Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet kesinlikle öyle her seferinde olumsuz bisey söylemeyi nasıl başarıyolar anlamıyorum. Ama bende hic söylemicem diyip sonra kendimi söylerken buluyorum

iyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor her şey üst üste geldi
Kardeşine geçmiş olsun hayal insallah sonucları temiz cıkar. Seninde Allah gönlüne göre versin en güzelini

Ne kadar boş saçma sapan bi gündü
Sabah ne kadsr güzel ilerlemişti halbuki
10a kadar evi süpürdüm topladım kahvaltımızı yaptık. Tuvaletleri yıkadım. Arda eşimle beraber karne almaya gitti bende ev işlerimi hallettim. Sonra çıktık dişçiye gittik ardanın bi çürügü vardı. O yapılacak eşimde muayene oldu. Bende implant yaptırcam ama korkuyorum yapılacak artık kaçışı yok ödemesi yapıldı erteleyip duruyodum inşallah acısı ağrısı olmaz

iyi değilim bonus embriyoların 3 üde genetiği iyi gelmedi. Tekrar en baştan başlayacağız. Kardeşim 20 yaşında göğüsünde lezyon çıktı ilaçlı mr istedi doktor her şey üst üste geldi
Allah kolaylık versin kuzum başka ne denir bilemedim kardeşine de çok geçmiş olsun inşAllah sonuçlar temiz çıkar

Evet kesinlikle öyle her seferinde olumsuz bisey söylemeyi nasıl başarıyolar anlamıyorum. Ama bende hic söylemicem diyip sonra kendimi söylerken buluyorum
Diyet yaptığını söylemesen de mesela "midemi üşütmüşüm galiba iştahım yok "falan desen bazen de "buraya gelmeden önce dayanamadım biraz fazla yemişim tokum "dersin

Çok geçmiş olsun kardeşinin sonuçları temiz çıkar inşallah
Allah kolaylıkla yakın zamanda sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kardeşine Allah şifalar nasip etsin korktuğunuza uğratmasın inşallah Hayal.
Sizin için de vakti var her şeyin diyorum. Nice olmazlar oluyor. Bu da olacaktır elbet, her birini bir imtihan olarak düşünelim.
Allah ferahlıklar nasip etsin bazen böyle üstüste olur, sonrası aydınlık olur inşallah

Arkadaştan geldim.
Bulaşık mak boşalttım.
Hala çamaşır yıkamadım.
Sürüncemedeyim.
Akşam annemlere gidicez, karne göstermeye dedeye
Orda kalıcam galiba kocamsu öyle dedi sabah sınavı var ona çalışcak biz evde yokken

Sabah eve gelirim, yarın da başka yere gitcem.
Sonraki gün kocamsu iş için şehir dışı gitcek birkaç gün.
Kardeşim gelecek annemlere, şehir dışından..
Ve ben çocuklar isterse yine annemlere geçebilirim birkaç gün, yatılı.

Bunları yazdım çünkü evde mi olacam anamda mı olacam belli değil.
Çamaşırlar yıkanmalı.
Eve alışveriş etsem, evde durmayabilirim.
Ama durabilirim de.
Düşünür gibi yazdım.
Bir yandan da canım hiçbir iş yapmak istemiyor ya, iyice ipin ucu kaçtı..

Süt kaynatıyorum mesela.
Mayalasam, ne zaman açacam?
Zaten neden süt aldım evde durmıcaksam?
Duygularım darmadağın

Beynim mi küçülüyor acaba.
Bir sürü yapmam gereken şey olunca, bir çok yere gitmem gelmem gerekiyorsa vs kafam yoruluyor, ha böyle kal geliyor.
Ula en iyisi hiç birşey yapmıyım diye bekliyorum.
Beni yönlendirsinler takılayım öyle.

Aksam evi esim toplamıştı ben zaten dün baya temizlik yapmıştım ama bugün her yer yine toz nasil oluyor anlamıyorum. Aksama çaya misafirim var onlara ikram hazırladım
Odaları bir soyle sil supur yaptim.
Mutfagi toparladım
Camasir makineye attim
Aksam yemegi yedik tekrar mutfagi topladım

Ay bugün bende öyleyim birnkurabiye yapicam on defa tarife baktım halbuki her zaman yaptığım tarif. Bende beynimin küçüldüğünü düşünüyorum yada hayat enerjim de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…