Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende senin gibi halsizlik yorgunluk yaşıyorum kan değerim düşük benim inşallah senin öyle çıkmaz ayy bi yorgunluk bitkinlik çok kötü ve bunu hergün hissetmek..Benim temizlik perilerim kaçtı iki gündür
Mutfağı toplayım.
Nevresimleri degistireyim
Kedilerin kumunu temizleyim
Yarın iş çıkışı süpürür silerim inşallah
Aşırı bir halsizlik var bende epeydir, artık sanki derilerime dokununca sızlıyor gibi hissediyorum. Bakalım sabah kan vereceğim değerlerim mi düşük nedir
Kullanıyor musun takviyeBende senin gibi halsizlik yorgunluk yaşıyorum kan değerim düşük benim inşallah senin öyle çıkmaz ayy bi yorgunluk bitkinlik çok kötü ve bunu hergün hissetmek..
Evet demir ilacı, d vitamini ilacı kullanıyorum değerlerim düşük bayağıKullanıyor musun takviye
Nirdesin banlanmışsın
Limonsuzzcay yok ya banlanmış diyince ben bakacaktım valla sonra aklımdan çıkmış. Kim tıktı seni içeri
Hoşgeldin farkettik yoklugunuda banlanmışsın diye etiket yapmamıştım
Hoşbuldum sağolun kızlarHoşgeldinnn sen neredeydin
Ben banlanıyorum ...oda zor oluyor bide günlük dua paylaşmam gerekiyorsaHoşbuldum sağolun kızlar
E postam dolmuş ondan giremedim bari birine bişey deseymişim de boşa gitmeseymiş
Yeme kankam
Çayla 10 15 tane kabak çekirdegi yedim bende açım suan
Azdan az coktan cok gider öyle düşün gönülcüm. Sen daha iyi verebilirsin dikkat ettigin zaman
Benim yapmaya calıstıgım zaten bu ipin ucunu kaçırmamak. Şimdi bi diyet yapıyorjm diyince millet senin neyin varda veriyosun diyo sinir oluyorum herkesin bi ideal kilosu var kendini iyi hissettigi benimkide suan o kilodan 3-4 kilo fazla ben böyle yemeye devam edersem onun üstüne bi 5 kilo daha eklenecek belki onu vermem daha zor olacak bunu kendime niye yapıyım
Ne güzel vücudun sıkı demekki. Boyun kaç senin
Nasıl görünüyor ziyaretçi sayısı sizde ?
Pro üye olanlar görebiliyorNasıl görünüyor ziyaretçi sayısı sizde ?
Ben göremedim