Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ❤️

1000060131.jpg

@

Yok yapamadıım kuzum badeçiklerim şiş ne börek ne yufka herşey bir yede kaldı sanırım efeksyon var kemiklerim çok ağrıyor geçen sefer belimdi şimdi kalca kemiklerim hayırla sağlıkla yaza çıkalım ramazan önü orucuma zeval gelmesin bari ibatemimi düzügün yapayım diye dua ediyorum 😒
çok geçmiş olsun efser bademcik şişmesi zordur Allah şifalar versin canım

Hayırlı bereketli sabahlar muhteremler :KK54:
Oğlum gece ateşliydi, öksürük de var.
Dolayısıyla uyumadım.
Kızları okula gönderdik yattık karşılıklı, azcık keyfi gelsin kahvaltı hazırlıcam.

Sağlıklı huzurlu bir gün olsun herkese 🤲🏼
Amin canım

Geçmiş olsun dün kızlar bir şeyler yazmışlar onları yap oğluna daha ilerlemeden atlatsin👍

@

Yok yapamadıım kuzum badeçiklerim şiş ne börek ne yufka herşey bir yede kaldı sanırım efeksyon var kemiklerim çok ağrıyor geçen sefer belimdi şimdi kalca kemiklerim hayırla sağlıkla yaza çıkalım ramazan önü orucuma zeval gelmesin bari ibatemimi düzügün yapayım diye dua ediyorum 😒
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin 🤲

@

Çok geçmiş olsun efserim

Sıcak tut kendini bol acılı limonlu çorbalar meyveler tüket vitamin olsun direnç olsun
Bir an evvel atlat canım ❤🌺🌻💐

Hayırlı bereketli sabahlar muhteremler :KK54:
Oğlum gece ateşliydi, öksürük de var.
Dolayısıyla uyumadım.
Kızları okula gönderdik yattık karşılıklı, azcık keyfi gelsin kahvaltı hazırlıcam.

Sağlıklı huzurlu bir gün olsun herkese 🤲🏼
geçmiş olsun pinhanım ,

@

Geçmiş olsun efser 🫶🏻

Back