• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kelle paçayı bende yemezdim koronada
yedim :işsiz:
Tat koku gitmişti 🤣
Hahah o zaman içilebilir. Bende korona olmuşum haberim yok mete hasta diye coldmix diye damla var ya ondan damlatıyorum cocugun yastıgına bu diyorım kokmuyo baya bi döktüm. Meger korona olmuşuz hepimiz😂
Benimki 35. Haftada kendi gelmek istedi herkese sezeryan olucam derken 😉
Oy duramamış benimki 40 bekleyecekti heralde. Normal mi yaptın doğumu

Hahah o zaman içilebilir. Bende korona olmuşum haberim yok mete hasta diye coldmix diye damla var ya ondan damlatıyorum cocugun yastıgına bu diyorım kokmuyo baya bi döktüm. Meger korona olmuşuz hepimiz😂

Oy duramamış benimki 40 bekleyecekti heralde. Normal mi yaptın doğumu
Evet normal oldu şimdi bile sabırsız 😀

İyi akşamlaaar kızlar,
Eve gelince yemek hazırladık eşimle, kek yaptım ben de.
Yemek yedik mutfağı topladım.
Çay dizi örgü üçlüsü bir süre,
Şimdi yatağıma geçtim kitap okuyacağım 🫠
Yeni örgü&kitap rutinimizi tamamladınız mi😏

İyi akşamlaaar kızlar,
Örgü yokta kitap okuma var 😉 yeni bir kitaba başladım hayırlısıyla

Evet normal oldu şimdi bile sabırsız 😀
Hangi burç😂
İyi akşamlaaar kızlar,
Bende örgü yok böyle kabulseniz😂

Arkadaşlar kızım şubatta 4e girecek. Bi kaç gündür bacaklarının ağrıdığnı söylüyordu. Ama biraz önce uykudan ağlayarak uyandı bacağım ağrıyor diye bayağı da ağladı. Bu neden olur ya. Hangi bölüme götürmem lazım hastaneye. Ortopedi falan mı canım sıkıldı

Arkadaşlar kızım şubatta 4e girecek. Bi kaç gündür bacaklarının ağrıdığnı söylüyordu. Ama biraz önce uykudan ağlayarak uyandı bacağım ağrıyor diye bayağı da ağladı. Bu neden olur ya. Hangi bölüme götürmem lazım hastaneye. Ortopedi falan mı canım sıkıldı
Geçmiş olsun çok, bence çocuk doktoruna götürmen gerekir çocuk doktoru yönlendirmez mi ? Bildiğim kadarıyla eskiden böyle oluyordu şuan nasıl bilmiyorum

Tek bacaksa sıkıntı ikisiyse büyüme ağrısı diyor doktorlar. Yeğenimin de oluyor gece kalkıp ağrıyor diyordu bi ara

Hayırlı günler herkese 🌸
Bebeğimin suyu sınırdaymış artık doktorum riske atamam dedi yarın doğuma alınacağım. Önce normal doğum denenecek kısa sürede ilerleme olmazsa sezaryene alınacağım 😬 bana dua edin lütfen sağlıkla ilerlesin sürecim 🤲
Sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah 🤲🏻

Büyüme atağı olabilir. Benim çocuklarım da çok ağlıyorlardı o yaşlarda. Neresi ağrıyor bacağının

Geçmiş olsun çok, bence çocuk doktoruna götürmen gerekir çocuk doktoru yönlendirmez mi ? Bildiğim kadarıyla eskiden böyle oluyordu şuan nasıl bilmiyorum
Evet yarın götürcem orenda teşekkür ederim
Tek bacaksa sıkıntı ikisiyse büyüme ağrısı diyor doktorlar. Yeğenimin de oluyor gece kalkıp ağrıyor diyordu bi ara
İnşallah büyüme ağrısıdır :(
Büyüme atağı olabilir. Benim çocuklarım da çok ağlıyorlardı o yaşlarda. Neresi ağrıyor bacağının
Uyku arasında olduğu için tam göstermedi ama bileğinin üstü sanırım

Back