Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben az yer yapacaksam ölçü kabıyla 1 kere koyuyorum. Dün 2 koydum bitmemişti daha. Maksimum yapınca çabuk bitiyor. Yaa kötü mü duruyor izler açık renk miydi koltuğun
Kahverengi canım. Ayarını tutturamadım demek ki
Memnun kaldın mı
Kapıda denedim iz yapmış bugün farkettim
Dolapta kar spreyinin izlerini çıkarmamış
Halıda denedim işe yaramadı
Ama yine de saçma bi şekilde sevdim ya yarın da duvarı sileyim deneyeyim
Iyiyim şükür
Bugün de kv için hastaneye geldik şeker ve kolesterolü yüksek tansiyonu da onlara bağlı yükseliyormuş
Geçmiş olsun canım

aynıydı şekeçiğim son zamanlarda balkon perdesi oluyor ya demirlerde branda yere oturup onun arasından bakıp biz bakıncada kaçıyordu duvara yapışıyordu yani içimden derdim tamam sen merak ettin arkamdan baktın gören komşu demiyecek mi bu nereye gidiyorda kvsi gizli gizli bakıyor öyle utanırdım ki sanki gizli saklı işler ceviriyomuşum gibi
İster haberi olsun ister olmasın malesef bu huyu vardı

Evet çalışıyorum diyebilirim hemde okuyorum

Benimki de koyu renk haki başta maximum da yaptım sonra düşürdüm farkedince bişey olmamış. Kumaştan kumaşa değişiyordur tabi.

Sen kendi beziyle mi yaptın kapıda. Ayarı tutmazsa sulu bırakıyor kurulamak gerekiyor. 2.denemede çözersin.

Halıda denemedim. Leke çıkarıcı ile yapıyorum ben bazen kanepede çıkmayan lekelerde.

Duvar denemedim hiç ben seviyom ya mutfak dolabını yapayım dedim akşam yağlandı bi tarafı siliyorum ama çok şey olmuyor

Nasıl olabilir böyle bişey ya aklımı deliricem
Sakinn sakinn vurma kafanı
Dökünce beklet en az yarım saat sonra diş fırçasıyla fırçala canım

Geçmişi okumadan mavi pembe konusu olduğu anlamışımdir umarım pat diye girdim

Yani ne kadar ayıp. Yok yani gidiyorum gidiyoruz napacan. Bana gelenler giderken de öyle bakardı. Bide güm güm yürüyüşü yok mu Allahım sinir olurdum

Sakinn sakinn vurma kafanı
Dökünce beklet en az yarım saat sonra diş fırçasıyla fırçala canım

Geçmişi okumadan mavi pembe konusu olduğu anlamışımdir umarım pat diye girdim
Ahahah ayy güldüm son yazdığına tam da o üstüne bastın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…