• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

benimde aynı canım girişim 2003 yaşım 50 ama 58 i beklemek zorundayım primini dolduranı yaş için bekletmemeleri lazım en azından bayanların yaşını biraz indirmeleri lazım :KK43: :KK43:
Az kalmış abla senin, iyi tarafından bak 2 yıl çalışmaya devam edicem diyorsun, 6 yıl beklemek umut verici

Aynen katılıyorum
bayanlarda şartları dolduysa 48 yaş olmalı

Benim gibi 18 yaşından beri çalışan bayanlar neredeyse 58 yaşına kadar, 2.emekliliği de doldururlar. Sonuç düşük maaş yani sistemden dolayı madur olan çok kişi var.

Az kalmış abla senin, iyi tarafından bak 2 yıl çalışmaya devam edicem diyorsun, 6 yıl beklemek umut verici

Aynen katılıyorum
bayanlarda şartları dolduysa 48 yaş olmalı

Benim gibi 18 yaşından beri çalışan bayanlar neredeyse 58 yaşına kadar, 2.emekliliği de doldururlar. Sonuç düşük maaş yani sistemden dolayı madur olan çok kişi var.
tabiki penyezim iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama beklemeyi gerektirecek hiç bişe yok aslında isteğe bağlı sgk lı olup 3600 dolduranda aynı maaşı alıcak bizim gibi 7000 günü geçenlerde aynı maaşı , prime göre maaşları dengelemeleri lazım,
benim zaten hep asgari ücret üzerinden yatıyo primler , alıcağım en düşük maaş bari yaşı bekletmesinler o_O
bayanlara hiç bi öncelik yok hem evde çalış hem işte hiç kolay değil bazen kendi kendime diyorum ki
Allah biz kadınları çok güçlü yaratmış hem iş hem ev hem eş ve çocuklar baktığımda o kadar çok işin altından kalkabiliyoruzki elhamdürüllah :KK68:

20250110_092705.jpg

Akşam biseye bakamadım. Çamaşır yikanmisti makinedeydi boş görünce sevindim aşmış eşim diye. Tüm Çamaşırları ıslak katlayıp sepete koymus tek tek. Kirismasin sabah asarsin dedim diyo. La onla ugarasana kadar assaydin ya bide bana iyilik yaramıyor 😬😬😬
Oha 🤣

günaydın, canım biz diktik ağaçları şuan bi sıkıntı yok inşallah hepsi tutar bende büyük aldım 6 yaşında
şimdi tam ağaç dikme mevsimi tavsiye üzerine sizden almak istiyorum dersin sen almaya karar verince bende yazarım
çok alınca indirimde yapıyolar sende pazarlık yap
ben burdanda hala alıyorum geçenlerde 2 asma 1 incir aldım onları diktik
dünde yine ıhlamur ve nar aldım bizim burdan bide ısparta gülü ve ortanca çiçeği aldım
çiçeğe ağaca doymuyorum :KK49:
Bizde yetişebilecek her ağaçtan alalım diyoruz. Bunlar saksılı köklü ya her mevsim dikiliyormuş. Tamam ben alacağım zaman yazarım yine sana da

Akşam biseye bakamadım. Çamaşır yikanmisti makinedeydi boş görünce sevindim aşmış eşim diye. Tüm Çamaşırları ıslak katlayıp sepete koymus tek tek. Kirismasin sabah asarsin dedim diyo. La onla ugarasana kadar assaydin ya bide bana iyilik yaramıyor 😬😬😬
Tövbe yarabbim 😂😂😂😂😂

ben hep diyorum bu erkeklerin bi kaç tahtası eksik diye :KK45: bizim kadar hızlı ve kapsamlı düşünemiyolar
benim eşimde değişik şeyler yapıyo mesela kahve bitmişti kavanozu doldurdum pakette biraz kaldı onuda kavanozun yanına koydum ilk önce onu kullansın diye baktım hala kavanozdan kullanıyo
sordum ben onu görmedim bile diyo yani dikkat etmiyolar önemsemiyolar düm düz yaşıyolar ot gibi :halay:
daha bir sürü örnek varda aklıma gelen bu

ben hep diyorum bu erkeklerin bi kaç tahtası eksik diye :KK45: bizim kadar hızlı ve kapsamlı düşünemiyolar
benim eşimde değişik şeyler yapıyo mesela kahve bitmişti kavanozu doldurdum pakette biraz kaldı onuda kavanozun yanına koydum ilk önce onu kullansın diye baktım hala kavanozdan kullanıyo
sordum ben onu görmedim bile diyo yani dikkat etmiyolar önemsemiyolar düm düz yaşıyolar ot gibi :halay:
daha bir sürü örnek varda aklıma gelen bu
Benimki de gözünün önünde çekirdek kahve duruyor makineye koymak için taaaa dolabın en üst gözündeki damla çikolatayı almış koymaya çalışıyor

bu akşam annemlerle köye gidicez Allah izin verirse
o yüzden dün akşam evi süpürdüm, sildim , klozeti ,lavaboyu çamaşır suyu, kremledim bingo ile cif almıyorum boykot diye
yemek yaptım taze fasulye,bulgur pilavı, tarhana çorbası
süt pişirmiştim onu mayaladım bugünde pazarım var yoğun bi gün

Back