Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah 5.30 da öksürük krizi ile uyandım boğazlarım fena yutkunamıyorum. Sahur yapamadım :KK43:

Hemen ceviz içi kabuğu kaynattım limon bal karabiber atıp içtim. Boğazıma viks sürüp tülbent bağladım. Yattım uyumuşum, şuan iyi gibiyim

Tavuk suyu çorba yapıyorum. Bu gün bütün tuşlara basacam. Perşembe cuma oruçla geçirmek istiyorum nasipse🤲🏻

Rabbim cümlemize kalıcı şifalar versin 🤲🏻 hasta olan herkese çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canm 💐 Allah hayırlı şifalar versin tez vakitte sağlığına kavuşursun inşallah 🤲
Sen iyi ol da abla oruç için kendini zorlama boğaz ağrısı çok kötü sıcak şeyler iç yumuşasın inşallah 🤲

Sabah 5.30 da öksürük krizi ile uyandım boğazlarım fena yutkunamıyorum. Sahur yapamadım :KK43:

Hemen ceviz içi kabuğu kaynattım limon bal karabiber atıp içtim. Boğazıma viks sürüp tülbent bağladım. Yattım uyumuşum, şuan iyi gibiyim

Tavuk suyu çorba yapıyorum. Bu gün bütün tuşlara basacam. Perşembe cuma oruçla geçirmek istiyorum nasipse🤲🏻

Geçmiş olsun ablam. İnşallah geçer hemencecik. Bende oruçla geçirmek istiyorum nasip olur inşallah

Hayırlı günler dün rahatsız olunca annem geldi aşırı halsizim ve sancılarım oluyor ama henüz bi belirti yok yarın gidicem kontrole nasipse 😣çok yoruldum beklemekten Allahım hayırlı vakitlerde inşallah 🤲🏻
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲 kendini yorma olabildiğince dinlen canm 🥰
aynen canım dinlenmeye çalışıyorum olabildiğince

✅Tüm evi havalandırdım
✅Nevresimleri değiştirdim
✅Nevresimler yıkandı kurutmaya attım
✅Mutfağı topladım elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
✅Kahvaltı hazırladım topladım
✅Bulaşıklıktakileri ve makinedekileri yerleştirdim
✅Mutfağı süpürdüm
✅Ahsenin kuruyan çamaşırlarını topladım, katlanacak listesine eklendi 😂
✅Ahsenin çamaşırları makineye attım yıkanıyor bitince ascam

Abla çok geçmiş olsun rabbim şifa versin hepimize inşallah 🙏🏼

ah canım penyezim geçmiş olsun izinmi aldın evdeysen bol bol dinlen bende yarın oruç tutmak istiyorum nasip olursa
Allah şifalar versin bütün hastalara
benimde köydeki görümcem dün ameliyat oldu safra kesesinden , kayınvalidemde hastanede ikiside yatıyo :KK43:

ah canım penyezim geçmiş olsun izinmi aldın evdeysen bol bol dinlen bende yarın oruç tutmak istiyorum nasip olursa
benimde köydeki görümcem dün ameliyat oldu safra kesesinden , kayınvalidemde hastanede ikiside yatıyo :KK43:
Geçmiş olsun
Ve diğer hasta olan herkese Allah şifa versin 🤲

Geçmiş olsun abla 💐

Bugün oğlumun izin verdiği sürece çalışkan günümdeyim 😅
🎈Evi havalandırdım.
🎈Yatağı havalandırdım, topladım.
🎈Tüm odaları topladım. Toz aldım, süpürdüm, sildim.
🎈Mutfak topluydu ocağı temizledim.
🎈Çöp kovasını yıkadım.
🎈Banyoyu cifledim temizledim.
🎈Bitkilere su verdim.
🎈Makineye çamaşır attım.
Bebeğimin gazı var, uyandıkça masaj yaptım. Yediklerime de dikkat ediyorum ama gazı var yine de 🥲
Şimdi rezene çayımı yaptım içiyorum. 💃
Bir saate görümcem gelecekmiş onu bekliyorum. Bebem de o zamana uyanır 🤩

✔️Sabah kalktım evi havalandırdım
✔️Yatak odası halısını süpürdüm kaldırdım dip köşe sildim komidinlerin, aynanın, makyaj masasının tozunu aldım işim bitti halısını serdim ve çıktım 😉
✔️ Giyinme odası halısını süpürdüm kaldırdım yerini sildim, dolabın tozunu aldım aynanın tozunu aldım halısını serdim
✔️ Koridora geçtim halısını süpürdüm kaldırdım yerini sildim serdim

Oturma odasına geçtim süpürecem

Banyo wc yıkanacak duşa kabin yıkanacak
Çamaşır yıkandı asılacak işler beni bekliyor bi soluklanayım

Geçmiş olsun penyezim Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun canm 💐 Allah hayırlı şifalar versin tez vakitte sağlığına kavuşursun inşallah 🤲
Sen iyi ol da abla oruç için kendini zorlama boğaz ağrısı çok kötü sıcak şeyler iç yumuşasın inşallah 🤲
Geçmiş olsun ablam. İnşallah geçer hemencecik. Bende oruçla geçirmek istiyorum nasip olur inşallah
Abla çok geçmiş olsun rabbim şifa versin hepimize inşallah 🙏🏼
Aminnnnn🤲🏻 Hepinizden ALLAH razı olsun ❤️

Papatya abla sizlerede geçmiş olsun🤲🏻

Dün akşam izine ayrıldım pazartesi iş başı yapıcam evdeyim dinleniyorum

Hayırlı günler dün rahatsız olunca annem geldi aşırı halsizim ve sancılarım oluyor ama henüz bi belirti yok yarın gidicem kontrole nasipse 😣çok yoruldum beklemekten Allahım hayırlı vakitlerde inşallah 🤲🏻

aynen canım dinlenmeye çalışıyorum olabildiğince
Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin

Geçmiş olsun ablam

Back