Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet zayıflama zaten zayıfsın çirkinleşirsin diyolar bide sinir oluyorum mesela pantolonlarım sıkmaya basladı kalçam büyümüs ben bunu anlıyorum benim icin yeterli bi sebep kilo vermek icin. Herkesin kendini iyi hissettigi kiloda olması önemli zayıf yada kilolu olması önemli degil.

Dedim ya herkes senin gibi değil. Senin dediğin ortamda eleştiri saçma tabi bir miktar kıskanınca kadınlar bazen diğerinin çabasını eleştitir

Ben bu donemin insanından şunu öğrendim yapmak istediğin hic birseyi paylasmamak lazım. Herseye olumsuz yorum yapıp hevesini kırıyorlar. Artik her şeyi kendime saklayacağım diyorum ama işte yine de söylüyorum

iyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor her şey üst üste geldi

Kardeşine çok geçmiş olsun inş temiz çıkar canım size de Rabbim kolaylık versin

iyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor her şey üst üste geldi
Rabbim kolaylık versin canım Duamdasın güzel kalpli dua kardeşim

Kardeşinin sonuçları tertemiz çıksın inşaAllah

Kardeşinin sonuçları temiz çıkar inşallah
Allah sizinde yardımcınız olsun Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah umutsuz olma Allah büyüktür

evin tüm detaylı işleri bitti mis gibi kokuyor

Heryeri dolanıp dolanıp bakıyorum

Yoruldun ama değdi diye kendimi tebrik ediyorum .Birazdan halılar gelecek onlarıda serdim mi tamamdır

Duble kahve yaptım içiyorum

Eline emeğine sağlık canım sağlıkla oturun inşallah

Kahveyi hak ettin afiyet olsun

Hayalim Allah can sağlığı versin hibir şey canından önemli değil Rabbim sağlıkla kolaylıkla versin
Kardeşininde sonuçları güzel gelsin inşallah
Sağlılklı sonuçların haberini alırsınız

Mutafak çekmecelerini söktüm silecemde nasıl takarım düşüncesi sardı beni Eşim gelmeden takayım yoksa bir hafta söylenir bir ora kalmıştı iyice gurdala bak bakayım sildikce hazine çıkar diye
Kolay gelsin canım
Bende başlıyorum tezgahı kurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…