Senin için bebeğin içn hangisi hayrliysa Allah ona yonlendirsin sağlıkla hayırlarla kucağına almayı nasip etsinHayırlı günler herkese
Bebeğimin suyu sınırdaymış artık doktorum riske atamam dedi yarın doğuma alınacağım. Önce normal doğum denenecek kısa sürede ilerleme olmazsa sezaryene alınacağımbana dua edin lütfen sağlıkla ilerlesin sürecim
JelibonKolojeni hap yerine en etkili hangi besinlerden alabilirim kızlar ya. İlik falan hariç ama
Yaa hayırla al kucağına inşallahHayırlı günler herkese
Bebeğimin suyu sınırdaymış artık doktorum riske atamam dedi yarın doğuma alınacağım. Önce normal doğum denenecek kısa sürede ilerleme olmazsa sezaryene alınacağımbana dua edin lütfen sağlıkla ilerlesin sürecim
Bu nasıl aklıma gelmedi yaJelibon
Senin için bebeğin içn hangisi hayrliysa Allah ona yonlendirsin sağlıkla hayırlarla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallahYaa hayırla al kucağına inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hayırlı günler herkese
Bu nasıl aklıma gelmedi ya
Dalga mı ciddi mi anlamadım bak. Yerim vebali sanaJelibon
Bana da diyin yav sen kolojen demişsin o jelibon bonusta niye aklıma gelmedi diyo ben niye anlamadımDalga mı ciddi mi anlamadım bak. Yerim vebali sana
Dalga gibi hissettim ama bilemiyorumBana da diyin yav sen kolojen demişsin o jelibon bonusta niye aklıma gelmedi diyo ben niye anlamadım
Sağlıkla kolaylıkla kucagına al inşallahHayırlı günler herkese
Eşlik edebilirim sana bağırma kısmına sadece suan aglamak istemiyorumşuraua bır çığlık bırakayım
Bu ara en çok yapmak istediğim bir dağın başına çıkıp avazım çıkdığı kadar bağırmak sonra bağıra bağıra ağlamak
Jelibonda varmış sığır jelatini kullanılıyo ya oda hayvanların kemiklerinden elde ediliyomus o yüzden bak benimde aklıma gelmemisti anneme de doktor demisti sanırımBana da diyin yav sen kolojen demişsin o jelibon bonusta niye aklıma gelmedi diyo ben niye anlamadım
Loraya yazdıgımı oku kankam dalga degil gerçekDalga gibi hissettim ama bilemiyorum
Hangisi sizin için hayırlısı olsun inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına almak nasip olsun canımHayırlı günler herkese
Daha fenası kırığı olan birine bir dr jelibon önermişBu nasıl aklıma gelmedi ya
Yaa gerçekse ondan kolay ne varSağlıkla kolaylıkla kucagına al inşallah
Eşlik edebilirim sana bağırma kısmına sadece suan aglamak istemiyorum
Jelibonda varmış sığır jelatini kullanılıyo ya oda hayvanların kemiklerinden elde ediliyomus o yüzden bak benimde aklıma gelmemisti anneme de doktor demisti sanırım
Loraya yazdıgımı oku kankam dalga degil gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?