Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aşısıni oldu. İzlenimi için çıkarım belki de arka sokakta asm. çarşıya gitmem içinde ana kucağında durması lazım.İki adımda ikinip zikiniyo bağırıyor. O konuda bunalmisligim var arada arkadaşlarım geliyor kendimi ev hapsinde gibi hissediyorum 🫠
Kendimi gördüm sendeee🥹 markete falan çık bağırsın dursun sıpa

güle güle kullan canım , benimki 6 çekmeceli bide buzdolabının üstü var yinede zor yetiyo :KK45:
kızım 7 çekmeceli aldı geçen yaz onunki daha güzel
Teyzem de diyor 6 çekmece benim benim de yetmiyor olanı dolduruyoruz dio😂😂😂

Ay evet yaa benim buzdolabının derin dondurucusu büyük 3 çekmecesi var önceden bol bol yetiyordu. Sonra yetmedi 3 çekmece daha yeter dedim derin dondurucuyu 3 çekmece aldım 😂 bu sene o da yetmiyor 😂

Kızlar bu sabah 11 gibi farkettim ki altın küpemin teki yok, dün gece fotoğraf çekmiştim ikiside kulağımdaydı. Muhtemelen evde düştü, her yeri aradım yok. Çok üzüldüm 🥹 eşimin hediyesiydi.
Bende bunu okuyup bulmuştum cüzdanımı

1000062138.jpg

Teyzem de diyor 6 çekmece benim benim de yetmiyor olanı dolduruyoruz dio😂😂😂

Ay evet yaa benim buzdolabının derin dondurucusu büyük 3 çekmecesi var önceden bol bol yetiyordu. Sonra yetmedi 3 çekmece daha yeter dedim derin dondurucuyu 3 çekmece aldım 😂 bu sene o da yetmiyor 😂
Ne kadar büyütürsen o kadar dolduruluyor swet

Hayırlı günler dün rahatsız olunca annem geldi yemeği Dalan o yapıyor evde bi işim yok zaten aşırı halsizim ve sancılarım oluyor ama henüz bi belirti yok yarın gidicem kontrole nasipse 😣çok yoruldum beklemekten Allahım hayırlı vakitlerde inşallah 🤲🏻

Hayırlı günler dün rahatsız olunca annem geldi yemeği Dalan o yapıyor evde bi işim yok zaten aşırı halsizim ve sancılarım oluyor ama henüz bi belirti yok yarın gidicem kontrole nasipse 😣çok yoruldum beklemekten Allahım hayırlı vakitlerde inşallah 🤲🏻
Sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah 🤲

Sabah 5.30 da öksürük krizi ile uyandım boğazlarım fena yutkunamıyorum. Sahur yapamadım :KK43:

Hemen ceviz içi kabuğu kaynattım limon bal karabiber atıp içtim. Boğazıma viks sürüp tülbent bağladım. Yattım uyumuşum, şuan iyi gibiyim

Tavuk suyu çorba yapıyorum. Bu gün bütün tuşlara basacam. Perşembe cuma oruçla geçirmek istiyorum nasipse🤲🏻

Rabbim cümlemize kalıcı şifalar versin 🤲🏻 hasta olan herkese çok geçmiş olsun

Sabah 5.30 da öksürük krizi ile uyandım boğazlarım fena yutkunamıyorum. Sahur yapamadım :KK43:

Hemen ceviz içi kabuğu kaynattım limon bal karabiber atıp içtim. Boğazıma viks sürüp tülbent bağladım. Yattım uyumuşum, şuan iyi gibiyim

Tavuk suyu çorba yapıyorum. Bu gün bütün tuşlara basacam. Perşembe cuma oruçla geçirmek istiyorum nasipse🤲🏻

Rabbim cümlemize kalıcı şifalar versin 🤲🏻 hasta olan herkese çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun penyezim Allah şifa versin

Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲 kendini yorma olabildiğince dinlen canm 🥰

Back