Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok güzel bir bahane çıkmak için aşısı falan yok mu sarının?
Aşısıni oldu. İzlenimi için çıkarım belki de arka sokakta asm. çarşıya gitmem içinde ana kucağında durması lazım.İki adımda ikinip zikiniyo bağırıyor. O konuda bunalmisligim var arada arkadaşlarım geliyor kendimi ev hapsinde gibi hissediyorum 🫠

Dün öğlen tatil oldu okullar çocukları erken aldık yiğenlerim de geldi

🪆Yatakları topladım
🪆Evi komple süpürdüm
🪆Banyoyu hızlıca bi temizledim
🪆Tozları aldım
🪆Kurabiye yaptım
🪆Çocuklara meyve çayı yaptım
🪆Mutfağı 500 kere topladım
🪆Çorba yaptım gelinle sarma yaptık
🪆Kete yaptım yarısını pişirdim
🪆Yemekten sonra birlikte mutfak topladık çay içtik

Boynum ağrıyodu çay bulaşığını toplayamadım.

Aşısıni oldu. İzlenimi için çıkarım belki de arka sokakta asm. çarşıya gitmem içinde ana kucağında durması lazım.İki adımda ikinip zikiniyo bağırıyor. O konuda bunalmisligim var arada arkadaşlarım geliyor kendimi ev hapsinde gibi hissediyorum 🫠

Bebek arabasında bi müddet sürünce uyumuyo mu?

Benim küçün yiğende arabada durmuyo deli ediyo bizi ayağa kalkıyo

Dondurucu için çok şey yapmak istiyorum ama 3 çekmeceli benimki 🥺 daha Ramazan için kete yapıcam inşAllah . O yüzden çok dolmaması lazım.
Ay kete nasıl bişey yaa hiç yemedim sanırım ben.

Benimde 3 çekmece derin dondurucum 3 çekmecede buzdolabının asla yetmiyor. Dün büyük aldım dondurucu bunu da bahçeye götürcem artık

@

Yok yapamadıım kuzum badeçiklerim şiş ne börek ne yufka herşey bir yede kaldı sanırım efeksyon var kemiklerim çok ağrıyor geçen sefer belimdi şimdi kalca kemiklerim hayırla sağlıkla yaza çıkalım ramazan önü orucuma zeval gelmesin bari ibatemimi düzügün yapayım diye dua ediyorum 😒
Benim de öksürük dünden beri garip bişey yaa. Geceleri de bacaklarım sızlıyor

Benimde 3 çekmece derin dondurucum 3 çekmecede buzdolabının asla yetmiyor. Dün büyük aldım dondurucu bunu da bahçeye götürcem artık
Hayırlı olsun canım sağlıkla kullanın çekmeceli mi aldn sandık tipi mi

Hayırlı bereketli sabahlar muhteremler :KK54:
Oğlum gece ateşliydi, öksürük de var.
Dolayısıyla uyumadım.
Kızları okula gönderdik yattık karşılıklı, azcık keyfi gelsin kahvaltı hazırlıcam.

Sağlıklı huzurlu bir gün olsun herkese 🤲🏼
Geçmiş olsun pinhan

güle güle kullan canım , benimki 6 çekmeceli bide buzdolabının üstü var yinede zor yetiyo :KK45:
kızım 7 çekmeceli aldı geçen yaz onunki daha güzel

Back