Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kelle paçayı bende yemezdim koronada
yedim
Tat koku gitmişti
Hahah o zaman içilebilir. Bende korona olmuşum haberim yok mete hasta diye coldmix diye damla var ya ondan damlatıyorum cocugun yastıgına bu diyorım kokmuyo baya bi döktüm. Meger korona olmuşuz hepimiz
Benimki 35. Haftada kendi gelmek istedi herkese sezeryan olucam derken
Oy duramamış benimki 40 bekleyecekti heralde. Normal mi yaptın doğumu

Evet normal oldu şimdi bile sabırsız

İyi akşamlaaar kızlar,
Eve gelince yemek hazırladık eşimle, kek yaptım ben de.
Yemek yedik mutfağı topladım.
Çay dizi örgü üçlüsü bir süre,
Şimdi yatağıma geçtim kitap okuyacağım
Yeni örgü&kitap rutinimizi tamamladınız mi

Örgü yokta kitap okuma var yeni bir kitaba başladım hayırlısıyla

Evet normal oldu şimdi bile sabırsız
Hangi burç
Bende örgü yok böyle kabulseniz

Arkadaşlar kızım şubatta 4e girecek. Bi kaç gündür bacaklarının ağrıdığnı söylüyordu. Ama biraz önce uykudan ağlayarak uyandı bacağım ağrıyor diye bayağı da ağladı. Bu neden olur ya. Hangi bölüme götürmem lazım hastaneye. Ortopedi falan mı canım sıkıldı

Geçmiş olsun çok, bence çocuk doktoruna götürmen gerekir çocuk doktoru yönlendirmez mi ? Bildiğim kadarıyla eskiden böyle oluyordu şuan nasıl bilmiyorum

Tek bacaksa sıkıntı ikisiyse büyüme ağrısı diyor doktorlar. Yeğenimin de oluyor gece kalkıp ağrıyor diyordu bi ara

Sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah

Büyüme atağı olabilir. Benim çocuklarım da çok ağlıyorlardı o yaşlarda. Neresi ağrıyor bacağının

Geçmiş olsun çok, bence çocuk doktoruna götürmen gerekir çocuk doktoru yönlendirmez mi ? Bildiğim kadarıyla eskiden böyle oluyordu şuan nasıl bilmiyorum
Evet yarın götürcem orenda teşekkür ederim
Tek bacaksa sıkıntı ikisiyse büyüme ağrısı diyor doktorlar. Yeğenimin de oluyor gece kalkıp ağrıyor diyordu bi ara
İnşallah büyüme ağrısıdır
Büyüme atağı olabilir. Benim çocuklarım da çok ağlıyorlardı o yaşlarda. Neresi ağrıyor bacağının
Uyku arasında olduğu için tam göstermedi ama bileğinin üstü sanırım

Dimi demek ki tek değilim

Sero benim oğlum da 5 yaşında.
Epeydir ara sıra geceleri bacak ağrısı ile ağlar.
Gecelerce..
Büyüme ağrısıdır, çok hareketli atlayıp zıplıyor ondandır derken sonunda götürdük.
Çocuk bölümüne, ordan çocuk ortopedisine..
Sonuç düz taban çıktı.
Ayağının üst tarafını gösterirdi zaten ağrırken, parmaklarından aşağısı o geniş olan yer . Sizin neresi ağrıyor?
İnşallah büyüme ağrısı falandır.
Bizde genetik amcada, halada var.
Tabanlıklı ayakkabı giyecek bundan sonra kuzum
Sağlık olsun ben daha ciddi birşey sanmıştım.
Geçmiş olsun kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…