En sevdiğim yakın olsaydım sendeydim
Evet kesinlikle öyle her seferinde olumsuz bisey söylemeyi nasıl başarıyolar anlamıyorum. Ama bende hic söylemicem diyip sonra kendimi söylerken buluyorumBen bu donemin insanından şunu öğrendim yapmak istediğin hic birseyi paylasmamak lazım. Herseye olumsuz yorum yapıp hevesini kırıyorlar. Artik her şeyi kendime saklayacağımdiyorum ama işte yine de söylüyorum
Kardeşine geçmiş olsun hayal insallah sonucları temiz cıkar. Seninde Allah gönlüne göre versin en güzeliniiyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor her şey üst üste geldi
Allah kolaylık versin kuzum başka ne denir bilemedimiyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor her şey üst üste geldi
Diyet yaptığını söylemesen de mesela "midemi üşütmüşüm galiba iştahım yok "falan desenEvet kesinlikle öyle her seferinde olumsuz bisey söylemeyi nasıl başarıyolar anlamıyorum. Ama bende hic söylemicem diyip sonra kendimi söylerken buluyorum
Yok yok şaşırmaSen bantlanmqzdın şaşırdım
Çok sağ ol canım
Çok geçmiş olsun kardeşinin sonuçları temiz çıkar inşallahiyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor her şey üst üste geldi
Aminnn canım sağolasınEline emeğine sağlık canım sağlıkla oturun inşallah
Kahveyi hak ettin afiyet olsun
Mecburiyetten yapıyorum, ütüyü sevmiyorumEn sevdiğim yakın olsaydım sendeydimbana ver yaparım derdim
Geçmiş olsun canım Rabbim kalıcı şifalar versinAğrım var diyor ama iyi tuvalete gidip geliyor kendi başına oturuyor uzanıyor ara ara yürüyor oda icinde bekledigimizd3n iyi
Kardeşine Allah şifalar nasip etsin korktuğunuza uğratmasın inşallah Hayal.iyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor her şey üst üste geldi
Ay bugün bende öyleyim birnkurabiye yapicam on defa tarife baktım halbuki her zaman yaptığım tarif. Bende beynimin küçüldüğünü düşünüyorum yada hayat enerjim de olabilirBeynim mi küçülüyor acaba.
Bir sürü yapmam gereken şey olunca, bir çok yere gitmem gelmem gerekiyorsa vs kafam yoruluyor, ha böyle kal geliyor.
Ula en iyisi hiç birşey yapmıyım diye bekliyorum.
Beni yönlendirsinler takılayım öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?