Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh maşallah penyez bitirmişsin işlerini ne güzelŞöyle enerjik bir giriş yapayım
Bu kurt yoğun bir dönemi bitirdi
2024 yılı tüm işlemleri bitirdim
2025 yılı günlük işler bitti, rutindeyim
2025 yılı iş hedefleri oluşturuldu ve 2024 yılı tüm evraklar, ilgili kişilere mail atıldı
işle ilgili kafam rahatladı
Bu gün öğleden sonra izine ayrılıyorum. Pazartesi iş başı yapacağım
Evde detaylı temizliğe başlamıştım onlarıda yapıp, evle ilgilide kafam rahat olsun
Elhamdülillah çok şükür
yağmurlu ve sisli havalarda araba kullanmak zor bende hiç sevmemGünaydın
Afyondayiz dün pertim çıktı ben kullandım arabayı bi ara aşırı sis vardı yolda hiç denk gelmemiştim stres oldum sürerken. Sonra gece şiddetli baş ağrısı. Yoldan mı dolunay yengeç burcundaymis ondan mı bilmiyorum. Şimdi iyiyim şükür
günaydın, lora bebiş nasıl ele avuca geldimi ne tatlıdır şimdi agucuklar da yaparGünaydın dişi kurtlar
Kahvaltıda Fatih'i izledim. Gaza geldim Hayda bre diyip başladım işe güce
Evet normal herkeste oluyo. Ama yinede sen kendini cok yormaDimi demek ki tek değilim
Benim eşimde uyanır uyanmaz kahvaltı yapmayı sever ben nefret ederimAz önce ne dedim ne dedim kahvaltıyı geç hazılarmışım
Eşim kahvatı hazır değilmi dedi
Gidem çay suyunu koyayım
Bende Arda yı göndermedim okula bugun yatasım vardı 10a kadar cıkmadım yataktan mete uyandı 8 bucukta odasında oynadı sessizce hayret 2 kere tuvaletim geldi diye geldi gözüm kapalı yaptırıp yattımGünaydın hayırlı sabahlar ahali
Yatakları topladım
Gidenlerin kahvaltısını topladım
Bugun oğluş evde, öğretmeni hasta
Ve uyandı.... Okul olsa uyandırmak zor olurdu, kendisi kalktı
Çok uyudum yeter dedi. Oysa yatardık ne güzel.
Tamam canımEvet normal herkeste oluyo. Ama yinede sen kendini cok yorma
Benim eşimde uyanır uyanmaz kahvaltı yapmayı sever ben nefret ederim
Bende Arda yı göndermedim okula bugun yatasım vardı 10a kadar cıkmadım yataktan mete uyandı 8 bucukta odasında oynadı sessizce hayret 2 kere tuvaletim geldi diye geldi gözüm kapalı yaptırıp yattım
Kırıkkale SedaAsıl yaşadığınız
Yer neresi?
Evet abla yağmurda neyse de siste fena vallayağmurlu ve sisli havalarda araba kullanmak zor bende hiç sevmem
Hahahahaha
Demek ki neymiş bir kurt bulma vakti gelmiş
Kurt adam kurdum kurt kocam nirdesinnnnn