Düzenli Evimiz & Hayatımız

Rabbim hakkında en güzelini nasip etsin inşallah limonsuz 🙏🏼🫶🏻
Aminnn sana ve bütün isteyenlere de inşAllah kuzum 🤲🏻❤️
Anladım canım

Adetine daha cok varmıs adet günü felsn olsa evet umutlanma derdim bende ama bilemedim. Benim arda da mesela 8 gün gecikmesine ragmen degerim azdı geç döllenmeymis kalp atışınıdw cok geç duyduk

Bizde kullanmıstık sanki yag gibiydi tadı öyle hatırlıyorum

Abla tarife gecene kadar çocuklar iyileşti😂 cevizli sucuk yapacakken buna karar vermiş gibi olmus
Hayırlısı olsun canım düşünmemeye çalışıcam Perşembe gününe kadar ☺️

Yarım saat sarı uyuyorken uzaniyim dedm. penyez83 penyez83 ve Bonus Bonus Tepeme gelmişler kafamda bonusun dizinde vdghdjddj vır vır anaa bi susmadiniz. dediğinizde anlasilmiyo çok gerçekti ya :D
:KK70:Bildirim yapmayan tek sen kalınca demek rüyana girdim o_O vır vır vır heeee:63:

Aminnn sana ve bütün isteyenlere de inşAllah kuzum 🤲🏻❤️

Hayırlısı olsun canım düşünmemeye çalışıcam Perşembe gününe kadar ☺️
Hakkınızda hayırlısı güzeli afiyetlisi olsun canım isteyen herkese Rabbim salih ve saliha evlatlar nasip eylesin 🤲🏻

Yarım saat sarı uyuyorken uzaniyim dedm. penyez83 penyez83 ve Bonus Bonus Tepeme gelmişler kafamda bonusun dizinde vdghdjddj vır vır anaa bi susmadiniz. dediğinizde anlasilmiyo çok gerçekti ya :D

Dizimde miii
k34009.gif

Ben dün evi bi buharlıyorum bonusa anlatıyorum mikroplar ölüyor böyle diye 😂😂😂😂😂

Back