• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ❤️

1000056882.jpg

Sero benim oğlum da 5 yaşında.
Epeydir ara sıra geceleri bacak ağrısı ile ağlar.
Gecelerce..
Büyüme ağrısıdır, çok hareketli atlayıp zıplıyor ondandır derken sonunda götürdük.
Çocuk bölümüne, ordan çocuk ortopedisine..
Sonuç düz taban çıktı.
Ayağının üst tarafını gösterirdi zaten ağrırken, parmaklarından aşağısı o geniş olan yer . Sizin neresi ağrıyor?
İnşallah büyüme ağrısı falandır.
Bizde genetik amcada, halada var.
Tabanlıklı ayakkabı giyecek bundan sonra kuzum🫥
Sağlık olsun ben daha ciddi birşey sanmıştım.
Geçmiş olsun kuzuna💐
Kafam karıştı pinhan gece o kadar ağlamaya sonra ben yanında yattım gece tekrar uyandı su istedi ağrıyor mu diye sordum yoo dedi gayet keyifliydi. Biraz önce uyandı yine sordum ayağında ki çook küçük bi yarayı göstererek bura acıdı ama şuan acımıyor dedi.

Acaba psikolojik mi diye düşünmeye başladım.
Bugün götüreyim diyordum ama bi kaç gün bi bakayım yine aynı şey olacak mı

Kafam karıştı pinhan gece o kadar ağlamaya sonra ben yanında yattım gece tekrar uyandı su istedi ağrıyor mu diye sordum yoo dedi gayet keyifliydi. Biraz önce uyandı yine sordum ayağında ki çook küçük bi yarayı göstererek bura acıdı ama şuan acımıyor dedi.

Geçmiş olsun serocum
Bi tecrübem olmadığı için yazmadım
Kızlar büyüme ağrısı demiş
Büyüyor boy atıyor ondandır
Dr yi onmak etme canım dediğin gibi takipte kal
Inşallah geçer gidet💞💕

Geçmiş olsun canım🌸
dediğin gibi takip edip sonra dr götürürsün

Günaydın ❤️

Afyondayiz dün pertim çıktı ben kullandım arabayı bi ara aşırı sis vardı yolda hiç denk gelmemiştim stres oldum sürerken. Sonra gece şiddetli baş ağrısı. Yoldan mı dolunay yengeç burcundaymis ondan mı bilmiyorum. Şimdi iyiyim şükür

günaydın 😉

bu sabah 8 de uyandım.
Eşimle kahvaltı yaptım.
İşe gitti.
Bana da misafir gelecekti ablamın kaynanası ve görümcesi annemle ablam da gelcekti .
bebek görmeye .
Tabak bardak hazırladım.
Son dakika haber geldiki
Cenazeleri olmuş gelemiyorlarmış..
Kısmet
Geri annemle ablam geliyor biz bize oturcaz
😃😀😄

Günaydın ❤️

Afyondayiz dün pertim çıktı ben kullandım arabayı bi ara aşırı sis vardı yolda hiç denk gelmemiştim stres oldum sürerken. Sonra gece şiddetli baş ağrısı. Yoldan mı dolunay yengeç burcundaymis ondan mı bilmiyorum. Şimdi iyiyim şükür
Asıl yaşadığınız
Yer neresi?

Back