Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli Evimiz & Hayatımız
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yenilenmek güzeldir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ekim 2013
- 8.375
- 21.285
- 598
- 50
eşime randevu almıştım ehliyetini yenilicekti rapor alıcaktı sağlık ocağındanOlmaz mı var var
- 25 Ekim 2013
- 8.375
- 21.285
- 598
- 50
yıkama talimatında makineye atılır yazıyomu yoksa yalnız kuru temizlememi yazıyoAma yani çok saçma 1300₺ ye sattıkları şeyin arkasında durmaları gerekmez mi. ?
ona göre götürürsün
- 20 Kasım 2024
- 412
- 2.527
- 28
yıkama talimatına uygun yıkadıysan götür bence az para vermemişsinKızlar ya size bişey danışacağım.
Geçen bi kıyafet aldım. Şu sukuba mıdır nedir bi kumaş. Neyse siyah kıyafet, beyaz da Çizgiler vardı. 2 defa giyindim.
Sonra makinaya attım ama tek onu attım ki beyaz yerlere renk karışmasın başka kıyafetten diye.
Amaa beyazlar hep gri olmış. Bide pamuklanmış hep kıyafet özellikle pantolon.
Ucuz bişeyde değildi canım sıkıldı. Sizce aldığım yere götürmeli miyim. Götürürsm ne demeliyim
- 10 Kasım 2024
- 696
- 4.033
- 28
- 30
yıkama talimatında makineye atılır yazıyomu yoksa yalnız kuru temizlememi yazıyo
ona göre götürürsün
Ona hiç dikkat etmemiştim Eve gidince bir bakayımyıkama talimatına uygun yıkadıysan götür bence az para vermemişsin
- 8 Aralık 2011
- 44.980
- 160.264
- 798
Sil baştan gibi hem kursiyer hem eğtimci zorlanacakAmin amin. Eski kayıtlar için sıkıntı olacak abla. Biz fazladan ders verecez onlara öğrenene kadar. Ama her kurs aynı değil 2 dersin var öğrenirsen öğren deyip yollayacak çoğu.
Bir kaç ay önceden kursalar parkurları sorun olmazdı en azından
- 13 Ağustos 2024
- 1.515
- 2.446
- 48
Yaa ben dün sağlık ocağına gittim doktor vardı hatta cuma günü tekrar gel dedi6-10 Ocak aile hekimleri grevde. Bazı doktorlarda grevdeymis sanırım
- 22 Kasım 2024
- 86
- 140
- 8
- 28
Marka değil hayır mahalle içinde butik
1300 tl lik ürün bu kadar hızlı yipranmamali, insaallah yardımcı olurlar.Ama yani çok saçma 1300₺ ye sattıkları şeyin arkasında durmaları gerekmez mi. ?
- 11 Nisan 2007
- 84.647
- 492.362
- 1.223
Kızlar ya size bişey danışacağım.
Geçen bi kıyafet aldım. Şu sukuba mıdır nedir bi kumaş. Neyse siyah kıyafet, beyaz da Çizgiler vardı. 2 defa giyindim.
Sonra makinaya attım ama tek onu attım ki beyaz yerlere renk karışmasın başka kıyafetten diye.
Amaa beyazlar hep gri olmış. Bide pamuklanmış hep kıyafet özellikle pantolon.
Ucuz bişeyde değildi canım sıkıldı. Sizce aldığım yere götürmeli miyim. Götürürsm ne demeliyim
Bazı sukubalar tüyleniyomuş sero satan bi arkadaş var da bu sene satmıyo kalitesi kötüymüş dedi.
Çok iyisi olmalıymış demiş de sen götür de istersen ama kurumsal değil de butik gibiyse yenisini verme iade falan olmaz.
- 11 Nisan 2007
- 84.647
- 492.362
- 1.223
Yatağımı ve kızların yataklarını topladım
Tuvati foşurdattım yıkadım
Battaniye attım yıkanıyor çamaşır ayırdım renklere göre
Battaniye bitti çamaşır koydum
Makineyi boşalttım akşamdan kalanları yıkadım kahvaltı bulaşığını koydum
Tezgahı falan her yeri toparladım
Mutfağı salonu sıkı süpürdüm
Diğerlerini üstten süpürdüm
Hazırlandım çıktım
Uzun kahvaltıdan sonra sofrayı topladım
Sarma içi hazırladım lahana haşladım
Mutfağı süpürdüm
Kediyi kucakladım sevdim
Çay içiyorum örgü öreceğim uyuklamazsam
- 28 Ekim 2022
- 6.764
- 17.249
- 178
- 28
- 13 Ağustos 2024
- 1.515
- 2.446
- 48
- 10 Kasım 2024
- 696
- 4.033
- 28
- 30
Ay o zaman hiç götürmeyim ya. Şimdi kadın bişey ne derse ben ağlarım ordaBazı sukubalar tüyleniyomuş sero satan bi arkadaş var da bu sene satmıyo kalitesi kötüymüş dedi.
Çok iyisi olmalıymış demiş de sen götür de istersen ama kurumsal değil de butik gibiyse yenisini verme iade falan olmaz.
- 28 Ekim 2022
- 6.764
- 17.249
- 178
- 28
- 20 Kasım 2024
- 412
- 2.527
- 28
saçmalama götür bence, bişey derse de ne yapabiliriz diye sormak için gelmiştim dersin. iyi bir satıcı ise zaten müşteri memnuniyeti için mutlaka bişey yapması gerekir. Beklenti ile gitme ters cevap verirse de umrunda olmasın.Ay o zaman hiç götürmeyim ya. Şimdi kadın bişey ne derse ben ağlarım orda
- 8 Aralık 2011
- 44.980
- 160.264
- 798
En azında firmaya iletir satmaz onun acısındanda düşünAy o zaman hiç götürmeyim ya. Şimdi kadın bişey ne derse ben ağlarım orda
Bunu sizin iyiliğiniz için söylüyorum böyle bir şeyle karşılaşabilirsiniz de eğer tiçaretten anlıyorsa dur bir bakalım firmayla konuşalım der.