• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Diyet yaptığını söylemesen de mesela "midemi üşütmüşüm galiba iştahım yok "falan desen 🤔 bazen de "buraya gelmeden önce dayanamadım biraz fazla yemişim tokum "dersin 🫣
Ya yakın gördügün biri mesela arkadasın ona diyosun yani laf arasında konusurken. Bi kahveye gidiyosun mesela bi cikolata bi kek bisey konuluyo yok yemicek tokum diyorum ya minicik şey sanki nolacak diye on kere söylüyo ya diyetteyim diyosun mecbur ya yiyosun. İki seçeneğin var yiyincede aman yedim orda diyip bosluyorum ipin ucu kacıyo
Beynim mi küçülüyor acaba.
Bir sürü yapmam gereken şey olunca, bir çok yere gitmem gelmem gerekiyorsa vs kafam yoruluyor, ha böyle kal geliyor.
Ula en iyisi hiç birşey yapmıyım diye bekliyorum.
Beni yönlendirsinler takılayım öyle.
Cocuklu bi kadın bi yere kalmaya gitmemeli bence😂😂 bende anneme gidiyorum almadıgım sey kalmıyo yanıma simdi oraya bunlara ateş düsürücü probiyotik vitamin aldım koydum evden götürmek zorunda kalmamak icin. Bide oraya bi dolaba koycam kıyafet yedek. Benimde mesela yüz yıkama jelim makyaj temizleme suyum yüz kremim diş fırçam sac spreyim yedek duruyo her seferinde götürmekten yıldım görende on gün kalıyorum sanacak bi gün iki gün

😔 iyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor 😔 her şey üst üste geldi
Allah yardımcınız olsun hayalim. Kardeşine de geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻

Hayırlı günler bugün değişik bi halim var zaman azaldıkça kaygılarım da beni yiyip bitiriyor hem çok heyecanlıyım yavrumu kucağıma almak için hem nasıl olacak bitecek diye endişeli :110:boğazlarım ağrıyor günlerdir gribe direniyorum bugün bi iş yapmadım desek yeridir:olamaz:
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Robot evi süpürdü
Robotun filtresini temizledim
Islak mendille evin tozunu aldım
Tuvaletleri yıkadım
Aynalar tv vs sildim
Çöp attım
Akşam yemeği yok kocam sohbete gidecekti onuda eve çağırdım ama yemek yok evde :skandal:kalkıp hızlı ne yapabilirim bakim

😔 iyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor 😔 her şey üst üste geldi
Kardeşine çok geçmiş olsun
Allah şifa versin. Senin de imtihanın kolaylaşsın. Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kalbini karartma rabbime imkansız yok. Ol der ve olur dua arkadaşım🤲

evin tüm detaylı işleri bitti mis gibi kokuyor :KK36:

Heryeri dolanıp dolanıp bakıyorum :olamaz:

Yoruldun ama değdi diye kendimi tebrik ediyorum .Birazdan halılar gelecek onlarıda serdim mi tamamdır :KK5:

Duble kahve yaptım içiyorum :kahve:
Eline koluna sağlık penyezim
Oh mis gibi oldu güle güle otur ❤️

Çok geçmiş olsun canım kardeşine Allah şifalar versin
Tekrar en baştan başlamak yeni umutlar demek hemen moralini bozma bakalım Allah büyüktür daha yaşın kaç

evin tüm detaylı işleri bitti mis gibi kokuyor :KK36:

Heryeri dolanıp dolanıp bakıyorum :olamaz:

Yoruldun ama değdi diye kendimi tebrik ediyorum .Birazdan halılar gelecek onlarıda serdim mi tamamdır :KK5:

Duble kahve yaptım içiyorum :kahve:
Ohh penyezim ellerine sağlık
Evde olmak rahat rahat temizlik yapmak güzel dimi 🥰 hep koşturmaktan çok yoruldum, pazar günü misafirim
Gelicek bu akşamdan bişeyler yapmaya başlamam lazım
Yaprak sarması yapıcam birazdan içini
Yapayım yaprağını haşlıyım
Kadayıf lı tavuk göğsü yapıcam yarın akşam onuda inşallah, pizza poğaça birde aşure lik buğdaydan yoğurtlu salata dereotlu menüm bu 😊

