- 12 Haziran 2019
- 18.389
- 111.511
- 598
- 37
Çok şükür iyiyim canım. İş yapmak için bi motivasyon düşünüyorum kendi kendimeNasılsın?
Sen bantlanmqzdın şaşırdımBanlıydım canım yazamadım geçmiş olsun Allah şifa versin
İyiyim teşekkürler.Çok şükür iyiyim canım. İş yapmak için bi motivasyon düşünüyorum kendi kendimesen nasılsın bebiş napıyo
Evet zayıflama zaten zayıfsın çirkinleşirsin diyolar bide sinir oluyorum mesela pantolonlarım sıkmaya basladı kalçam büyümüs ben bunu anlıyorum benim icin yeterli bi sebep kilo vermek icin. Herkesin kendini iyi hissettigi kiloda olması önemli zayıf yada kilolu olması önemli degil.İlknur aynı ben de öyleyim.
"Dikkat ediyorum, biraz dikkat etmeliyim" vs dersem herkes hemen lafı ağzıma tıkıyor.
Senin neyin var da diye...
Ama o 2 - 3 kilo benim kıyafetlerimi bile etkiliyor veyahut benim hoşuma gitmiyor. Bugun 3 kilo yarın 5 olur 10 olur.
2 doğum yaptım, belki bu saatten sonra kilo vermek zor olacak? Yaş gidiyor belki bi hastalık çıkacak? Kilomu koruma isteğim tepki çekiyor.
Enteresan.
Bonus güzel demiş
3 kilo varsa fazladan ve istemiyorsan vermelisin.
Valla Allah herkese yardım etsin kızlarcım.
Kim hangi kiloya inmek istiyorsa sağlıkla insin inşallah.
Kendinizi iyi hissedene kadar kolayca verebilirsiniz/verebiliriz inşallah.
Güzel kadınlarım
Bonus zaten ben de bunu samimi olduğum ve kilo sorunu yaşamayan insanların yanında söylerim. Onlar bile eleştirir
Pilateste mesela, 5 kişiyiz zaten de arkadaşız.
Verdik mi, inceldik mi, gibi muhabbetler dönerse 3-5 kilo versem iyi derim.
Yoksa elbette diyet yapmaya çalışan, farklı sebeplerle fazla kilolarıyla boğuşan insanların yanında değil asla.
Kimisi yer kilo almaz.
Kimisi deyim yerindeyse su içse kilo alır.
Kimi de yer ve alır, yemez ve verir.
Direkt bireysel ve bünye ile alakalı.
Zaten her ortamda konuşulmaması gereken şeyler. Çocuk,hamilelik,evlilik meselesi gibi.
Burda sizlerle bile konuşmamışımdır. Hiçbirinizin kilosunu boyunu bilmiyorum. Söylediyseniz de unuttum
Burçlarınızı da
Ben bi kere söylemiştim. Adım çırpı bacak kaldı ama çırpı da değilim de neyseee.
Hepinizi on numara beş yıldız hayal ediyorum
Kiloluyum diyenleri bile balık etli taşşş gibi hatunlar olarak hayal ediyorum. Hayallerime mani olamazsınız.
Sağlıkla istediğiniz kiloya erişin.
Ben kaçırmışım sanırım geçmiş olsun nane Allah acil şifalar versinAğrım var diyor ama iyi tuvalete gidip geliyor kendi başına oturuyor uzanıyor ara ara yürüyor oda icinde bekledigimizd3n iyi
Ben bu donemin insanından şunu öğrendim yapmak istediğin hic birseyi paylasmamak lazım. Herseye olumsuz yorum yapıp hevesini kırıyorlar. Artik her şeyi kendime saklayacağımEvet zayıflama zaten zayıfsın çirkinleşirsin diyolar bide sinir oluyorum mesela pantolonlarım sıkmaya basladı kalçam büyümüs ben bunu anlıyorum benim icin yeterli bi sebep kilo vermek icin. Herkesin kendini iyi hissettigi kiloda olması önemli zayıf yada kilolu olması önemli degil.
-Hayal kayboluyosun görmüyoruz sanma
iyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor her şey üst üste geldi
Rabbim kolaylık versin canımiyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor her şey üst üste geldi
Kardeşinin sonuçları temiz çıkar inşallahiyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor her şey üst üste geldi
Şükür canım Rabbim şifa versinAğrım var diyor ama iyi tuvalete gidip geliyor kendi başına oturuyor uzanıyor ara ara yürüyor oda icinde bekledigimizd3n iyi
Eline emeğine sağlık canım sağlıkla oturun inşallahevin tüm detaylı işleri bitti mis gibi kokuyor
Heryeri dolanıp dolanıp bakıyorum
Yoruldun ama değdi diye kendimi tebrik ediyorum .Birazdan halılar gelecek onlarıda serdim mi tamamdır
Duble kahve yaptım içiyorum
Hayalim Allah can sağlığı versin hibir şey canından önemli değil Rabbim sağlıkla kolaylıkla versiniyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor her şey üst üste geldi
Mutafak çekmecelerini söktüm silecemde nasıl takarım düşüncesi sardı beni
Kolay gelsin canımMutafak çekmecelerini söktüm silecemde nasıl takarım düşüncesi sardı beniEşim gelmeden takayım yoksa bir hafta söylenir bir ora kalmıştı iyice gurdala bak bakayım sildikce hazine çıkar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?