• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı günler herkese 🌸
Bebeğimin suyu sınırdaymış artık doktorum riske atamam dedi yarın doğuma alınacağım. Önce normal doğum denenecek kısa sürede ilerleme olmazsa sezaryene alınacağım 😬 bana dua edin lütfen sağlıkla ilerlesin sürecim 🤲
Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla afiyetle bebeğini kucağına almayı Rabbim nasip eylesin amin🤲🏻

Hayırlı günler herkese 🌸
Bebeğimin suyu sınırdaymış artık doktorum riske atamam dedi yarın doğuma alınacağım. Önce normal doğum denenecek kısa sürede ilerleme olmazsa sezaryene alınacağım 😬 bana dua edin lütfen sağlıkla ilerlesin sürecim 🤲

Sağ salim bir avazda kolaylıkla olsun inşallah 🤲🏻

Hayırlı günler herkese 🌸
Rabbim kolaylık versin sağlıkla bebeğini kucağına Al canım 🤲🤲🌹🤲

Hayırlı günler herkese 🌸
Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuş bebeğine inşallah :anne:

Hayırlı günler herkese 🌸
Hadi hayırlısıyla sağlıkla kolayca gelsin yavrun 💐🤲🏼

Pilatesten gelince arkadaşa uğradık birazcık oturduk, oğluşu aldım geldim eve.
Birşey arıyorum bulamadım 1 saattir arıyorum.
Öyle çok ıvır zıvırım yok, saklama yerim de sınırlı.
Delircem ama, kafam sürekli orda.

Neyse bu halde bi çorba koydum ocağa.
Yemek dünden var, ilave ederim.
Ev temiz mi değil mi bilmem ama toplu.
Çamaşır da yok.
Bi iş de icat etmedim.

Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla afiyetle bebeğini kucağına almayı Rabbim nasip eylesin amin🤲🏻
Sağ salim bir avazda kolaylıkla olsun inşallah 🤲🏻
Rabbim kolaylık versin sağlıkla bebeğini kucağına Al canım 🤲🤲🌹🤲
Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuş bebeğine inşallah :anne:
Hadi hayırlısıyla sağlıkla kolayca gelsin yavrun 💐🤲🏼
Amin inşallah çok teşekkür ederim ❤️❤️

Hayırlı günler herkese 🌸
Canım benim hayırla al kucağına. Benimde kızımda su azaldığı için 38+3 te doğum yapmıştım. Hiç açılma olmadığı için suni ile denemek istemedim ama sezaryen oldu.
Senin ve bebeğin için hayırlı ve sağlıklı olan olsun inşallah 🥰

Canım benim hayırla al kucağına. Benimde kızımda su azaldığı için 38+3 te doğum yapmıştım. Hiç açılma olmadığı için suni ile denemek istemedim ama sezaryen oldu.
Senin ve bebeğin için hayırlı ve sağlıklı olan olsun inşallah 🥰
Normal ya da sezaryen hiç önemli değil sağlıkla doğsun inşallah tek dileğim🤲🥰

Hayırlı günler herkese 🌸
oy hayırla kolaylıkla gelsin insallah :KK68:

Selam kızlar
Sabah kalktım
Evi havalandırdım
Yatakları topladım
Ardayı okula bıraktım
Cocukların corap cekmecelerini düzenledim kötü olan coraplarını attım
Kahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
Çamaşır katladım
Makineye çamaşır attım bitti kurutmaya attım
evi süpürdüm