• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu sabah erken uyandık ❤️ gün bitmek bilmiyor resmen

Bebişe kahvaltı, öğle yemeği hazırlayıp yedirdim. Etkinlik yaptık, 2 uyku yaptı bugün derken birşeye elimi süremedim sadece yoğurt mayaladım,
Birazdan bulaşık makinesini boşaltıp, akşam yemeği hazırlarsam akşam da çayımı alıp ayaklarını uzatacağım ne kadar mümkün olursa artık 🫠

Hayırlı günler herkese 🌸
Bebeğimin suyu sınırdaymış artık doktorum riske atamam dedi yarın doğuma alınacağım. Önce normal doğum denenecek kısa sürede ilerleme olmazsa sezaryene alınacağım 😬 bana dua edin lütfen sağlıkla ilerlesin sürecim 🤲
Senin için bebeğin içn hangisi hayrliysa Allah ona yonlendirsin sağlıkla hayırlarla kucağına almayı nasip etsin🙏

Hayırlı günler herkese 🌸
Bebeğimin suyu sınırdaymış artık doktorum riske atamam dedi yarın doğuma alınacağım. Önce normal doğum denenecek kısa sürede ilerleme olmazsa sezaryene alınacağım 😬 bana dua edin lütfen sağlıkla ilerlesin sürecim 🤲
Yaa hayırla al kucağına inşallah 😍

Hayırlı günler herkese 🌸
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 🤲

Bu nasıl aklıma gelmedi ya
1000009155.jpg

Hayırlı günler herkese 🌸
Sağlıkla kolaylıkla kucagına al inşallah ♥️
şuraua bır çığlık bırakayım :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
Bu ara en çok yapmak istediğim bir dağın başına çıkıp avazım çıkdığı kadar bağırmak sonra bağıra bağıra ağlamak :mad:
Eşlik edebilirim sana bağırma kısmına sadece suan aglamak istemiyorum😂
Bana da diyin yav sen kolojen demişsin o jelibon bonusta niye aklıma gelmedi diyo ben niye anlamadım 🥲
Jelibonda varmış sığır jelatini kullanılıyo ya oda hayvanların kemiklerinden elde ediliyomus o yüzden bak benimde aklıma gelmemisti anneme de doktor demisti sanırım😂
Dalga gibi hissettim ama bilemiyorum 😀
Loraya yazdıgımı oku kankam dalga degil gerçek😂

Bugün:KK15:
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Dün akşamdan kalan bulaşıkları topladım
1 sele çamaşır katladım
Robot evi süpürdü
Robotun filtresini yıkadım
Tuvaletleri yıkadım
Banyo mutfağın lavabolarını ovdum
Banyonun mutfağın yerini ıslak mendille sildim
Akşam yemeği yaptım
(Etli yoğurtlu çorba
Dünden nohutlu pirinç pilavı
Salata
Turşu)
.
Her gün sanki bugün doğuracakmışım gibi evi temiz tutma içgüdüsü oluştu ben de azıcık bile işim olsa kafama dert oluyor her yer derli toplu temiz olsun diye çabalıyorum:KK1:

Hayırlı günler herkese 🌸
Hangisi sizin için hayırlısı olsun inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım

Sağlıkla kolaylıkla kucagına al inşallah ♥️

Eşlik edebilirim sana bağırma kısmına sadece suan aglamak istemiyorum😂

Jelibonda varmış sığır jelatini kullanılıyo ya oda hayvanların kemiklerinden elde ediliyomus o yüzden bak benimde aklıma gelmemisti anneme de doktor demisti sanırım😂

Loraya yazdıgımı oku kankam dalga degil gerçek😂
Yaa gerçekse ondan kolay ne var 😀

Back