- 2 Ağustos 2013
- 35.595
- 109.425
- 798
Beyazdan bende memnundumBen beyaz bi ara karanfilli olana geçtim daha kötü gibi geldi beyazdan devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyazdan bende memnundumBen beyaz bi ara karanfilli olana geçtim daha kötü gibi geldi beyazdan devam
Benim aldığım satıcı termik endüstriyel de şu an onda stokta yok amasweetgirlcandy senin duşakabinler için kullandığın pembe mavi olanlar hangileriydi ben bi kaç tane favoriye almışım
ama yanlış almıyım dedim
Ya yakın gördügün biri mesela arkadasın ona diyosun yani laf arasında konusurken. Bi kahveye gidiyosun mesela bi cikolata bi kek bisey konuluyo yok yemicek tokum diyorum ya minicik şey sanki nolacak diye on kere söylüyo ya diyetteyim diyosun mecbur ya yiyosun. İki seçeneğin var yiyincede aman yedim orda diyip bosluyorum ipin ucu kacıyoDiyet yaptığını söylemesen de mesela "midemi üşütmüşüm galiba iştahım yok "falan desen bazen de "buraya gelmeden önce dayanamadım biraz fazla yemişim tokum "dersin
Cocuklu bi kadın bi yere kalmaya gitmemeli bence bende anneme gidiyorum almadıgım sey kalmıyo yanıma simdi oraya bunlara ateş düsürücü probiyotik vitamin aldım koydum evden götürmek zorunda kalmamak icin. Bide oraya bi dolaba koycam kıyafet yedek. Benimde mesela yüz yıkama jelim makyaj temizleme suyum yüz kremim diş fırçam sac spreyim yedek duruyo her seferinde götürmekten yıldım görende on gün kalıyorum sanacak bi gün iki günBeynim mi küçülüyor acaba.
Bir sürü yapmam gereken şey olunca, bir çok yere gitmem gelmem gerekiyorsa vs kafam yoruluyor, ha böyle kal geliyor.
Ula en iyisi hiç birşey yapmıyım diye bekliyorum.
Beni yönlendirsinler takılayım öyle.
Abla gratisin sitesinde sprey formunda olanı var ben ordan aldım. Bakabilirsin istersensweetgirlcandy senin duşakabinler için kullandığın pembe mavi olanlar hangileriydi ben bi kaç tane favoriye almışım
ama yanlış almıyım dedim
Allah yardımcınız olsun hayalim. Kardeşine de geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahiyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor her şey üst üste geldi
Kardeşine çok geçmiş olsuniyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor her şey üst üste geldi
Eline koluna sağlık penyezimevin tüm detaylı işleri bitti mis gibi kokuyor
Heryeri dolanıp dolanıp bakıyorum
Yoruldun ama değdi diye kendimi tebrik ediyorum .Birazdan halılar gelecek onlarıda serdim mi tamamdır
Duble kahve yaptım içiyorum
Çok geçmiş olsun canım kardeşine Allah şifalar versiniyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor her şey üst üste geldi
Ohh penyezim ellerine sağlıkevin tüm detaylı işleri bitti mis gibi kokuyor
Heryeri dolanıp dolanıp bakıyorum
Yoruldun ama değdi diye kendimi tebrik ediyorum .Birazdan halılar gelecek onlarıda serdim mi tamamdır
Duble kahve yaptım içiyorum
Cam tırnak törpüsü kullandın mı hiç parlaklık veren tırnak üzeri için?Beyazdan bende memnundum
Tamam canım sağol bakarımAbla gratisin sitesinde sprey formunda olanı var ben ordan aldım. Bakabilirsin istersen
Diversey Clonet Banyo Temizleyici ve Kireç Çözücü 750 ml
Banyo & Tuvalet Temizleyiciler Gratis'te keşfedin!www.gratis.com
Ben bu durumu kafam çok yoğun olunca hep yaşarımBeynim mi küçülüyor acaba.
Bir sürü yapmam gereken şey olunca, bir çok yere gitmem gelmem gerekiyorsa vs kafam yoruluyor, ha böyle kal geliyor.
Ula en iyisi hiç birşey yapmıyım diye bekliyorum.
Beni yönlendirsinler takılayım öyle.
İnşallah küçülmüyordur yine deAy bugün bende öyleyim birnkurabiye yapicam on defa tarife baktım halbuki her zaman yaptığım tarif. Bende beynimin küçüldüğünü düşünüyorum yada hayat enerjim de olabilir
Öyle gerçekten, ufak bir valiz hazırlamış oluyorum kiii bunu hiç sevmiyorum.Cocuklu bi kadın bi yere kalmaya gitmemeli bence bende anneme gidiyorum almadıgım sey kalmıyo yanıma simdi oraya bunlara ateş düsürücü probiyotik vitamin aldım koydum evden götürmek zorunda kalmamak icin. Bide oraya bi dolaba koycam kıyafet yedek. Benimde mesela yüz yıkama jelim makyaj temizleme suyum yüz kremim diş fırçam sac spreyim yedek duruyo her seferinde götürmekten yıldım görende on gün kalıyorum sanacak bi gün iki gün
Sorma yaa, bazen bomboş uzanıp duvar seyretmek istiyorum.Ben bu durumu kafam çok yoğun olunca hep yaşarım
Sağolasın mis gibi oldu selinimEline koluna sağlık penyezim
Oh mis gibi oldu güle güle otur
Sağolasın abla evde olunca güzel olmaz mı, detaylı temizlik rahat rahat yapıldıOhh penyezim ellerine sağlık
Evde olmak rahat rahat temizlik yapmak güzel dimi hep koşturmaktan çok yoruldum, pazar günü misafirim
Gelicek bu akşamdan bişeyler yapmaya başlamam lazım
Yaprak sarması yapıcam birazdan içini
Yapayım yaprağını haşlıyım
Kadayıf lı tavuk göğsü yapıcam yarın akşam onuda inşallah, pizza poğaça birde aşure lik buğdaydan yoğurtlu salata dereotlu menüm bu
Sen naptın nasıl gidiyor bebisleHayırlı akşamlar herkese
Geriden okuyayım dedim ama ipin ucu kaçtı. Son birkaç sayfayı okuyabildim. Hastalara Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
İyi gidiyo birbirimize alışıyoruz sarılık çıktı biraz onu düşürmeye uğraşıyorumSen naptın nasıl gidiyor bebisle