saçmalama götür bence, bişey derse de ne yapabiliriz diye sormak için gelmiştim dersin. iyi bir satıcı ise zaten müşteri memnuniyeti için mutlaka bişey yapması gerekir. Beklenti ile gitme ters cevap verirse de umrunda olmasın.
Bak yine fikrim değiştiEn azında firmaya iletir satmaz onun acısındanda düşün
Bunu sizin iyiliğiniz için söylüyorum böyle bir şeyle karşılaşabilirsiniz de eğer tiçaretten anlıyorsa dur bir bakalım firmayla konuşalım der.
Valla ya bende onu diyorum aha lorisin bebeğin aşısı varmış eee nolacak öbür haftayı beklesin oldu canım. Ben zaten takığım bizim aile hekimi ve özellikle hemşiresineAmann çivisi çıktı herşeyin. Sağlık sektörü bile zırt pırt grev yapacaksa
Ben olsam götürürüm. Tek yıkadım soldu böyle oldu diye. Demek ki kendi siyahı soldu beyazları öyle yaptıKızlar ya size bişey danışacağım.
Geçen bi kıyafet aldım. Şu sukuba mıdır nedir bi kumaş. Neyse siyah kıyafet, beyaz da Çizgiler vardı. 2 defa giyindim.
Sonra makinaya attım ama tek onu attım ki beyaz yerlere renk karışmasın başka kıyafetten diye.
Amaa beyazlar hep gri olmış. Bide pamuklanmış hep kıyafet özellikle pantolon.
Ucuz bişeyde değildi canım sıkıldı. Sizce aldığım yere götürmeli miyim. Götürürsm ne demeliyim
Yok ablam yok. Numarası varsa bi ara sor bazen bazıları yapmıyor grev açık oluyor belki sizinki öyle olabilireşime randevu almıştım ehliyetini yenilicekti rapor alıcaktı sağlık ocağından
Taa temmuzda yayınlandı aslında ama 9 ocakta olacak diye. Ama eskiler kalanlar dahil olmamalıydı. Bu ayin 10 unda Ocak grubu açılacak mesela ondan sonrakiler dahil olmalıydı. Yani bir şeyler yapılıyor ama eksiklikler daha fazlaSil baştan gibihem kursiyer hem eğtimci zorlanacak
Bir kaç ay önceden kursalar parkurları sorun olmazdı en azından
Ahahaha eşim böyle derdi gıcıklığına artık evde anca yat diyemiyor ahseni gördüğü için
Seninki greve katılmayan ekipten demek kiYaa ben dün sağlık ocağına gittim doktor vardı hatta cuma günü tekrar gel dedi
Yengeç burcu musunAy o zaman hiç götürmeyim ya. Şimdi kadın bişey ne derse ben ağlarım orda
Ay tüylerim diken diken oldu aklıma geldi o günlerValla yaşadım yanlız benim kv elti benim üstümde oturuyordu radara çabuk yakalanıyordum
Ay valla sahtesi falan mı ki yaa bilemedim halaBanyonun taşları dahil heryerine mavi pembeden sıktım ve ovaladım. 1 saat beklesin belki işe yarar
Benim de içim var dolapta bonusum. Ben de yaprak mı sarsam canım çektiOturdum kaldım kalktım şimdi sarmayı sarayım karalahanaben
Kız yeter yeterAy valla sahtesi falan mı ki yaa bilemedim halageçen yine kararmış banyo duvarında bi yer resmen fokur fokur söktü attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?