Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bak yine fikrim değişti

Amann çivisi çıktı herşeyin. Sağlık sektörü bile zırt pırt grev yapacaksa
Valla ya bende onu diyorum aha lorisin bebeğin aşısı varmış eee nolacak öbür haftayı beklesin oldu canım. Ben zaten takığım bizim aile hekimi ve özellikle hemşiresine

Ben olsam götürürüm. Tek yıkadım soldu böyle oldu diye. Demek ki kendi siyahı soldu beyazları öyle yaptı

Sil baştan gibi hem kursiyer hem eğtimci zorlanacak
Bir kaç ay önceden kursalar parkurları sorun olmazdı en azından
Taa temmuzda yayınlandı aslında ama 9 ocakta olacak diye. Ama eskiler kalanlar dahil olmamalıydı. Bu ayin 10 unda Ocak grubu açılacak mesela ondan sonrakiler dahil olmalıydı. Yani bir şeyler yapılıyor ama eksiklikler daha fazla

Valla yaşadım yanlız benim kv elti benim üstümde oturuyordu radara çabuk yakalanıyordum
Ay tüylerim diken diken oldu aklıma geldi o günler benimki de üstümde oturuyordu bizim kapı kapanınca hemen güm güm güm yürürdü camdan bakmaya. Ben hep sessiz çıkardım. Şimdiki aklım olsa çok başka olurdu da işte. Eşime gelirdik mesela sessiz gelirdik aşağı kapıyı falan yavaş kapatırdık. Eşimi arardı daha nerdesin diye. O da tabi evdeyim der kızardı sonra. Püü aklıma tüküreyim şimdiki ben olmalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…