Düzenli Evimiz & Hayatımız

GÜzel düşün limonsuzum ya idare edicez napalım
Sen nasıl yapacaksın mesela bonusum? Mesela 1 saat telefon hakları vardı, şimdi telefonun içinden geçmeye çalışacaklar. Yapılacaklar listesi yapsam ödev falan gibi, uymayacaklar büyük ihtimalle

Sirke fıslatayım her yere misafir çok hep nazar
Fıslattın mı bonusumm bende süpürüp sileyim ziraaaa bu gün işim çok, ama yapasım yok.... çay içiyorum halennn

Nazar ettiler biziiii

348 kişi oldu bir ara topik sanki panayır yeri

Bonus zaten ben de bunu samimi olduğum ve kilo sorunu yaşamayan insanların yanında söylerim. Onlar bile eleştirir
Pilateste mesela, 5 kişiyiz zaten de arkadaşız.
Verdik mi, inceldik mi, gibi muhabbetler dönerse 3-5 kilo versem iyi derim.
Yoksa elbette diyet yapmaya çalışan, farklı sebeplerle fazla kilolarıyla boğuşan insanların yanında değil asla.
Kimisi yer kilo almaz.
Kimisi deyim yerindeyse su içse kilo alır.
Kimi de yer ve alır, yemez ve verir.
Direkt bireysel ve bünye ile alakalı.
Zaten her ortamda konuşulmaması gereken şeyler. Çocuk,hamilelik,evlilik meselesi gibi.

Burda sizlerle bile konuşmamışımdır. Hiçbirinizin kilosunu boyunu bilmiyorum. Söylediyseniz de unuttum
Burçlarınızı da
Ben bi kere söylemiştim. Adım çırpı bacak kaldı ama çırpı da değilim de neyseee.
Hepinizi on numara beş yıldız hayal ediyorum
Kiloluyum diyenleri bile balık etli taşşş gibi hatunlar olarak hayal ediyorum. Hayallerime mani olamazsınız.
Sağlıkla istediğiniz kiloya erişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…