- 2 Ağustos 2013
- 35.792
- 110.739
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ne tatlı
Olmaz gözüyle düşünüyorum bonusum. O yüzden eşime de söylemedim. Hayırlısı bakalımLimonsuzzcay erken gebelik testi alsaydın keşke
Çamaşırı elleme benimkilerle sabah katlarız
Benim de çamaşırım var birlikten kuvvet doğsun yarın sabahDuruyo valla sırf onu katlamamak için iş çıkardım kendime yaaaaellemem daha sabah katlarız
Kıyamam bonusum çok geçmiş olsun sabaha bişeyin kalmaz inşAllahBoynum fena ağrıyor sarma falan fena yaptı.
yattım sözde dinlenim diye yattığım yerden tele bakınca bileklerim kollarım sızlıyor mecbur teli bırakıcam
Üzüldüm canım ya inşAllah bulursunKızlar bu sabah 11 gibi farkettim ki altın küpemin teki yok, dün gece fotoğraf çekmiştim ikiside kulağımdaydı. Muhtemelen evde düştü, her yeri aradım yok. Çok üzüldümeşimin hediyesiydi.
Baktım da yokÜzüldüm canım ya inşAllah bulursunbebişin eşyalarının içine de baktın mı?
Yok yapamadıım kuzum badeçiklerim şiş ne börek ne yufka herşey bir yede kaldı sanırım efeksyon var kemiklerim çok ağrıyor geçen sefer belimdi şimdi kalca kemiklerim hayırla sağlıkla yaza çıkalım ramazan önü orucuma zeval gelmesin bari ibatemimi düzügün yapayım diye dua ediyorum
Çıksın da nereden çıkarsa çıksınBaktım da yokkesin hiç beklemediğim bir anda çıkacak karşıma
Allahım Şafii ismiyle şifalar versin efserim@
Yok yapamadıım kuzum badeçiklerim şiş ne börek ne yufka herşey bir yede kaldı sanırım efeksyon var kemiklerim çok ağrıyor geçen sefer belimdi şimdi kalca kemiklerim hayırla sağlıkla yaza çıkalım ramazan önü orucuma zeval gelmesin bari k ibatemimi düzügün yapayım diye dua ediyorum![]()
Allah razı olsun canım dualarınıza talibimAllahım Şafii ismiyle şifalar versin efserim![]()
Allah razı olsun canım dualarınıza talibimAllahım Şafii ismiyle şifalar versin efserim![]()