- 30 Ocak 2015
- 18.439
- 18.572
- 498
- 29
Canım iyi düşün nerde düşmüş olabilir evin içinde ise bol bol kevser süresini okuyarak ara. 3 4 güne bir bilekliğimi düşürüyorum bende her seferinde okuyup buluyorum şükür.Baktım da yokkesin hiç beklemediğim bir anda çıkacak karşıma
çok geçmiş olsun efser bademcik şişmesi zordur Allah şifalar versin canım@
Yok yapamadıım kuzum badeçiklerim şiş ne börek ne yufka herşey bir yede kaldı sanırım efeksyon var kemiklerim çok ağrıyor geçen sefer belimdi şimdi kalca kemiklerim hayırla sağlıkla yaza çıkalım ramazan önü orucuma zeval gelmesin bari ibatemimi düzügün yapayım diye dua ediyorum
Amin canımHayırlı bereketli sabahlar muhteremler
Oğlum gece ateşliydi, öksürük de var.
Dolayısıyla uyumadım.
Kızları okula gönderdik yattık karşılıklı, azcık keyfi gelsin kahvaltı hazırlıcam.
Sağlıklı huzurlu bir gün olsun herkese
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin@
Yok yapamadıım kuzum badeçiklerim şiş ne börek ne yufka herşey bir yede kaldı sanırım efeksyon var kemiklerim çok ağrıyor geçen sefer belimdi şimdi kalca kemiklerim hayırla sağlıkla yaza çıkalım ramazan önü orucuma zeval gelmesin bari ibatemimi düzügün yapayım diye dua ediyorum
Çok geçmiş olsun efserim@
Kilidini bi yaptırsana gevşemiş olabilir miCanım iyi düşün nerde düşmüş olabilir evin içinde ise bol bol kevser süresini okuyarak ara. 3 4 güne bir bilekliğimi düşürüyorum bende her seferinde okuyup buluyorum şükür.
geçmiş olsun pinhanım ,Hayırlı bereketli sabahlar muhteremler
Oğlum gece ateşliydi, öksürük de var.
Dolayısıyla uyumadım.
Kızları okula gönderdik yattık karşılıklı, azcık keyfi gelsin kahvaltı hazırlıcam.
Sağlıklı huzurlu bir gün olsun herkese
Geçmiş olsun efser@
Evet gevsek ora. Çıkmam lazım da işte kapandım eve iyice.Kilidini bi yaptırsana gevşemiş olabilir mi
Evet gevsek ora. Çıkmam lazım da işte kapandım eve iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?