- 11 Nisan 2007
- 84.665
- 492.521
- 1.223
Kanvas çantalar ip geçirerek mi yapılıyor
Evet aynen öyle kışlık böyle kadife ipten de oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanvas çantalar ip geçirerek mi yapılıyor
Başlanmış iş bitmiş demektir Bu parça neredeyse bitmiş zaten hemen diğer ön parçasına başla gerisi gelirTeşekkürler abla daha parçaları var örülecek sıkılmazsam yapacam
Yapınca resim at merak ettimben tığ ile öreceğim kanvaslar da ip geçiriyorlar evet ama içine keçe+astar dikiyorum böyle dik duruyor
Maşallah şunu yapmak benim için bir hayal
Kolay gelsin abla bitirince at bakalmmaşallah çok güzel , bende torunuma süeter örüyorum arkasını bitirdim önü kaldı
bitince atarım resmini
Eline sağlık baloncuk arada haroşa olmadan bu örnekle şal yaptı eltim angora iple tül gibi çok güzel olduEki Görüntüle 3534100
Modeli böyle umarım yaka kesimini yapabilirim
İnşallah bitirebilirimBaşlanmış iş bitmiş demektir Bu parça neredeyse bitmiş zaten hemen diğer ön parçasına başla gerisi gelir
Sağol abla. Evet benim teyzem de örmüştü gerçekten çok güzel zarif olmuştuEline sağlık baloncuk arada haroşa olmadan bu örnekle şal yaptı eltim angora iple tül gibi çok güzel oldu
bide kendimi motive etsemBaşlanmış iş bitmiş demektir Bu parça neredeyse bitmiş zaten hemen diğer ön parçasına başla gerisi gelir
Keyfi yerinde benim yeleğin bitmediİnşallah bitirebilirim
Sende yelek örüyordun sanki abla noldu bitirdin mi bayağı geçmişte kaldı yorumlarda görmemiş olabilirim
Haruşa örüyorum ben sadece başka örgü bilmiyorum tığ ile batanniyeye başlamıştım ördükçe yukarı doğru genişlemiştiKimse bilerek doğmuyor bakıp öğreniyor yamuk yapıyor düzeltiyor.
Benim fıstıklı yamuk lifimi nasıl unuttun
Hahahaha söküp yeniden yapmadın mı ya haroşa bilen her şeyi örer zaten öğrenip.ördükçe yukarı doğru genişlemişti
Gelmenin şerefine süpürgeleri açalım derimSelam kızlar
Eşim işe ben de buraya geldim
Çok tatlılar bu ara zarf tipi yapılan videolar gördüm onlar da çok güzel denk gelirsem atayım fikir olurbu kuzucuk iplerden yapayım dedimdi, bir bakacağım tuhafiyeye nasıl ipler var şöyle bişi yapmayı planlıyorum