Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kendi beziyle de yaptım başka bezle de. Kullanmadan önce havasını çıkarttım o yüzden çok sulu kalmadı.
Yağları çıkarmadı mı
Sakinn sakinn vurma kafanı
Dökünce beklet en az yarım saat sonra diş fırçasıyla fırçala canım

Geçmişi okumadan mavi pembe konusu olduğu anlamışımdir umarım pat diye girdim
Ayağını kaldır üstüne bastın
1 saati geçti bi bakayım azıcık işe yaramış mı

Yani ne kadar ayıp. Yok yani gidiyorum gidiyoruz napacan. Bana gelenler giderken de öyle bakardı. Bide güm güm yürüyüşü yok mu Allahım sinir olurdum
Annem geldiği zaman dış kapıdan uğurladığım zaman koşar gelir dış kapıdan bizi dinler dinler kapıyı bile bile çarpardı annem yüzüme bakar yukarı bakar giderdi annem sırf bu huyundan gelmezdi nadir gelirdi
Bi sen yaz bi ben şekerçiğim saba kadar bitmez

Yok kız cümle şey olmuş. Buharla iyi çıkıyor yağ. Benim dolap yağ çöz sıkıp silince bezle pek etki etmiyor buharla 10 numara.

Kendi beziyle çok ıslak bırakıyor kurulamak gerekiyor da bu pella falan onla yapınca kalmıyor. Maximum da değil de minimum da yapıyorum bide o tür yerlerde

Püü bide kapıyı mi çarpıyordu. Benimki öyle değil mesela sinsi gizlice yapardı kendini belli etmeden güya etmiyordu. Bitmez bitmez. Seninki daha da üst level önceden de anlatmıştın ya

Ha tamam canım evet kendi bezlerini kimse beğenmemiş.

Püü bide kapıyı mi çarpıyordu. Benimki öyle değil mesela sinsi gizlice yapardı kendini belli etmeden güya etmiyordu. Bitmez bitmez. Seninki daha da üst level önceden de anlatmıştın ya
Annem bana geldi yardımcı kadın bende temizlik için gün ayarlıyacak yakınız yüz yüze konuşayım dedi içerde temizlik var diye balkonda oturmuşuz mola vermişiz çay içiyoruz bir yandanda yardımcım camları yeni silmiş annem diyor bir su sesi geliyor bizde döndük arkamı yardımcım ben şaşa kaldık kadın camdan aşağı temiz su akıtıyor ama oluk oluk şimdi desem çicek suluyor çamurlu su olur değil bildiğin camı badırmak annemin orda oturmasına sinir olduğu için sırf biz çirkeflik çıksın diye yaptı ikisine birden susun istediği o zaten olmaz ben tekrar silerim dedim
Anası kızı bir oldu ben çicek suluyordum bana çıkıştılar dedirtmek konu komşuya bunu duyurmak istedi
Sana bunun gibi bir çok hikaye anlatırım kafanız şişmesin

Ay resmen gözlerim açık okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…