• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar ya size bişey danışacağım.

Geçen bi kıyafet aldım. Şu sukuba mıdır nedir bi kumaş. Neyse siyah kıyafet, beyaz da Çizgiler vardı. 2 defa giyindim.
Sonra makinaya attım ama tek onu attım ki beyaz yerlere renk karışmasın başka kıyafetten diye.
Amaa beyazlar hep gri olmış. Bide pamuklanmış hep kıyafet özellikle pantolon.

Ucuz bişeyde değildi canım sıkıldı. Sizce aldığım yere götürmeli miyim. Götürürsm ne demeliyim
yıkama talimatına uygun yıkadıysan götür bence az para vermemişsin

Amin amin. Eski kayıtlar için sıkıntı olacak abla. Biz fazladan ders verecez onlara öğrenene kadar. Ama her kurs aynı değil 2 dersin var öğrenirsen öğren deyip yollayacak çoğu.
Sil baştan gibi 😔hem kursiyer hem eğtimci zorlanacak
Bir kaç ay önceden kursalar parkurları sorun olmazdı en azından

Kızlar ya size bişey danışacağım.

Geçen bi kıyafet aldım. Şu sukuba mıdır nedir bi kumaş. Neyse siyah kıyafet, beyaz da Çizgiler vardı. 2 defa giyindim.
Sonra makinaya attım ama tek onu attım ki beyaz yerlere renk karışmasın başka kıyafetten diye.
Amaa beyazlar hep gri olmış. Bide pamuklanmış hep kıyafet özellikle pantolon.

Ucuz bişeyde değildi canım sıkıldı. Sizce aldığım yere götürmeli miyim. Götürürsm ne demeliyim

Bazı sukubalar tüyleniyomuş sero satan bi arkadaş var da bu sene satmıyo kalitesi kötüymüş dedi.
Çok iyisi olmalıymış demiş de sen götür de istersen ama kurumsal değil de butik gibiyse yenisini verme iade falan olmaz.

🪆Yatağımı ve kızların yataklarını topladım
🪆Tuvati foşurdattım yıkadım
🪆Battaniye attım yıkanıyor çamaşır ayırdım renklere göre

🪆Battaniye bitti çamaşır koydum
🪆Makineyi boşalttım akşamdan kalanları yıkadım kahvaltı bulaşığını koydum
🪆Tezgahı falan her yeri toparladım
🪆Mutfağı salonu sıkı süpürdüm
🪆Diğerlerini üstten süpürdüm
🪆Hazırlandım çıktım
🪆Uzun kahvaltıdan sonra sofrayı topladım
🪆Sarma içi hazırladım lahana haşladım
🪆Mutfağı süpürdüm
🪆Kediyi kucakladım sevdim

Çay içiyorum örgü öreceğim uyuklamazsam

✔️Evi süpürdüm, sildim
✔️3 odanın camlarını sildim
✔️Erzak dolabını temizleyip düzenledim
✔️Duşa kabini yıkadım, lavaboları yıkadım

Mutfak dolaplarını temizleyecem, çamaşırlar yıkanacak, balkon yıkanacak
Bi çay içip kaldığım yerden devam 👍☺️

Bazı sukubalar tüyleniyomuş sero satan bi arkadaş var da bu sene satmıyo kalitesi kötüymüş dedi.
Çok iyisi olmalıymış demiş de sen götür de istersen ama kurumsal değil de butik gibiyse yenisini verme iade falan olmaz.
Ay o zaman hiç götürmeyim ya. Şimdi kadın bişey ne derse ben ağlarım orda 🤣

Molam 😃😀👍🏻
Umut uyuyor.

Eklentiler

• 1000034251.jpg
    1000034251.jpg
    119,3 KB · Görüntüleme: 12
saçmalama götür bence, bişey derse de ne yapabiliriz diye sormak için gelmiştim dersin. iyi bir satıcı ise zaten müşteri memnuniyeti için mutlaka bişey yapması gerekir. Beklenti ile gitme ters cevap verirse de umrunda olmasın.

En azında firmaya iletir satmaz onun acısındanda düşün
Bunu sizin iyiliğiniz için söylüyorum böyle bir şeyle karşılaşabilirsiniz de eğer tiçaretten anlıyorsa dur bir bakalım firmayla konuşalım der.

Back