Beynim mi küçülüyor acaba.
Bir sürü yapmam gereken şey olunca, bir çok yere gitmem gelmem gerekiyorsa vs kafam yoruluyor, ha böyle kal geliyor.
Ula en iyisi hiç birşey yapmıyım diye bekliyorum.
Beni yönlendirsinler takılayım öyle.
Ben bu durumu kafam çok yoğun olunca hep yaşarım 🙁

Hayırlı akşamlar 🍃🌸
Akşam ezanına yakın eve geldik✅
Biraz dinlendim ✅
Evi topladım ✅
Süpürge açtım ✅
Her yeri süpürdüm ✅
Kısa program çamaşır attım✅
Mutfağı temizledim kahvaltı bulaşığı falan kalmıştı ✅
Ocağı sildim ✅
Çay demledim✅
Şimdi ders çalışmaya oturucam😶‍🌫️

Ay bugün bende öyleyim birnkurabiye yapicam on defa tarife baktım halbuki her zaman yaptığım tarif. Bende beynimin küçüldüğünü düşünüyorum yada hayat enerjim de olabilir😅
İnşallah küçülmüyordur yine de 🫣😄😄
Daha lazım bu beyinler bize😆
Ama oluyor bazen. Belki bi resetleme, şöyle bi dinlenme lazım, düşünmeden umarsızca.. O da nerdeeee
Cocuklu bi kadın bi yere kalmaya gitmemeli bence😂😂 bende anneme gidiyorum almadıgım sey kalmıyo yanıma simdi oraya bunlara ateş düsürücü probiyotik vitamin aldım koydum evden götürmek zorunda kalmamak icin. Bide oraya bi dolaba koycam kıyafet yedek. Benimde mesela yüz yıkama jelim makyaj temizleme suyum yüz kremim diş fırçam sac spreyim yedek duruyo her seferinde götürmekten yıldım görende on gün kalıyorum sanacak bi gün iki gün
Öyle gerçekten, ufak bir valiz hazırlamış oluyorum kiii bunu hiç sevmiyorum.
Annemde çocukların yedekleri her zaman bulunur, o konuda biraz rahatım ama belli olmuyo işte.
Neyseki kızlar büyüdü, orada ne ile oynarım, ne lazım olur ne okurum diyorsanız kendi çantanızı hazırlayın diyorum, sorumluluk almıyorum.
Ben bu durumu kafam çok yoğun olunca hep yaşarım 🙁
Sorma yaa, bazen bomboş uzanıp duvar seyretmek istiyorum.
Çok fazla insan görmek, çok fazla plan yapıyor olmak beni yoruyor.
Hayır duyan da şirket yönetiyorum sanır🫥🫣
Yaşlanıyor muyum dedim ama bak sen gençsin🙃 Belki de sakinlik seven insanlarız Gönül.

Eline koluna sağlık penyezim
Oh mis gibi oldu güle güle otur ❤️
Sağolasın mis gibi oldu selinim ❤️
Ohh penyezim ellerine sağlık
Evde olmak rahat rahat temizlik yapmak güzel dimi 🥰 hep koşturmaktan çok yoruldum, pazar günü misafirim
Gelicek bu akşamdan bişeyler yapmaya başlamam lazım
Yaprak sarması yapıcam birazdan içini
Yapayım yaprağını haşlıyım
Kadayıf lı tavuk göğsü yapıcam yarın akşam onuda inşallah, pizza poğaça birde aşure lik buğdaydan yoğurtlu salata dereotlu menüm bu 😊
Sağolasın abla🥰 evde olunca güzel olmaz mı, detaylı temizlik rahat rahat yapıldı

Kolay gelsin sanada menün çok güzel yiyenlere şifa olsun 🥰

Back