• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

1000010088.jpg

En iyisi çay içelim

İnşallah küçülmüyordur yine de 🫣😄😄
Daha lazım bu beyinler bize😆
Ama oluyor bazen. Belki bi resetleme, şöyle bi dinlenme lazım, düşünmeden umarsızca.. O da nerdeeee

Öyle gerçekten, ufak bir valiz hazırlamış oluyorum kiii bunu hiç sevmiyorum.
Annemde çocukların yedekleri her zaman bulunur, o konuda biraz rahatım ama belli olmuyo işte.
Neyseki kızlar büyüdü, orada ne ile oynarım, ne lazım olur ne okurum diyorsanız kendi çantanızı hazırlayın diyorum, sorumluluk almıyorum.

Sorma yaa, bazen bomboş uzanıp duvar seyretmek istiyorum.
Çok fazla insan görmek, çok fazla plan yapıyor olmak beni yoruyor.
Hayır duyan da şirket yönetiyorum sanır🫥🫣
Yaşlanıyor muyum dedim ama bak sen gençsin🙃 Belki de sakinlik seven insanlarız Gönül.
Evet sakinliği severim 🍃
Monoton hayat severim 🌸
Şükrederim monotonluğa🤲🏻
Kafamızda çok plan yapıyoruz ama öyle yada böyle istediğimiz vakitte gerçekleşmiyor🙁 Buda hevesimizi kırıyor bence 🙄
Mesela yarın sınavım var normalden daha fazla salmış durumdayım 🙄

Evet sakinliği severim 🍃
Monoton hayat severim 🌸
Şükrederim monotonluğa🤲🏻
Kafamızda çok plan yapıyoruz ama öyle yada böyle istediğimiz vakitte gerçekleşmiyor🙁 Buda hevesimizi kırıyor bence 🙄
Rutin nimettir diyor ya, hamdolsun rutinlere 💐
İnsan afedersin bir yerini de yırtsa, olacak olan oluyor, bazen biraz salmak lazım.
Biraz😉
Yarın için başarılar, salmış halinle bile yaparsın 💐🤩

İyi gidiyo birbirimize alışıyoruz sarılık çıktı biraz onu düşürmeye uğraşıyorum🥹
Yaa düşer düşer bol bol emzir. Bide ben hep bi sagı bi solu veriyodum cocuk ön sütü alıyomus hep o yüzden kilo almamış sarılık olacaktı benimde ilk oglum sonra 2 kere aynı göğsümü vermeye basladım düzeldi.
Afiyet olsun🥰
Peeekii🥰
Bu arakadaş
Herlade trendyodlan sipariş vericem bulmadım çünkü 😶‍🌫️
Böyle duracaksa tırnaklar bende alıyım 😂

Yaa düşer düşer bol bol emzir. Bide ben hep bi sagı bi solu veriyodum cocuk ön sütü alıyomus hep o yüzden kilo almamış sarılık olacaktı benimde ilk oglum sonra 2 kere aynı göğsümü vermeye basladım düzeldi.

Afiyet olsun🥰

Böyle duracaksa tırnaklar bende alıyım 😂
Evet yapıyor canlı olarak gördüm 🤭

Evet sakinliği severim 🍃
Monoton hayat severim 🌸
Şükrederim monotonluğa🤲🏻
Allah zihin açıklığı versin başarılar canım kendine güven yaparsın :KK60:

Evet ben de sağıp da veriyorum aynı şekilde inşallah yarına düşmüş olur 🤲🤲

Back