Seroş hem dalga hem değil.Dalga mı ciddi mi anlamadım bak. Yerim vebali sana
İlikli kemik haşladım yemeklete katıyorum ama ekstra bşy arıyorumSeroş hem dalga hem değil.
Jelibonda sığır jelatini kolajen olduğunu duydum.
Lakin içerdiği şeker sebebiyle yararından çok zarar da edebilir.
Sen ilik demeyin diyince jelibon önerdim tatlı tatlı
Ekstra olsun diyosan jelibon ye.İlikli kemik haşladım yemeklete katıyorum ama ekstra bşy arıyorum
şuraua bır çığlık bırakayım
Bu ara en çok yapmak istediğim bir dağın başına çıkıp avazım çıkdığı kadar bağırmak sonra bağıra bağıra ağlamak
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahHayırlı günler herkese
Bebeğimin suyu sınırdaymış artık doktorum riske atamam dedi yarın doğuma alınacağım. Önce normal doğum denenecek kısa sürede ilerleme olmazsa sezaryene alınacağımbana dua edin lütfen sağlıkla ilerlesin sürecim
Bir dağ bulmalıyımşimdi nasılsın efserimm
kahve çay ısmarlayabilirim
DAlga geçtiğini düşünüp ben nasıl geçemedim diye tühlendimBana da diyin yav sen kolojen demişsin o jelibon bonusta niye aklıma gelmedi diyo ben niye anlamadım
Boykothariboyla mutlu ol
Boykot
Doğumun son zamanlarında oluyo öyle. Benim ilk dogumumds öyleydi ikincinin tarihi belli oldugu icin biraz daha rahattım. Ama tabi ikinciyide 39+2 ye gün verince bi sürekli acaba sancım olur mu öncesinde kendi gelmek ister mi diye korktumBugün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Dün akşamdan kalan bulaşıkları topladım
1 sele çamaşır katladım
Robot evi süpürdü
Robotun filtresini yıkadım
Tuvaletleri yıkadım
Banyo mutfağın lavabolarını ovdum
Banyonun mutfağın yerini ıslak mendille sildim
Akşam yemeği yaptım
(Etli yoğurtlu çorba
Dünden nohutlu pirinç pilavı
Salata
Turşu)
.
Her gün sanki bugün doğuracakmışım gibi evi temiz tutma içgüdüsü oluştu ben de azıcık bile işim olsa kafama dert oluyor her yer derli toplu temiz olsun diye çabalıyorum
Anneme de doktor demisti sanırım bende inanamıştımDaha fenası kırığı olan birine bir dr jelibon önermiş
Fayda zarar kısmı önemli tabi ne kadar bi etkisi var bilmiyorumYaa gerçekse ondan kolay ne var
Boykot sorgulama da hangi uygulama yada siteden bakıyorsun bonus. Yolsa tek tek mi bakıyorsun. Benim baktığım iki sitede de haribo boykot çıkmıyor ya. Alıyordum ben şaşordımBoykot
Yapan yokki ben efserişkoJelibon niyetine Kele paça mumbar bunlar jelibonun atası işte
Kelle paça yapmışlığım yok ama yeni evliyken mumbarı kp çok yaptırıyordu yapıyordukYapan yokki ben efserişko
Ben yemem kokusu burnuma geldiJelibon niyetine Kele paça mumbar bunlar jelibonun atası işte
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin güzel haberlerini bekliyoruz canımHayırlı günler herkese
Bebeğimin suyu sınırdaymış artık doktorum riske atamam dedi yarın doğuma alınacağım. Önce normal doğum denenecek kısa sürede ilerleme olmazsa sezaryene alınacağımbana dua edin lütfen sağlıkla ilerlesin sürecim
Kelle paçayı bende yemezdim koronadaBen yemem kokusu burnuma geldi
Benimki 35. Haftada kendi gelmek istedi herkese sezeryan olucam derkenDoğumun son zamanlarında oluyo öyle. Benim ilk dogumumds öyleydi ikincinin tarihi belli oldugu icin biraz daha rahattım. Ama tabi ikinciyide 39+2 ye gün verince bi sürekli acaba sancım olur mu öncesinde kendi gelmek ister mi diye korktum
Anneme de doktor demisti sanırım bende inanamıştım
Fayda zarar kısmı önemli tabi ne kadar bi etkisi var bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?