Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatağı topladım, odayı havalandırıp çarşafları değiştirdim 🪷
Tüm evi süpürdüm, toz aldım 🪷 küpemi bulamadım 🥹
Kuruyan çamaşırları katladım, yerleştirdim. 🪷
Koltuk örtüleri kurumuştu, koltuklara serdim. 🪷
Çamaşır yıkadım, astım.🪷
Tüm çöp kutularını boşalttım. 🪷
Bebeğin kahvaltı, öğle yemeği, oyun, uyku gibi ihtiyaçlarını giderdim.
Biraz dinlenip akşam yemeğine geçeceğim, sonra da kuaföre gideceğim.💆🏻‍♀️
Ufak tefek ütü işlerim var, yapabilirsem artık ⛔

Bebek arabasında bi müddet sürünce uyumuyo mu?

Benim küçün yiğende arabada durmuyo deli ediyo bizi ayağa kalkıyo
bu da kalkar zamani gelince. Çok bağırıyor arabada da bildiğin ağlıyor. Sadece emmek istiyor 7 24 her sn. Aksırıp tıksırıncaya kadar istiyor 😂 1 2 hafta daha idare edicem bakalim az daha büyüsün yoksa çok daraldim
Kendimi gördüm sendeee🥹 markete falan çık bağırsın dursun sıpa
Sweetim ya ahsen durmuyor mu disarda.3 çocuk arka arkaya oldu. Kızım okula başlayınca biraz rahat ettim yeni yeni çıkmaya başlamıştım. Başa sardık bide alışkanlık olmuyor mu sende de çıkınca başka dünyaya gitmiş gibi oluyorum 😄

bu da kalkar zamani gelince. Çok bağırıyor arabada da bildiğin ağlıyor. Sadece emmek istiyor 7 24 her sn. Aksırıp tıksırıncaya kadar istiyor 😂 1 2 hafta daha idare edicem bakalim az daha büyüsün yoksa çok daraldim

Sweetim ya ahsen durmuyor mu disarda.3 çocuk arka arkaya oldu. Kızım okula başlayınca biraz rahat ettim yeni yeni çıkmaya başlamıştım. Başa sardık bide alışkanlık olmuyor mu sende de çıkınca başka dünyaya gitmiş gibi oluyorum 😄
40 i çıkana kadar pek çıkmadım tek tük ondan evde ben daralmıştım baya. Ahsen dışarıda çok iyiydi bebek arabasında falan dururdu seviyordu. Ama şimdi bırakıp kaçıyor falan dışarda avm de ondan yoruluyorum peşinden. Gerçi bi tık daha akıllandı gibi geçenlerde çıktım bi dinliyor ediyor ama güvenemiyorum 😂😂

Evet yaa uzun süre çıkmayınca bi garip oluyor insan 😂 bide biz market market gezerdik ahsenden önce şimdi kaç aydır gitmiyorum markete bilmiyorum 😂😂😂

Ben de çıkamıyorum aylardır kaldım evde o yüzden seni çok iyi anlıyorum lora. Dışarı çıkınca baya bi afalliyorum 😂

Odayı ve mutfağı süpürdüm sildim havalandırdım toz aldım ✔️
Wc ile lavaboları yıkadım ✔️
Duşa kabin kaldı 🥺 akşama yıkarım ellerim mahvoluyor diye yıkamak gelmiyor içimden 😆

Oruç tuttum bugün enerjim bitmek üzere bitmeden yemeği de yapayım inşallah ☺️

Bugün
Yatağımızı topladım ✔️
Evi havalandırdım ✔️
Annemle kahvaltı hazırladık yaptık ✔️
Kahvaltı bulaşığını kaldırdım ✔️
Bulaşık makinesini çalıştırdım ✔️
Banyo,mutfak lavabosunu ovdum ✔️
Banyo aynasını sildim ✔️
Banyo paspaslarını toz rulosu ile ruloladım(buda yeni takıntım oldu acayip toz kıl çıkıyor😣)✔️
Toz beziyle üstten bi toz aldım ✔️
Robot evi süpürdü✔️
Robotun süpüremediği yerleri süpürgeyle süpürdüm✔️
Robotun ve süpürgenin filtresini temizledim✔️
Amway loc ile evi sildim✔️
Bulaşık makinesini boşalttım✔️
Buzdolabını toparladım düzenledim✔️
Annem akşam yemeğini yaptı✔️
(Kereviz yemeği
Bulgur pilavı
Salata)
.
Dışarısı soğuk hasta olurum diye yürüyüş yapamadığım için evde hareket etmeye çalışıyorum 🙃 bugün itibariye 9 ayım doldu bakalım 🤔 üstüne ne kadar eklenecek yarın kontrole gideceğim belki birşey der doktorum

Odaları havalandırdım
Mutfağı toparladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
3 gündür bekleyen camasırlar vardı katladım
Nevresim değiştirdim
Çıkan nevresimi makineye attım
Üstten evi süpürdüm kablosuzla
Dünden kalan mantar çorbası vardı makarna yapıcam yanına

Back