- 2 Ağustos 2013
- 35.595
- 109.425
- 798
Yok hiç duymadımCam tırnak törpüsü kullandın mı hiç parlaklık veren tırnak üzeri için?
Bugün kozmetik mağazasından aldım bitane ama benim istediğimden değilmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hiç duymadımCam tırnak törpüsü kullandın mı hiç parlaklık veren tırnak üzeri için?
Bugün kozmetik mağazasından aldım bitane ama benim istediğimden değilmiş
Ömür biter çamaşır bitmez a dostlarAy bi yazamadım ancak bitti oku oku eve döndüm ben tabiki çamaşır vs giderken ayrı gelince ayrı yaw bitmiyor işler
Evet sakinliği severimİnşallah küçülmüyordur yine de
Daha lazım bu beyinler bize
Ama oluyor bazen. Belki bi resetleme, şöyle bi dinlenme lazım, düşünmeden umarsızca.. O da nerdeeee
Öyle gerçekten, ufak bir valiz hazırlamış oluyorum kiii bunu hiç sevmiyorum.
Annemde çocukların yedekleri her zaman bulunur, o konuda biraz rahatım ama belli olmuyo işte.
Neyseki kızlar büyüdü, orada ne ile oynarım, ne lazım olur ne okurum diyorsanız kendi çantanızı hazırlayın diyorum, sorumluluk almıyorum.
Sorma yaa, bazen bomboş uzanıp duvar seyretmek istiyorum.
Çok fazla insan görmek, çok fazla plan yapıyor olmak beni yoruyor.
Hayır duyan da şirket yönetiyorum sanır
Yaşlanıyor muyum dedim ama bak sen gençsin Belki de sakinlik seven insanlarız Gönül.
PeeekiiYok hiç duymadım
Rutin nimettir diyor ya, hamdolsun rutinlereEvet sakinliği severim
Monoton hayat severim
Şükrederim monotonluğa
Kafamızda çok plan yapıyoruz ama öyle yada böyle istediğimiz vakitte gerçekleşmiyor Buda hevesimizi kırıyor bence
Mesela yarın sınavım var normalden daha fazla salmış durumdayım
Yaa düşer düşer bol bol emzir. Bide ben hep bi sagı bi solu veriyodum cocuk ön sütü alıyomus hep o yüzden kilo almamış sarılık olacaktı benimde ilk oglum sonra 2 kere aynı göğsümü vermeye basladım düzeldi.İyi gidiyo birbirimize alışıyoruz sarılık çıktı biraz onu düşürmeye uğraşıyorum
Afiyet olsunEki Görüntüle 3538865
En iyisi çay içelim
Böyle duracaksa tırnaklar bende alıyımPeeekii
Bu arakadaş
Herlade trendyodlan sipariş vericem bulmadım çünkü
Valla yaa bide az bi uzun süre geçse üstünden bi bakıyorum sepet dolmuş hemenÖmür biter çamaşır bitmez a dostlar
Böleee pasparlak mı yapıyormuşPeeekii
Bu arakadaş
Herlade trendyodlan sipariş vericem bulmadım çünkü
Yaa çok teşekkür ederim inşallahRutin nimettir diyor ya, hamdolsun rutinlere
İnsan afedersin bir yerini de yırtsa, olacak olan oluyor, bazen biraz salmak lazım.
Biraz
Yarın için başarılar, salmış halinle bile yaparsın
Evet yapıyor canlı olarak gördümYaa düşer düşer bol bol emzir. Bide ben hep bi sagı bi solu veriyodum cocuk ön sütü alıyomus hep o yüzden kilo almamış sarılık olacaktı benimde ilk oglum sonra 2 kere aynı göğsümü vermeye basladım düzeldi.
Afiyet olsun
Böyle duracaksa tırnaklar bende alıyım
Öyle diyorlar ve yakından da gördüm parlatıcı mı var dedim yok cam törpü dediBöleee pasparlak mı yapıyormuş
Allah zihin açıklığı versin başarılar canım kendine güven yaparsınEvet sakinliği severim
Monoton hayat severim
Şükrederim monotonluğa
Kafamızda çok plan yapıyoruz ama öyle yada böyle istediğimiz vakitte gerçekleşmiyor Buda hevesimizi kırıyor bence
Mesela yarın sınavım var normalden daha fazla salmış durumdayım
Evet ben de sağıp da veriyorum aynı şekilde inşallah yarına düşmüş olurYaa düşer düşer bol bol emzir. Bide ben hep bi sagı bi solu veriyodum cocuk ön sütü alıyomus hep o yüzden kilo almamış sarılık olacaktı benimde ilk oglum sonra 2 kere aynı göğsümü vermeye basladım düzeldi.
Çok sağol ablaa aminn inşallahAllah zihin açıklığı versin başarılar canım kendine güven yaparsın