• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dikkat ediyorum, biraz dikkat etmeliyim" vs dersem herkes hemen lafı ağzıma tıkıyor.
Senin neyin var da diye...
Pinhancım sizin kilonuzdakiler tabiki dikkat etsinler boşa yük almasınlar üstlerine spor yapıp güçlü olsunlar hep diyorum.
Ama kilo çoğunluğun ortak bir sorunu iken kadınlar bu yüzden için çok çirkin laflar işitiyorken toplu bir ortamda dile getirilince bunu duymanız normal.

Sorun yok çünkü ortada sizin kontrolde tutmak istediğiniz bir şey var.

Ama karşı tarafın sorunu var kontrol kısmına geçememiş ve belki başedemiyor belki de bununla ilgili ağır eleştiri alıyor. Belki imreniyor. Sizin imreneceğiniz bir şey yok bir de bu açıdan bakarsanız daha anlaşılır olur.

Yani dikkat et kontrollü ol ama toplum içinde ben de garipserim dikkat etmem lazım diyeni.
E et banane diyesim gelir boş gelir bana🤡
Samimiyetine dayanarak yazıyorum herkes senin gibi değil tabiri caizse bunu şova dönüştürenler nispet yapanlar var neler gördü bu yorgun gözler
t2263.gif

Sen misafirlikte bir şeyleri kaçırdın fazla yedin diyelim eğer zayıflık takıntın yoksa o gece en fazla şişkin olursun gazın olur vs.
Diğer tarafta o gece yaşananı burda yazsam 3 sayfa olur.

Şöyle düşünün bir evi komple eşyaları kaldırıp süpürüp silmek mi zordur yoksa sadece tozunu almak mı?
Birinde çok emek eziyet yorgunluk var biri de az emek ve yorgunluk var.

Uzun lafın kısası şartlar aynı değilken aynı kefeye koymamak lazım iki tarafı.

Back