- 25 Ekim 2013
- 8.431
- 21.647
- 598
- 50
ben geçmişi pek okuyamadım geçen cuma köye gittik gelincede yoğunluktan farkedememişim canım kusura bakmaAyşen le bonus hariç kimse yokluğumu farketmedi mi yav
nasılsın iyimisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geçmişi pek okuyamadım geçen cuma köye gittik gelincede yoğunluktan farkedememişim canım kusura bakmaAyşen le bonus hariç kimse yokluğumu farketmedi mi yav
Ben beyaz bi ara karanfilli olana geçtim daha kötü gibi geldi beyazdan devamAy evet bende başta beyaz ve pembe aldım iyiydi. Sonra stok yaptım her renkten kirlenme karşıtı olanı kullanıyorum şu an ondan memnun değilim
Pinhancım sizin kilonuzdakiler tabiki dikkat etsinler boşa yük almasınlar üstlerine spor yapıp güçlü olsunlar hep diyorum.Dikkat ediyorum, biraz dikkat etmeliyim" vs dersem herkes hemen lafı ağzıma tıkıyor.
Senin neyin var da diye...
Biz fakirler göremeyizNasıl görünüyor ziyaretçi sayısı sizde ?
Ben göremedim
Estağfirullah ablaben geçmişi pek okuyamadım geçen cuma köye gittik gelincede yoğunluktan farkedememişim canım kusura bakma
nasılsın iyimisin
Kalp gözümüz açık olsun erenler önemli olan oBiz fakirler göremeyiz
İçin içine sığmıyor dimi heyecanını paylaşıyorumEvetttttt çocuklar 2 hafta evde kalacak hazır mıyız
Kalp gözümle de göremiyorumKalp gözümüz açık olsun erenler önemli olan o
Kara kara düşünüyorum. İçim kan ağlarken dışardan gülümsüyorumİçin içine sığmıyor dimi heyecanını paylaşıyorum
GÜzel düşün limonsuzum ya idare edicez napalımKara kara düşünüyorum. İçim kan ağlarken dışardan gülümsüyorum
Mesajın ve mecazın hoşuma gittiii
bende iyiyim canım çok şükürEstağfirullah abla
Çok şükür iyiyim sen nasılsın