerji depolamış, moral yüklemiş, eğlenmiş olarak dönersek herkese faydası olur☺️
Mutlu anne =mutlu çocuklar diyelim vicdan rahatlatalım
Eşim 3 kere gitti yurtdışına gezmeye hep tek bende artık isyan ettim banane ya dedim bende gelmek istiyorum cocuklarla gezmesi zor olur diyip duruyodu annemle babamda kalcak benimkilerde. O konuda benimde icim rahat eminim bi dakka yalnız bırakmazlar. Kvde olsa bırakamazdım mesela. Ne biliyim işte annelik içgüdüsü uzaktayken bi anda gelemeyecek olmak Allah korusun bisey olsa. Sonra diyorum olacak olan senin yanındaykende olur sacmalama. Ve bu tatile benimde cok ihtiyacım var gerçekten cocukların bütün yükü benim üzerimde kendime ait bi alanım yok iyi gelecek biliyorum.
Sizede keyifli tatiller saglıkla gidip gelelim insallah😍
Siz nereye gidiyorsunuz

Ahseni doktora götürdüm. Çok hafif ciğerlerinde hırıltı var grip dedi. Boğazı tahriş farenjit olmuş. Şükür korktuğum gibi değil

Gözlerinin altı kızarık ahsenin hastalıkta daha çok oldu. Neden öyle alerjik mi dedi. Bende alerjik değil dedim. Geniz eti olabilir ağzı açık uyuyor mu dedi. Bazen öyle uyur salyası falan akar. Yatarken yemek yedirme dedi falan. Aklıma takıldı yaw şimdi. 15 gündür falan da bazen ağzı açık nefes alıyor değişik bi ses çıkarıyor arada ama ondan mı ki dedim

Çok geçmiş olsun 🌸

Bizim 5 5 bucuk bin tutuyo genelde her ay farklı bisey alıyorum mesela bi ay yag çay şeker alıyorsam diger ay tuvalet kagıdı havlu kağıt öbür ay deterjanlar. Bende gecen ay gittigimde sok olmustum bi anda o kadar zam gelmis ki
Biz üç kişiyiz, 22 aylık bebeğimiz var.
7.500- 8 bin TL tutuyor tabii ay içinde aldığımız ekstra sebze, meyve, yoğurt, süt, ekmek falan derken 10 bin oluyor şaka gibi 😏
Allah asgari ücretle geçinmeye çalışanlara yardım etsin.

Ahseni doktora götürdüm. Çok hafif ciğerlerinde hırıltı var grip dedi. Boğazı tahriş farenjit olmuş. Şükür korktuğum gibi değil

Gözlerinin altı kızarık ahsenin hastalıkta daha çok oldu. Neden öyle alerjik mi dedi. Bende alerjik değil dedim. Geniz eti olabilir ağzı açık uyuyor mu dedi. Bazen öyle uyur salyası falan akar. Yatarken yemek yedirme dedi falan. Aklıma takıldı yaw şimdi. 15 gündür falan da bazen ağzı açık nefes alıyor değişik bi ses çıkarıyor arada ama ondan mı ki dedim
Geçmiş olsun canım yavruya🌸. Benimde kızımın var geniz eti göz altı pembe oluyor hep ondan mı acaba.

Geçmiş olsun canım yavruya🌸. Benimde kızımın var geniz eti göz altı pembe oluyor hep ondan mı acaba.
Sağolasın lorişim. Valla öyle dedi. Alerjik mi dedi neden kırmızı. Yok deyince geniz eti olabilir dedi. Gece ağzı açık uyur mu kızın?

Gerçi ahsenin hep böyle kırmızı değil hastalıkta daha çok kızardı hafif var da normalde. Ben beyaz tenli ondan diye düşünüyordum

Geçmiş olsun swetimm🌹 ahsenimiz toparlanır inşaAllah çabucak

Geçmiş olsun sweetim canını sıkma 🫶🏻

Hahaha 😂

Giriyorum sürekli bakıyorım anlamadım neyse 😂

Çok şükür canım bu hastalık ne bicim biseyse gelince gitmek bilmiyo

Size de şimdiden iyi tatiller canım
Kafana takma uçak konusunu

Geçmiş olsun canm 💐

Biz üç kişiyiz, 22 aylık bebeğimiz var.
7.500- 8 bin TL tutuyor tabii ay içinde aldığımız ekstra sebze, meyve, yoğurt, süt, ekmek falan derken 10 bin oluyor şaka gibi 😏
Allah asgari ücretle geçinmeye çalışanlara yardım etsin.
Şimdi baktım da ben bayadır online alıyorum aylık 4-5 bin arası. Tabi marketten ya da tuvalet kağıdı deterjanı netten aldığım da oluyor. 8 9 u buluyordur. Sen 8 yazınca çok gelmişti hiç toplama bakmamıştım şimdi toplayınca şok oldum 🙈 bizde 3 kişiyiz 33 aylık kızım var bide

Eşim 3 kere gitti yurtdışına gezmeye hep tek bende artık isyan ettim banane ya dedim bende gelmek istiyorum cocuklarla gezmesi zor olur diyip duruyodu annemle babamda kalcak benimkilerde. O konuda benimde icim rahat eminim bi dakka yalnız bırakmazlar. Kvde olsa bırakamazdım mesela. Ne biliyim işte annelik içgüdüsü uzaktayken bi anda gelemeyecek olmak Allah korusun bisey olsa. Sonra diyorum olacak olan senin yanındaykende olur sacmalama. Ve bu tatile benimde cok ihtiyacım var gerçekten cocukların bütün yükü benim üzerimde kendime ait bi alanım yok iyi gelecek biliyorum.
Siz nereye gidiyorsunuz
Benimki iş için çıkıyordu, gezmeye izin vermem şahsen 😄 Beni bırakıp yurtdışında gezecek ha, yoo dostum yoooo👊🏼

Allaha emanet olsunlar, çabuk geçer, büyüttüğümüze değmez inşallah.
Birşey olmaz Allahın izniyle.
İtalya'ya gideceğiz biz de.
Sağlıklı, keyifli tatiller olsun 🤗💐
sweetgirlcandy sweetgirlcandy ahsenkuşa da çok geçmiş olsun sweet :(

Pinhan Pinhan iyi tatilller pinhancımm nereye gitcenizzzz
İtalya Seroş, teşekkür ediyorum 💐

Selamlar hatun kişiler
Çamaşır attım

Bugun koştumalı 🤗

Siz nereye gidiyorsunuz
Ohhh maşallah ne güzel 🧿 🤗 iyi tatiller iyi eğlenceler diliyorum 😉👍

Back