- 30 Ocak 2015
- 18.356
- 17.966
- 298
- 29
Hahah o zaman içilebilir. Bende korona olmuşum haberim yok mete hasta diye coldmix diye damla var ya ondan damlatıyorum cocugun yastıgına bu diyorım kokmuyo baya bi döktüm. Meger korona olmuşuz hepimizKelle paçayı bende yemezdim koronada
yedim
Tat koku gitmişti
Oy duramamış benimki 40 bekleyecekti heralde. Normal mi yaptın doğumuBenimki 35. Haftada kendi gelmek istedi herkese sezeryan olucam derken
Evet normal oldu şimdi bile sabırsızHahah o zaman içilebilir. Bende korona olmuşum haberim yok mete hasta diye coldmix diye damla var ya ondan damlatıyorum cocugun yastıgına bu diyorım kokmuyo baya bi döktüm. Meger korona olmuşuz hepimiz
Oy duramamış benimki 40 bekleyecekti heralde. Normal mi yaptın doğumu
Örgü yokta kitap okuma varİyi akşamlaaar kızlar,
Eve gelince yemek hazırladık eşimle, kek yaptım ben de.
Yemek yedik mutfağı topladım.
Çay dizi örgü üçlüsü bir süre,
Şimdi yatağıma geçtim kitap okuyacağım
Yeni örgü&kitap rutinimizi tamamladınız mi
Hangi burçEvet normal oldu şimdi bile sabırsız
Bende örgü yok böyle kabulsenizİyi akşamlaaar kızlar,
Eve gelince yemek hazırladık eşimle, kek yaptım ben de.
Yemek yedik mutfağı topladım.
Çay dizi örgü üçlüsü bir süre,
Şimdi yatağıma geçtim kitap okuyacağım
Yeni örgü&kitap rutinimizi tamamladınız mi
TeraziHangi burç
Bende örgü yok böyle kabulseniz
Benim yükselenim terazi. Kişilik olarak aşırı aceleciyimdir. Her şeyi çok hızlı yaparım arkadaşım dalga geçiyo senden hızlısı mezarda diyeTerazi
Geçmiş olsun çok, bence çocuk doktoruna götürmen gerekir çocuk doktoru yönlendirmez mi ? Bildiğim kadarıyla eskiden böyle oluyordu şuan nasıl bilmiyorumArkadaşlar kızım şubatta 4e girecek. Bi kaç gündür bacaklarının ağrıdığnı söylüyordu. Ama biraz önce uykudan ağlayarak uyandı bacağım ağrıyor diye bayağı da ağladı. Bu neden olur ya. Hangi bölüme götürmem lazım hastaneye. Ortopedi falan mı canım sıkıldı
Tek bacaksa sıkıntı ikisiyse büyüme ağrısı diyor doktorlar. Yeğenimin de oluyor gece kalkıp ağrıyor diyordu bi araArkadaşlar kızım şubatta 4e girecek. Bi kaç gündür bacaklarının ağrıdığnı söylüyordu. Ama biraz önce uykudan ağlayarak uyandı bacağım ağrıyor diye bayağı da ağladı. Bu neden olur ya. Hangi bölüme götürmem lazım hastaneye. Ortopedi falan mı canım sıkıldı
Sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallahHayırlı günler herkese
Bebeğimin suyu sınırdaymış artık doktorum riske atamam dedi yarın doğuma alınacağım. Önce normal doğum denenecek kısa sürede ilerleme olmazsa sezaryene alınacağımbana dua edin lütfen sağlıkla ilerlesin sürecim
Büyüme atağı olabilir. Benim çocuklarım da çok ağlıyorlardı o yaşlarda. Neresi ağrıyor bacağınınArkadaşlar kızım şubatta 4e girecek. Bi kaç gündür bacaklarının ağrıdığnı söylüyordu. Ama biraz önce uykudan ağlayarak uyandı bacağım ağrıyor diye bayağı da ağladı. Bu neden olur ya. Hangi bölüme götürmem lazım hastaneye. Ortopedi falan mı canım sıkıldı
Evet yarın götürcem orenda teşekkür ederimGeçmiş olsun çok, bence çocuk doktoruna götürmen gerekir çocuk doktoru yönlendirmez mi ? Bildiğim kadarıyla eskiden böyle oluyordu şuan nasıl bilmiyorum
İnşallah büyüme ağrısıdırTek bacaksa sıkıntı ikisiyse büyüme ağrısı diyor doktorlar. Yeğenimin de oluyor gece kalkıp ağrıyor diyordu bi ara
Uyku arasında olduğu için tam göstermedi ama bileğinin üstü sanırımBüyüme atağı olabilir. Benim çocuklarım da çok ağlıyorlardı o yaşlarda. Neresi ağrıyor bacağının
Dimi demek ki tek değilimDoğumun son zamanlarında oluyo öyle. Benim ilk dogumumds öyleydi ikincinin tarihi belli oldugu icin biraz daha rahattım. Ama tabi ikinciyide 39+2 ye gün verince bi sürekli acaba sancım olur mu öncesinde kendi gelmek ister mi diye korktum
Anneme de doktor demisti sanırım bende inanamıştım
Fayda zarar kısmı önemli tabi ne kadar bi etkisi var bilmiyorum
Ay deme ben de 35 haftanın içindeyim bu gece felaket bir sırt ve karın ağrısıyla uğraştım bilmiyorum acaba yaklaşıyor muBenimki 35. Haftada kendi gelmek istedi herkese sezeryan olucam derken
Sero benim oğlum da 5 yaşında.Arkadaşlar kızım şubatta 4e girecek. Bi kaç gündür bacaklarının ağrıdığnı söylüyordu. Ama biraz önce uykudan ağlayarak uyandı bacağım ağrıyor diye bayağı da ağladı. Bu neden olur ya. Hangi bölüme götürmem lazım hastaneye. Ortopedi falan mı canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?