- 27 Mart 2019
- 29.742
- 108.401
- 598
Tahtaların yerinde dursun asıl bundan sonra lazım tahtaGül diye yaptım inanma ama sevindim
Töbe bismillah akşam kız dedi zaten anne sen okuduğundan anlamıyon diye galiba benim tahtalar çürüdü iyice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahtaların yerinde dursun asıl bundan sonra lazım tahtaGül diye yaptım inanma ama sevindim
Töbe bismillah akşam kız dedi zaten anne sen okuduğundan anlamıyon diye galiba benim tahtalar çürüdü iyice
Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla afiyetle bebeğini kucağına almayı Rabbim nasip eylesin aminHayırlı günler herkese
Bebeğimin suyu sınırdaymış artık doktorum riske atamam dedi yarın doğuma alınacağım. Önce normal doğum denenecek kısa sürede ilerleme olmazsa sezaryene alınacağım bana dua edin lütfen sağlıkla ilerlesin sürecim
Hayırlı günler herkese
Bebeğimin suyu sınırdaymış artık doktorum riske atamam dedi yarın doğuma alınacağım. Önce normal doğum denenecek kısa sürede ilerleme olmazsa sezaryene alınacağım bana dua edin lütfen sağlıkla ilerlesin sürecim
Rabbim kolaylık versin sağlıkla bebeğini kucağına Al canımHayırlı günler herkese
Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuş bebeğine inşallahHayırlı günler herkese
Hadi hayırlısıyla sağlıkla kolayca gelsin yavrunHayırlı günler herkese
Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla afiyetle bebeğini kucağına almayı Rabbim nasip eylesin amin
Sağ salim bir avazda kolaylıkla olsun inşallah
Rabbim kolaylık versin sağlıkla bebeğini kucağına Al canım
Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederimHadi hayırlısıyla sağlıkla kolayca gelsin yavrun
Canım benim hayırla al kucağına. Benimde kızımda su azaldığı için 38+3 te doğum yapmıştım. Hiç açılma olmadığı için suni ile denemek istemedim ama sezaryen oldu.Hayırlı günler herkese
Normal ya da sezaryen hiç önemli değil sağlıkla doğsun inşallah tek dileğimCanım benim hayırla al kucağına. Benimde kızımda su azaldığı için 38+3 te doğum yapmıştım. Hiç açılma olmadığı için suni ile denemek istemedim ama sezaryen oldu.
Senin ve bebeğin için hayırlı ve sağlıklı olan olsun inşallah
İLiktenKolojeni hap yerine en etkili hangi besinlerden alabilirim kızlar ya. İlik falan hariç ama
oy hayırla kolaylıkla gelsin insallahHayırlı günler herkese
Kurt akıllanmadı daha anlatıyo ne zaman bırakacak kurt bu huyunuAy bende hemen her şeyimi anlatırım valla artık anlatmıyorum yakın arkadaşıma bile bazı şeyler netleşmeden
Ondan başka yok mu gıııİLikten
Alma kankam bosverKolojeni hap yerine en etkili hangi besinlerden alabilirim kızlar ya. İlik falan hariç ama
Almam lazımAlma kankam bosver